REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Ondra P.

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. »

jj uz jsem psal.... snad se to vyresi...

jinak u novyho projektu tam muzu uplne krasne i prez 2GB ram vyuziti pro REAPER...

dendy

Příspěvek od dendy »

hm.. a nema reaper nejake obmedzenie na pocet pluginov ??

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

EXCOM: REAPER nejaka ze starsich verzi... :)

jinak jsem si otevrel novy projekt a vsechny tracky s eventama jsem prekopiroval do nej .. na novo ulozil a uz to facha .. se nejspis nejak pokazil ten projekt a snim se ukladal nejaka neplecha...
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 13 čer 2009 19:44, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

hentoto je strasna kravina.. nechapem ze za to moze niekto vyvalit tie prachy co to stoji.. stokrat lepsie je imho kupit si notebook, zvukovku a midi kontroler...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy píše:hentoto je strasna kravina.. nechapem ze za to moze niekto vyvalit tie prachy co to stoji.. stokrat lepsie je imho kupit si notebook, zvukovku a midi kontroler...
no asi im to ide celkom.. zas taka kravina to uplne nie je.. niekto to chce mat v jednom a zaplati si.. vyuzili dieru na trhu a len vyrabaju co ludia chcu :)

kvalita je uz druha vec, to neviem posudit ako je to spracovane, ale aj OASYS je nieco na tento sposob :)
samozrejme je to drahe jak prasa, ale ta cena je skor nahucana od znacky a patentu...
tie komponenty nemozu byt drahe...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Tak panove zacinam byt celkem nasraty pac to je absoultne nepouzitelny... kdyz to prekopiruju vse do noveho projektu tak sou ty pluginy prozmenu vsechny disableovany... na raper foru zatim moc nikdo kloudnyho neodpovedel... super daw ale jaksi to dela divny veci...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Delate v tom nekdo ciste jen s pluginama ? jak vam to slape ...

tet se mi stalo to samy v novym projektu ... a pada to neustale... na foru reapru nikdo nic zatim..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

TAk mi drzte palce snad to byla jen moje blbost v nastaveni v PREFERENCICH... dal jsem preference na factory settings a snad to slape...
jako to nastavovani asi neni moc zadna legrace kdyz to dokaze uplne rozhodit program...

Wohma

Příspěvek od Wohma »

To je ale podle me celkem normalni :)) Nektery softy to resi dvema urovnema nastaveni (pro blbecky a pro pokrocily), kazdopadne selsky rozum rika - o cem nevis, co to dela, na to nesahej, ne? :)

Jinak ja ted uspesne premigroval projekty z Cubase do Reaperu, musel jsem to delat bouncovanim audio stop a exportem midi stop, nastesti mame zatim nahrany jen bici a basu, takze to ani nebylo nijak moc rozpracovany, nastaveni VST, automatizaci atd. jsem tim totiz ztratil. Zkousel jsem ten OMF import z Cubase fora, ale ten mi shazoval Reapera, CXR jsem nerozjel vubec :)

Jen co dojde vyplata, tak panum posilam zaslouzene penize, Reaper mi dost sedl.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Wohma píše:To je ale podle me celkem normalni :)) Nektery softy to resi dvema urovnema nastaveni (pro blbecky a pro pokrocily), kazdopadne selsky rozum rika - o cem nevis, co to dela, na to nesahej, ne? :)

Taky uz nebudu ... fakt si stim neni moc dobry experimentovat... :) jinak jsem rad ze to zatim slape a doufam ze bude pac mi to vtom fakt bavi...

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Tak panove ode me dostali sve zaslouzene bubaky, jen mensi otazka - je bezpecne si ten svuj licencni klic importnout na pocitac ve zkusebne? Ne ze bych si myslel, ze tam mame zlodeje, ale clovek nikdy nevi a nechci, aby se pak reaper s mou licenci objevil treba na netu :) Maji to tedy nejak slusne zabezpecene? Nezkousel to nekdo?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Wohma píše:Tak panove ode me dostali sve zaslouzene bubaky, jen mensi otazka - je bezpecne si ten svuj licencni klic importnout na pocitac ve zkusebne? Ne ze bych si myslel, ze tam mame zlodeje, ale clovek nikdy nevi a nechci, aby se pak reaper s mou licenci objevil treba na netu :) Maji to tedy nejak slusne zabezpecene? Nezkousel to nekdo?

:D tak licenci mas v soubouru , to by se ti musel nekdo dostat prez sit do kompu... a to je myslim dosti obtizny, navic nema nikdo moc duvod... navic snad tu licenci jen nactes z toho souboru a pak k uzivani programu uz neni potreba, ale tim si nejsem jist...
a bat se ze ti nekdo odcizi software za 60 dolaru a bude ho nekam davat na net, tak to je celkem usmevny...
kazodpadne gratuluji ja jsem ho tez koupil na zacatku cervna a zatim si ho jen pochvaluji ....

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Mne nejde o to, kolik stoji, spis bych si asi pripadal blbe vuci vyvojarum :) Zadnej warezak nejsem, mohlo by to vypadat, ze jsem to koupil proto, abych to hodil na torrenty nebo jinam.

Jinak o co mi jde je tohle: Pokud prijde nekdo z dalsi kapely do zkusebny, tak uvidi Reaper a rekne si "hele, dobrej programek, to si nahraju", stahne si to na flashku a pusti doma. Otazka je, jestli se ten klic naimportuje nekam do slozky Reapera, a tudiz se da lehce prehrat, anebo jestli se nejak zapise do registru, coz uz kazda lama nezvladne vyhrabat (navic to jde udelat tak, aby to bylo vazany na pocitac, ze).

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

jo takhle , tak to je jina :)... to netusim presne jak to je ... ale kdyz se kuoknes do nabidky programu tak tam kde mas Reaper mas taky INSTAL REAPER TO USB KEY OR REMOVEABLE MEDIA.... stim by to melo jit spustit i na USB klici...

Odpovědět