podstatne je co das Render resample mode - tam by som urcite nechal Extreme...
znamena to aky algorytmus pouziva pri resamplingu z interneho rozlisenia na to v ktorom prehrava alebo renderuje - cize v praxi tym ovplyvnujes kvalitu sumacie ...
no to je opravdu divny.. predpokladam ze Dendymu to funguje vse.. tan ma i HW syntaky...mario.severin píše:Podařio se někomu z Vás rozjet MIDI komunikaci s nějakým externím syntem? Laboruju s tím už celý den a tak se mi zdá, že to nebude s tím Reaperem zas až takové terno![]()
Mrznou noty, a když už něco hraje, tak to třeba za pet vteřin už nehraje, případně se celý Virus rozladí
tohle se mi delo kdyz jsem zkousel Cubase 4 na 64bit Vistach... nejaky pluginy se ukazaly nejaky vubec... prodle mne to chce i kompatibilni pluginy pro 64bit...pc.masters píše:Takze, jelikoz mam reaper x64 (64bit), mam ho v program files, temer vsechny pluginy mam ale v program files(x86). Tyto pluginy se jakoby nacitaji, ale neukazou. DXi pluginy se mi ukazou a cakewalk studio, ktere mam v program files 64btovych se mi ukazou take, kde tedy povolit 32bit pluginy???