To vypadá, že tady brzy někdo bude prodáva Cubaseekeaze píše:ale kazdopadne u mne Reaper vede na plny care... t

jj mam to v planu ...delay píše:To vypadá, že tady brzy někdo bude prodáva Cubaseekeaze píše:ale kazdopadne u mne Reaper vede na plny care... t
Ja takyekeaze píše:jj mam to v planu ...delay píše:To vypadá, že tady brzy někdo bude prodáva Cubaseekeaze píše:ale kazdopadne u mne Reaper vede na plny care... t
verzie 1 su bohuzial nestabilne a zle optimalizovane na dualcorejardatop píše:Kdo byste nemeli ani tech 60$ na Reaper 3.0, tak si stahnete starsi verzi Reaper 0.999. Vsechny starsi verze do 1.0 jsou freeware
delay píše:Jak řešíte sample editaci (warping a time stretching) když to nemá vlastní editor???
to vazne ?? oni su proste králi..ekeaze píše: kazdopadne editor urcite v dasi verzy Reapru bude.. cetl jsem to na foru...
to vyriesis prikupenim melodyne vst... stale to bude stat dokopy menej ako cubase 5delay píše:O Acidized soubory mi nejde, tohle pouzivam spis vyjmecne. Jde mi spíš o to, že když nahraju živej buben, basu kytaru nebo zpěv, tak v Cubase sample editoru se daly poměrně slušně a nedestruktivně "žehlit" drobné rytmické nepřesnosti. Tohle by mi asi externí editor nenahradil, pač by jak předpokládám neuměl playback stop z projektu zároveň s editovaným audiem nehledě na funkce.
Nicméně, jestli umí udělat slides a přiřadit je nějak automaticky k midi ???, tak by to byla hodně zajímavá alternativa...
umi to rozlicovat podle transientu a i vytvorit z toho midi stopu , ale tay samply je pak asi potreba nahazet do sampleru , nezkousel jsem tudiz nemuzu rict presne.. zkusim to reaper ma taky nejaky jednoduchy drum sampler...delay píše:O Acidized soubory mi nejde, tohle pouzivam spis vyjmecne. Jde mi spíš o to, že když nahraju živej buben, basu kytaru nebo zpěv, tak v Cubase sample editoru se daly poměrně slušně a nedestruktivně "žehlit" drobné rytmické nepřesnosti. Tohle by mi asi externí editor nenahradil, pač by jak předpokládám neuměl playback stop z projektu zároveň s editovaným audiem nehledě na funkce.
Nicméně, jestli umí udělat slides a přiřadit je nějak automaticky k midi ???, tak by to byla hodně zajímavá alternativa...