REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od delay » 02 čer 2009 18:09

dendy, ekeaze, kexik: díky

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 02 čer 2009 19:36

len taky detail - ked to rozslicuje tak jednotlive slices sejvne do adresara projektu pomenovane podla povodneho wavka a pridanym suffixom 001 - xxx ... takze import do samplera potom jedna malina ;-)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 03 čer 2009 07:22

mam tu dalsi vychytavku na kterou jsem nemohl prijit...
jde o to kdyz mam bici v audiostope , napr. treba kopak a chci jen vymenit sampl a ponechat obalky a zapasany rytmus, tak musim udelat toto :

http://forum.cockos.com/showthread.php? ... post326633

jinak bych musel celej beat poskladat od zacatku s novym samplem ...


zde je od najkyho typka celkem slusny trancegate :

http://forum.cockos.com/showthread.php? ... ght=trance

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od mario.severin » 03 čer 2009 10:05

Už je venku verze 3.01 a mezi několika změnama je konečně i CC automatizace externího HW... Jupíííí :D :D

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od pc.masters » 03 čer 2009 11:45

Zynci, kdyz otevru ejaky plugin, treba Battery, v mixeru se mi otevre miliarda in/outu, proste tisic potaku, ale at mackam jaky mackam zvuk, leze to jen do hlavniho. Jak to vypnout at mam jeden ovladac v mixeru na jeden plugin, vruity to umelo :-)
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 03 čer 2009 11:46

ekeaze: PARADNY plugin ten co vie menit sampel .. ma aj kopu inych vysoko uzitocnych veci !!! az najdes este nieco take uzitocne nevahaj a podel sa zas :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 03 čer 2009 11:47

mario.severin píše:Už je venku verze 3.01 a mezi několika změnama je konečně i CC automatizace externího HW... Jupíííí :D :D
hm co presne myslis pod tym ze CC automatizacia externeho HW ??

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od delay » 03 čer 2009 11:50

No, že můžeš přes CC automatizovat jakýkoli prvkek HW vysílající MIDI ne.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 03 čer 2009 11:54

delay píše:No, že můžeš přes CC automatizovat jakýkoli prvkek HW vysílající MIDI ne.
no sak to slo aj predtym.. proste cc line v piano rolle dole standartne.. preto sa pytam...

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od mario.severin » 03 čer 2009 13:35

dendy píše:no sak to slo aj predtym.. proste cc line v piano rolle dole standartne.. preto sa pytam...
Aha, vidíš, to jde taky tak. To jsem nevěděl, ale myslím si že je to lepší takhle, po "Cubasovsku" :)

Obrázek

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 07 čer 2009 12:15

Jsem tet resil jak zprovoznit prehravani v externim smple editoru... pac Reaper drzi asio driver , tudiz neslo prehravat s v dalsi aplikaci...
Dulezity je pri instlaci zaskrtnout policko ReaRoute... to je asio driver , ten se pak zvoli v tom externim editoru v reapru se vytvori stopa a nastavi se aby prijimal na stereo kanalu z toho Rearoute... pak to fachci naprosto skvele ...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 07 čer 2009 16:55

mam nejake informace ohledne vst , vsti pluginu a Reapru x64 pod windows 64bit...
Pluginy aby fungovaly pod 64 bit OS , tak je potreba aby byly napsany pro 64 bit OS... ale nevylucuje se ze nejaky 32 bit pluginy taky poslapou...
Pro ty co nefungujou , tak je reseni jBridge http://jstuff.wordpress.com/jbridge/ to je vst bridge , ktery umi ladovat 32 bit pluginy v 64 bit aplikaci...
prej to funguje dobre...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 07 čer 2009 22:26

Novy Update REAPER 3.02 na strankách ke stažení :)

Changes: The steady stream of goodness continues.

* Fixes to APE, OGG, and MP3 writing in certain consolidate instances
* Fixed consolidate having issue with certain content/output sinks
* Fixed Unicode file support for DirectShow video files (avi/mpg/etc)
* Fixed CoreAudio aggregate/multi-buffer audio bug
* JS: threaded memory manager fixes (for when starting playback with graphic JSs loaded)
* Fixed bug sending events at end of MIDI file in certain instances
* More useful dialog message when unable to encode MP3
* OSX: improved GUI compatibility for some plugins
* OSX graphics tweaks
* MIDI editor: major performance improvement when editing small MIDI items in large projects
* Quick FX add menu when clicking FX slots on the extended mixer
* Windows: Low-level change to external MIDI output handling
* MIDI output timing, CPU, bandwidth, consistency, and stability improvements
* Global envelope menu selection to show/hide all track envelopes in project
* Tweaks to control surface plug-in since midi output is nicely threaded on Windows

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 13 čer 2009 17:05

Tak jsem uplne bezradnej ...
Mam projekt kterej ma vyuziti RAM cca 860mb... system ma sevsim cca 1,21GB... no a ja nemuzu zu dale loadovat pluginy , pac mi je to loaduje disableovany... kdyz nejaky umazu , tak zas nejaky nahodim, ale zas pak se loadujou disableovany... pernamentne mi to pada tet, kdyz loaduju projekt tak to nahodim jen s velkym usilim , ale stejnak delat dal nemuzu pac ty pluginy uz dal nejdou loadovat... to vypada na jejaky divny vyziti pameti...
snad to vyresim ale fakt se stim neda vubec delat.... chjo...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 13 čer 2009 17:11

hm to je dost blble.. skus im napisat, mozno nieco vymyslia ... mozno si narazil na nejaky bug ...

Odpovědět