Zatím jsem nenašel nic, co by mi v pětce nefungovalo, anebo bugovalo či vykazovalo problémy...

Já bych si nepřipisoval moc velký kredit.. všechno jsou to funkce z SWS extensions..markuc píše:Palec nahoru, excelentní postup, Michale ..
Kdyby to nestačilo, můžu napsat ten skript, až budu mít chvilku.. není to složité..PELF píše:Michale díky za nápad.. není to sice jednorázovka, ale potřebuju to rychle nějak vyřešít, tak to zkusím jak píšeš.
No to už je fakt na skript..PELF píše:Kdybych jó hnidopišil, tak už by to jen mohlo umět sečíst časy (délky) itemů se stejnými názvy a bude to dokonalé!
Myslíš asi "time selection", která je ve výchozím stavu svázána s "loop points", tzn. s časovou oblastí v projektu, co se opakuje v režimu repeat.Axerathix píše:ako nastavim to, aby v track view nebolo mozne menit tu "repeat zonu"? (neviem ako sa to vola tak som to nazval takto - je to viac zvyraznena cast v track viewi a ked date toogle repeat, tak sa bude opakovat len ta vyznacena cast do nekonecna). Chcem aby som si vedel tu zonu vyznacit len nad track view (tam kde ukazuje aj cas nad track view).
To se dá shodou okolností nastavit taky..Axerathix píše:Ta druha otazka sa tykala toho, ze som chcel timeselection spolu s loop pointy nastavovat len na casovej osi (time ruler) a v track view by bol time selection zamknuty, len som to zle vysvetlil. To jedine neviem ci sa to tak da nastavit.