REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
fikus

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od fikus »

dusanmsk:já ji mam cca 4 roky a doted taky bez problémů též W7.Samozřejmě jsem zkoušel přepnout na ASIO4ALL.Při tom se mi kousne celej Reaper,to samý Sound forge.Tak jsem asio4 odinstaloval,ale žádný posun k lepšímu.Ted jedu nouzově přes WASAPI,ani nevím co to pořádně je...ale má to i použitelnou latenci při rec-monitoringu.

PS:zkusil jsem jsem snad všechny možné konfigurace,ale safirka mi jede jenom přes to wasapi.Zkoušeno na jiném notasu a ten samý problém.Zkoušen jiný usb kabel,jiný usb slot,reinstal win a nic.Sem kdyžtak zítra hodím krátké video co to vlastne dělá-nedělá.
Naposledy upravil(a) fikus dne 09 kvě 2017 11:28, celkem upraveno 1 x.

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Neprebehlo nejake "obnovenie predosleho stavu" ci podobna MS sranda? Skus vsetky audio drivery prec, vsetky audio drivery nacisto znovu, vsetko do defaultnych nastaveni.

fikus

Příspěvek od fikus »

Jak píšu výše,původně jsem se taky domníval že se mi nějak domrvil systém...ale i na jiném stroji stejný problém.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

No když to tak čtu, tak je to skoro jako prob karty nebo FW trasy (řadič, ovladač). Trochu to kalí to srovnání s jiným strojem; víc to tím pádem ukazuje na tu zvukovku.

P.

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Len pre informaciu, pred 2 dnami vysla 5.50. Pre mna je zaujimava tym, ze sa ZEM ZATRIASLA a ...........
konecne mame AUTOMATION ITEMS !!! Stacilo pockat nejakych 5 rokov :evil: :evil: :evil: :evil:

https://www.reaper.fm/videos.php#_eLjFKgv4bg

dendy

Příspěvek od dendy »

heh to 2:16 jak ma 2 itemy cez seba na 1 lane to bude aj v novom nanostudiu :) nielen pre automation itemy ale aj pre midi clipy a audio tracky... tak z tadeto to je odkukane :-) vela veci v novom NS bude inspirovanych Reaperom :-) Reaperisti sa tam budu citit ako ryba vo vode :-)

markuc

Příspěvek od markuc »

Automation clips jsou krásný a spectral editing přímo na stopě je ještě lepší. Tenhle update se fakt hodně podařil ..

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

WOW

fikus

Příspěvek od fikus »

Zdravím,jen malý dotaz:potřebuji separátně z projektu vyrenderovat stopy.Označím stopy,v render okně nastavím"Stems selected track"a renderuju.stopy se mi v pohodě vyrenderují ale bez původních názvů stop.Např.stopa kick,snare atd...se pak jmenuje pouze 1-001,1-002 atd atd.Což je dost na prd zase všechny stopy přejmenovávat růčo.Když jde o několik projektů.

Předem díky.

Drumer

Příspěvek od Drumer »

Ahoj,záleží co si vyberes v zalozce "wildcards" kdyz das track,budes mit nazev stopy,za to das track number atd.

fikus

Příspěvek od fikus »

Ahoj,to je to co jsem potřeboval...koukam zase že v Reaperu jde vše nastavit tak jak si člověk zamane,ale vědět kde co přesně...

fikus

Příspěvek od fikus »

Ještě bych měl jeden poddotaz k předešlé otázce,jde v Reaperu v celém projektu povypínat všechny efekty jedním klikem ?

Předem díky.

nixx

Příspěvek od nixx »

fikus

Příspěvek od fikus »

Super funguje,díky...

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Zaujimavy projekt ktory znacne vylepsuje remote web control - zatial som to neskusal, ale podla videi to vyzera, ze budem dokupovat nejaky dotykovy tablet :D

Odpovědět