REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
dendy

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy »

desivý skin :-))

a to som si vzdy myslel ze vzhlad je u mna az na X-tom mieste za funkcionalitami.. keby to vyzeralo hentak tak by som v tom nerobil ani keby to dokazalo ja neviem co .. jedine pod hrozbou mucenia :-))

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Atari rulez :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

JO jo .. to je stare ATARIcko a Cubase :)

listonos

Příspěvek od listonos »

dendy píše:listonos: ved prave ze nejde :/ mam nastavene record stereo output - ale proste akonahle dam "rec" tak prestane hrat midi event v tracku do ktoreho nahravam audio.. uz to tak vyzera ze je to ozaj takto z nejakeho dovodu spravene - ktovie koli comu.. co sa da robit, realtime budem musiet nahravat do dalsej stopy nie do tej istej kde je midi - skoda...
Skusal si nastavit v tom menu aj "Menitor track media when recording"? Lebo teraz som si vsimol ze trojka mi nenehrava MIDI Out z pluginu az kym to neni zaskrtnute.

dendy

Příspěvek od dendy »

listonos: BOMBA !!!!! PARADA !!!

toto je uplny PREVRAT !!! skusal som vsetko mozne a toto ma nenapadlo, som vedel ze to bude nieco taketo jednoduche co mam priamo pod nosom a nevidim to :))

toto je TAK mocny nastroj ze proste idem do toho a posielam typkom 60 bubakov... neuveritelne fantasticka vec, oproti tomuto je klasicke freeze uplna atrapa...

mozno si to nie kazdy uvedomuje ale aha :
Obrázek

ide proste o to (ked neratam ako super je to pre pouzitie s virusom TI), ze mam stopu s VSTi-ckom.. oznacim region.. dam record.. a potom ked nakliknem nahrany audio take v danom regione tak hra len to audio a VSTi-cko ide na minimalnu spotrebu procesora .. ked sa vsak chcem vratit k original zvuku a pretocit ho, tak lek klik na take s midi notami, audio mi hned hrat prestane a hra zas VST-cko .. ked som spokojny, dam record, nahrasa mi novy audio take, selectnem ho - a zase mi hra len audio a setri sa CPU ..

pride mi to drasticky a neporovnatelne efektivnejsie a intuitivnejsie nez klasicke freezovanie v inych DAW ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : preco ? ved ci recordujes alebo freezujes , to je predsa principialne to iste ..

delay

Příspěvek od delay »

Ku*va, neserte :). Já se sotva naučil základy Cubase a budu zas ležet v něčem jiným?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

delay: nemas jit do nejvobycejnejsiho a nejnudnejsiho DAW pod sluncem :)

delay

Příspěvek od delay »

Cyril píše:delay: nemas jit do nejvobycejnejsiho a nejnudnejsiho DAW pod sluncem :)
Vsak ja ho jeste nekoupil, chci C5. A to co pises stejne neni pravda :evil:

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

delay: prosim te, nesil, to ze je dendy z neceho nadsenej neznamena, ze musej vsichni zahodit to co pouzivaj ;) To jsou ty ezone manie ;))

delay

Příspěvek od delay »

To já spíš z nudy :? . V podstatě mě to moc nevzrušuje...

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Zas ono neni spatny mit tu trochu hype ohledne levnejsi alternativy ke Cubase, ja treba zatim jedu try before buy (:D), uz jsem parkrat malem koupil C4, ale tohle by na moje ucely mohlo bohate dostacovat.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no .. je to ako vzdy .. nieco je tam fasa . nieco je tam nahovno .. proste clovek si musi vybrat , co mu vyhovuje viac .. idealny soft asi neexistuje .. Ake za $60 to toho vie skutocne dost ..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Tet jsem to zkousel a celem opravdu dobry DAW... jen by mne zajimalo jak si to poradi s audio drum loopama , jestli je umi hodit do tempa projektu... a pak jak je to se saidechain...

dendy

Příspěvek od dendy »

ekeaze píše:Tet jsem to zkousel a celem opravdu dobry DAW... jen by mne zajimalo jak si to poradi s audio drum loopama , jestli je umi hodit do tempa projektu... a pak jak je to se saidechain...
audio drum loopy vie hodit do tempa projektu ;-)

kermitak ma pravdu.. zato ze ja som priposraty z toho neznamena ze teraz vsetci na to mate hufne zacat prechadzat:-))).. najlepsie je vyskusat to (ale nie na 5 minut - ja sa stym hram uz niekolko dni a prichadzam stale na nove a nove vychytavky ktore ma utvrdzuju v tom ze je to DAW mojich snov.. zatial som nenarazil na nic co by mi vadilo, skorej naopak ;-))

pytkin: neviem tento system pride mne osobne intuitivnejsi, jednoduchsi a rychlejsi.. ale chapem ze pri VSTi-ckach klasickych je to skorej zbytocnost - presne tak isto sa to da spravit aj offline vyrenderovanim (oznacenie regionu a apply fx) - cize toto ma fatk skorej vyznam pri externom HW v style TI-cka alebo obecne pri externom HW - tam je to fakt paradne intuitivna vec, nic lepsie v ziadnom inom softe som nevidel - mat pokope midi a audio a mat moznost extra rychlo sa prepinat a doladovat veci..

Odpovědět