REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 30 kvě 2009 17:13

aha :) diky

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 30 kvě 2009 20:17

jo a ALT+PRNT SCRN ti zosnima len aktivne okno.. a potom uz len das CTRL+V v nejakom grafickom editore (trebars ten nestastny m$ paint) a ulozis na disk :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od EXCOM » 30 kvě 2009 21:15

dendy : stava sa tu z teba odbornik na REAPER :)

a v tejto suvisloti ma napadlo, ze by sa mohla pridat pod avatara moznost si pripisat v com clovek pracuje a v com je dobry a ma skusenosti, celkom by to zprehladnilo v com clovek robi a mohli by byt otazky mierene priamo na neho... myslim ze by to stalo za uvahu... ( pastnem to aj do novych napadov pre admina :) )

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od pavlii » 30 kvě 2009 21:42

Odbočka ke screenshotům: IMHO asi nejlepší věc je freeware 20/20. Udělá screenshot např. i v definovaném výřezu - takže nemusíte případně krást softy typu Photoshop (omluva těm, co to maj legálně ;-) ) a podobné. Úpravy se dají dělat i v něm, sám ho používám už léta při pracích na článkách a překládaných manuálech.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Pytkin » 30 kvě 2009 23:22

ja na toto pouzivam tiez free IRFANVIEW ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 31 kvě 2009 00:23

to 20/20 je fajn softik, dik za tip ! na toto idealny, aj tak robit to cez fotoshop je ako kopat jamku pre golf bagrom :))

Sane
Příspěvky: 277
Registrován: 30 kvě 2009 12:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Sane » 31 kvě 2009 09:42

Tak myslím, že jen na tvorbu screenů je Photoshopu škoda, freeware bohatě postačí. Používám Fast Stone Capture 5.3, je zdarma a portable, takže bez nutnosti instalace.

Jinak díky dendymu za screen

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od EXCOM » 31 kvě 2009 10:52

na toto fakt staci windowsacky Paint ktory pracuje priamo s clipboardom :) aby som este koli tomu riesil nejaky freeware :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Pytkin » 31 kvě 2009 11:20

paint tusim nevie resizovat , farbit a podobne veci ..

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Jindy2 » 31 kvě 2009 11:26

jestli chcete neco screenshoty, tak ja pouzivam na staticky veci ScreenHunter, je free tusim...na snimani 3D enginu potom samozrejme Fraps a na zachyceni cehokoliv Camtasia Studio...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od EXCOM » 31 kvě 2009 11:59

Pytkin píše:paint tusim nevie resizovat , farbit a podobne veci ..
ma vsetko potrebne na robenie popiskov do obrazku...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 31 kvě 2009 13:22

co tak oddelit to od ekeazeho otazky do samostatneho threadu "ako robit screenshoty obrazovky"

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od EXCOM » 31 kvě 2009 13:31

dendy píše:co tak oddelit to od ekeazeho otazky do samostatneho threadu "ako robit screenshoty obrazovky"
sak uz to mozme uzavriet na temu obrazky, myslim ze to patri sem, mozme sa dalej venovat REAPERu...

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od mario.severin » 31 kvě 2009 14:39

dendy: mohl bys mě poradit? Jak nastavit MIDI out? Mám Virus C a chci do něj pustit midi z Reapera a nějak mě to pořád nejde - 1) v Setupu nastavím outy na enabled, 2) v I/O tracku nastavím Deltu a midi kanál, 3) v out tracku nastavím "Record output: MIDI"
A pořád nic...

V Cubase to naprosto v pohodě jede a tady nic :cry:

Díky

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 31 kvě 2009 14:52

panove nevite co znamana toto nastaveni ? a jak to mit nastaveny ?
projects settings.jpg
projects settings.jpg (67.08 KiB) Zobrazeno 320 x

Odpovědět