REAPER - DAW
Re: REAPER - DAW
dusanmsk:já ji mam cca 4 roky a doted taky bez problémů též W7.Samozřejmě jsem zkoušel přepnout na ASIO4ALL.Při tom se mi kousne celej Reaper,to samý Sound forge.Tak jsem asio4 odinstaloval,ale žádný posun k lepšímu.Ted jedu nouzově přes WASAPI,ani nevím co to pořádně je...ale má to i použitelnou latenci při rec-monitoringu.
PS:zkusil jsem jsem snad všechny možné konfigurace,ale safirka mi jede jenom přes to wasapi.Zkoušeno na jiném notasu a ten samý problém.Zkoušen jiný usb kabel,jiný usb slot,reinstal win a nic.Sem kdyžtak zítra hodím krátké video co to vlastne dělá-nedělá.
PS:zkusil jsem jsem snad všechny možné konfigurace,ale safirka mi jede jenom přes to wasapi.Zkoušeno na jiném notasu a ten samý problém.Zkoušen jiný usb kabel,jiný usb slot,reinstal win a nic.Sem kdyžtak zítra hodím krátké video co to vlastne dělá-nedělá.
Naposledy upravil(a) fikus dne 09 kvě 2017 11:28, celkem upraveno 1 x.
Neprebehlo nejake "obnovenie predosleho stavu" ci podobna MS sranda? Skus vsetky audio drivery prec, vsetky audio drivery nacisto znovu, vsetko do defaultnych nastaveni.
Jak píšu výše,původně jsem se taky domníval že se mi nějak domrvil systém...ale i na jiném stroji stejný problém.
No když to tak čtu, tak je to skoro jako prob karty nebo FW trasy (řadič, ovladač). Trochu to kalí to srovnání s jiným strojem; víc to tím pádem ukazuje na tu zvukovku.
P.
P.
Len pre informaciu, pred 2 dnami vysla 5.50. Pre mna je zaujimava tym, ze sa ZEM ZATRIASLA a ...........
konecne mame AUTOMATION ITEMS !!! Stacilo pockat nejakych 5 rokov
https://www.reaper.fm/videos.php#_eLjFKgv4bg
konecne mame AUTOMATION ITEMS !!! Stacilo pockat nejakych 5 rokov

https://www.reaper.fm/videos.php#_eLjFKgv4bg
heh to 2:16 jak ma 2 itemy cez seba na 1 lane to bude aj v novom nanostudiu
nielen pre automation itemy ale aj pre midi clipy a audio tracky... tak z tadeto to je odkukane
vela veci v novom NS bude inspirovanych Reaperom
Reaperisti sa tam budu citit ako ryba vo vode 

Automation clips jsou krásný a spectral editing přímo na stopě je ještě lepší. Tenhle update se fakt hodně podařil ..
Zdravím,jen malý dotaz:potřebuji separátně z projektu vyrenderovat stopy.Označím stopy,v render okně nastavím"Stems selected track"a renderuju.stopy se mi v pohodě vyrenderují ale bez původních názvů stop.Např.stopa kick,snare atd...se pak jmenuje pouze 1-001,1-002 atd atd.Což je dost na prd zase všechny stopy přejmenovávat růčo.Když jde o několik projektů.
Předem díky.
Předem díky.
Ahoj,záleží co si vyberes v zalozce "wildcards" kdyz das track,budes mit nazev stopy,za to das track number atd.
Ahoj,to je to co jsem potřeboval...koukam zase že v Reaperu jde vše nastavit tak jak si člověk zamane,ale vědět kde co přesně...
Ještě bych měl jeden poddotaz k předešlé otázce,jde v Reaperu v celém projektu povypínat všechny efekty jedním klikem ?
Předem díky.
Předem díky.
Zaujimavy projekt ktory znacne vylepsuje remote web control - zatial som to neskusal, ale podla videi to vyzera, ze budem dokupovat nejaky dotykovy tablet