REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 30 kvě 2009 10:21

dendy píše:
ekeaze píše: Jediny co mi trosku vadi je to ovladani prez klavesovy zkratky a prez menu... nejakou nastrojovou listu by si to preci jen zaslouzilo...
a neda sa tam nejaka zapnut ?? vobec by ma to neprekvapilo :-D treba prestudovat nastavenia a pripadne manual :-)

uz jsem na to prisel da se to libovolne customiovat na jakou koliv funkci (customie main toolbar)... neskutecnej DAW :D fak sem tez nadsen a za ty penize do toho pujdu urcite...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Pytkin » 30 kvě 2009 10:35

ekeaze píše:
Pytkin píše:dendy " jasne .. je to o style prace .. mne vyhovuje v cubase , ze si spravil folder a do neho hadzem vsetko co chcem nechat , ale neni to podstatne (trebars midi stopy, ked uz su zhrate do audia ) .. a v mixe si zapnem len to co chcem vidiet ..

V Reapru jdou taky krasne udelat folders...

Jediny co mi trosku vadi je to ovladani prez klavesovy zkratky a prez menu... nejakou nastrojovou listu by si to preci jen zaslouzilo...
Jo .. sak to som nehovoril v zmysle, ze reaper to nevie .. len ze to je o style prace ..

jo skratky treba nastudovat , co vsetko sa da mapovat .. hlavne trasport, zpomalene/zrychlenie prehravanie obomi smermi a podobne ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 30 kvě 2009 10:52

ekeaze píše: uz jsem na to prisel da se to libovolne customiovat na jakou koliv funkci (customie main toolbar)... neskutecnej DAW :D fak sem tez nadsen a za ty penize do toho pujdu urcite...
ked na nieco prides kludne sa podel o navod pripadne screenshot :) nech nemusim objavovat objavene :)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dano » 30 kvě 2009 11:04

dendy takze ty uz definitivne ostavas na tomto DAW?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 30 kvě 2009 11:06

ano definitivne - zda sa ze to ukoncilo moju dlhodobu nechut k tvorbe za kompom :-) momentalne mam na ucte cash ledva na poplatky vsetky ale ked dojde vyplata kupujem :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 30 kvě 2009 12:11

You can install REAPER on a USB flash device, or other external drive. This ensures, for example, that if you are going to be away from home or your normal workplace, you can take your USB Stick (or whatever portable device you may have) with you, plug it in on any PC, and away you go.

;-)

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Jindy2 » 30 kvě 2009 12:17

nevite nekdo, daji se v tom Reaperu dokovat VST pluginy? a ma to 64-bit verzi? to bych o koupi take uvazoval, ackoliv pocitam, ze to nema "free life-time upgrades" jako fruity...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 30 kvě 2009 12:18

vite nekdo jak zmentu barvu celyho klipu ? jako jsou barvny zde ?
Obrázek

kdyz normalne menim barvu prez funkci " Set selected to track colors" tak se mi meni treba jen waweform a clip ma stale defaultni barvu... to bude urcite nejaky zas figl v nastaveni , ale neprisel jsme na to... :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 30 kvě 2009 12:19

Jindy2 píše:nevite nekdo, daji se v tom Reaperu dokovat VST pluginy? a ma to 64-bit verzi? to bych o koupi take uvazoval, ackoliv pocitam, ze to nema "free life-time upgrades" jako fruity...

jak dokovat VST pluginy? vse tam funguje jako v jinych DAW s pluginama ...
64bit verze je http://www.reaper.fm/download.php

Sane
Příspěvky: 277
Registrován: 30 kvě 2009 12:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Sane » 30 kvě 2009 12:26

del
Naposledy upravil(a) Sane dne 14 bře 2012 20:55, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 30 kvě 2009 12:58

ekeaze:

Obrázek

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 30 kvě 2009 15:02

dendy : ses zlatej... dnes Reaper kupuju ... fakt mi vyhovuje nejvic...
jinak cim delas ty screany ? at sem muzu taky neco i poslat kdzy na neco zajimavyho narazim...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 30 kvě 2009 15:19

ekeaze píše:dendy : ses zlatej... dnes Reaper kupuju ... fakt mi vyhovuje nejvic...
jinak cim delas ty screany ? at sem muzu taky neco i poslat kdzy na neco zajimavyho narazim...
photoshop CS3 ... ale na to ti staci aj standartny MS PAINT co je vo windowse..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 30 kvě 2009 16:17

dendy píše:
ekeaze píše:dendy : ses zlatej... dnes Reaper kupuju ... fakt mi vyhovuje nejvic...
jinak cim delas ty screany ? at sem muzu taky neco i poslat kdzy na neco zajimavyho narazim...
photoshop CS3 ... ale na to ti staci aj standartny MS PAINT co je vo windowse..

jo to jo ale nejaky program musi umet sejmout tu odrazovku do odrazku...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Kermitak » 30 kvě 2009 16:21

Vpravo nahore na klavesnici mas tlacitko print screen ;)

Odpovědět