REAPER - DAW
Re: REAPER - DAW
jo a ALT+PRNT SCRN ti zosnima len aktivne okno.. a potom uz len das CTRL+V v nejakom grafickom editore (trebars ten nestastny m$ paint) a ulozis na disk 

dendy : stava sa tu z teba odbornik na REAPER 
a v tejto suvisloti ma napadlo, ze by sa mohla pridat pod avatara moznost si pripisat v com clovek pracuje a v com je dobry a ma skusenosti, celkom by to zprehladnilo v com clovek robi a mohli by byt otazky mierene priamo na neho... myslim ze by to stalo za uvahu... ( pastnem to aj do novych napadov pre admina
)

a v tejto suvisloti ma napadlo, ze by sa mohla pridat pod avatara moznost si pripisat v com clovek pracuje a v com je dobry a ma skusenosti, celkom by to zprehladnilo v com clovek robi a mohli by byt otazky mierene priamo na neho... myslim ze by to stalo za uvahu... ( pastnem to aj do novych napadov pre admina

Odbočka ke screenshotům: IMHO asi nejlepší věc je freeware 20/20. Udělá screenshot např. i v definovaném výřezu - takže nemusíte případně krást softy typu Photoshop (omluva těm, co to maj legálně
) a podobné. Úpravy se dají dělat i v něm, sám ho používám už léta při pracích na článkách a překládaných manuálech.
P.

P.
ja na toto pouzivam tiez free IRFANVIEW ..
to 20/20 je fajn softik, dik za tip ! na toto idealny, aj tak robit to cez fotoshop je ako kopat jamku pre golf bagrom
)

Tak myslím, že jen na tvorbu screenů je Photoshopu škoda, freeware bohatě postačí. Používám Fast Stone Capture 5.3, je zdarma a portable, takže bez nutnosti instalace.
Jinak díky dendymu za screen
Jinak díky dendymu za screen
na toto fakt staci windowsacky Paint ktory pracuje priamo s clipboardom
aby som este koli tomu riesil nejaky freeware 

paint tusim nevie resizovat , farbit a podobne veci ..
jestli chcete neco screenshoty, tak ja pouzivam na staticky veci ScreenHunter, je free tusim...na snimani 3D enginu potom samozrejme Fraps a na zachyceni cehokoliv Camtasia Studio...
ma vsetko potrebne na robenie popiskov do obrazku...Pytkin píše:paint tusim nevie resizovat , farbit a podobne veci ..
co tak oddelit to od ekeazeho otazky do samostatneho threadu "ako robit screenshoty obrazovky"
sak uz to mozme uzavriet na temu obrazky, myslim ze to patri sem, mozme sa dalej venovat REAPERu...dendy píše:co tak oddelit to od ekeazeho otazky do samostatneho threadu "ako robit screenshoty obrazovky"
- mario.severin
dendy: mohl bys mě poradit? Jak nastavit MIDI out? Mám Virus C a chci do něj pustit midi z Reapera a nějak mě to pořád nejde - 1) v Setupu nastavím outy na enabled, 2) v I/O tracku nastavím Deltu a midi kanál, 3) v out tracku nastavím "Record output: MIDI"
A pořád nic...
V Cubase to naprosto v pohodě jede a tady nic
Díky
A pořád nic...
V Cubase to naprosto v pohodě jede a tady nic

Díky
panove nevite co znamana toto nastaveni ? a jak to mit nastaveny ?