REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Ondra P.

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. »

dendy píše:
ekeaze píše: Jediny co mi trosku vadi je to ovladani prez klavesovy zkratky a prez menu... nejakou nastrojovou listu by si to preci jen zaslouzilo...
a neda sa tam nejaka zapnut ?? vobec by ma to neprekvapilo :-D treba prestudovat nastavenia a pripadne manual :-)

uz jsem na to prisel da se to libovolne customiovat na jakou koliv funkci (customie main toolbar)... neskutecnej DAW :D fak sem tez nadsen a za ty penize do toho pujdu urcite...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ekeaze píše:
Pytkin píše:dendy " jasne .. je to o style prace .. mne vyhovuje v cubase , ze si spravil folder a do neho hadzem vsetko co chcem nechat , ale neni to podstatne (trebars midi stopy, ked uz su zhrate do audia ) .. a v mixe si zapnem len to co chcem vidiet ..

V Reapru jdou taky krasne udelat folders...

Jediny co mi trosku vadi je to ovladani prez klavesovy zkratky a prez menu... nejakou nastrojovou listu by si to preci jen zaslouzilo...
Jo .. sak to som nehovoril v zmysle, ze reaper to nevie .. len ze to je o style prace ..

jo skratky treba nastudovat , co vsetko sa da mapovat .. hlavne trasport, zpomalene/zrychlenie prehravanie obomi smermi a podobne ..

dendy

Příspěvek od dendy »

ekeaze píše: uz jsem na to prisel da se to libovolne customiovat na jakou koliv funkci (customie main toolbar)... neskutecnej DAW :D fak sem tez nadsen a za ty penize do toho pujdu urcite...
ked na nieco prides kludne sa podel o navod pripadne screenshot :) nech nemusim objavovat objavene :)

dano

Příspěvek od dano »

dendy takze ty uz definitivne ostavas na tomto DAW?

dendy

Příspěvek od dendy »

ano definitivne - zda sa ze to ukoncilo moju dlhodobu nechut k tvorbe za kompom :-) momentalne mam na ucte cash ledva na poplatky vsetky ale ked dojde vyplata kupujem :)

dendy

Příspěvek od dendy »

You can install REAPER on a USB flash device, or other external drive. This ensures, for example, that if you are going to be away from home or your normal workplace, you can take your USB Stick (or whatever portable device you may have) with you, plug it in on any PC, and away you go.

;-)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

nevite nekdo, daji se v tom Reaperu dokovat VST pluginy? a ma to 64-bit verzi? to bych o koupi take uvazoval, ackoliv pocitam, ze to nema "free life-time upgrades" jako fruity...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

vite nekdo jak zmentu barvu celyho klipu ? jako jsou barvny zde ?
Obrázek

kdyz normalne menim barvu prez funkci " Set selected to track colors" tak se mi meni treba jen waweform a clip ma stale defaultni barvu... to bude urcite nejaky zas figl v nastaveni , ale neprisel jsme na to... :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Jindy2 píše:nevite nekdo, daji se v tom Reaperu dokovat VST pluginy? a ma to 64-bit verzi? to bych o koupi take uvazoval, ackoliv pocitam, ze to nema "free life-time upgrades" jako fruity...

jak dokovat VST pluginy? vse tam funguje jako v jinych DAW s pluginama ...
64bit verze je http://www.reaper.fm/download.php

Sane

Příspěvek od Sane »

del
Naposledy upravil(a) Sane dne 14 bře 2012 20:55, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

ekeaze:

Obrázek

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

dendy : ses zlatej... dnes Reaper kupuju ... fakt mi vyhovuje nejvic...
jinak cim delas ty screany ? at sem muzu taky neco i poslat kdzy na neco zajimavyho narazim...

dendy

Příspěvek od dendy »

ekeaze píše:dendy : ses zlatej... dnes Reaper kupuju ... fakt mi vyhovuje nejvic...
jinak cim delas ty screany ? at sem muzu taky neco i poslat kdzy na neco zajimavyho narazim...
photoshop CS3 ... ale na to ti staci aj standartny MS PAINT co je vo windowse..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

dendy píše:
ekeaze píše:dendy : ses zlatej... dnes Reaper kupuju ... fakt mi vyhovuje nejvic...
photoshop CS3 ... ale na to ti staci aj standartny MS PAINT co je vo windowse..

jo to jo ale nejaky program musi umet sejmout tu odrazovku do odrazku...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Vpravo nahore na klavesnici mas tlacitko print screen ;)

Odpovědět