REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Ondra P.

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. »

markuc: ja v logicu taky moc nikdy nedlal kuli tomu audiu to byl porod, ale ta devitka uz to ma dobry i fade umi stejne jako reaper ale nevim jestli to neslo uz i v osmicce... jeste co mi tam sere jsou ty savle u mixu ty sou naprosto nedetailni to tam skace po pul decibelech i vice a nejaky jemny doladovani tam taky nejde..

kazdopadne Reaper mam fakt rad az na ty bugy obcasny....

markuc

Příspěvek od markuc »

Ty fade v osmičce ještě určitě nešly...ale ta tvoje poslední věta je důležitá, jinak bychom byli OT :D

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

:D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

markuc : no mne sa zda ze to poznat ide ..

markuc

Příspěvek od markuc »

Aha...tak třeba něco dělám špatně, musím to v práci vyzkoušet. V tom případě by ovšem mohl být u tohohle rozdíl mezi Cubase a Nuendem. Zkoušel jsem to zřejmě na Cubase 3. Každopádně díky za pokus :idea:

markuc

Příspěvek od markuc »

Tak vám nevím...naložil jsem Reaperu multioutput Kontakt nacpanej samplama až na hranici RAM a plížil se jako lenochod, prostě hrůza. Všechny okna se otvíraly 5 až 10 s, prostě totálně k nepoužití. Když jsem stejnej Kontakt naložil do Cubase AI, běžela jako vždycky ultrarychle. Připomínám, že se bavím o Macu...Co z toho vyvodit za závěr ? Psalo se tu, že je Reaper skvěle napsanej z hlediska využívání procesorů, ale v Mac verzi to tak zatím nevypadá. :cry:

dendy

Příspěvek od dendy »

checkni nastavenia, mam pocit ze tam niekde bola moznost ci ma 1 VSTi pouzivat multijadra alebo len 1 jadro.. mozno mas nastavene ze ti 1 VSTi bezi len na 1 jadre ... az budem na kompe kde mam instalnuty reaper tak to pripadne pozrem.. urcite tam take daco bolo ...

markuc

Příspěvek od markuc »

To tam mozna bude, ale v Kontaktu mam multicore podporu vypnutou, je to primo v preferencich doporuceno, ze pokud bezi jako plugin, ma se to vypnout ...

markuc

Příspěvek od markuc »

Dendy : tak jsem v tech preferencich neco takovyho nasel a je to fakt lepsi, takze jsi mel ZASE pravdu. Ale mimo to jsem tam nasel i spoustu jinych uzitecnych nastaveni, je to natolik kompexne konfigurovatelny, ze nic podobnyho neznam. Kdybych nebyl idiot, kouknul bych se do preferenci hned na zacatku a mohl jsem si usetrit trapeni z toho, ze se neco chova jinak, nez bych si predstavoval :D Uz zase mam Smrtaka rad !

markuc

Příspěvek od markuc »

Tak co je ? To už jste všichni ty vaše dema Reaperu smazali ? Hodně dlouho se tu nic neděje...já jsem aspoň za tu dobu měl možnost porovnat poslední verzi pod Windows a pod Macem a můžu říct, že se připojuju k hlasům na jejich fóru, které volají po první (!) stabilní verzi pro Maca. Pod Windows to chodí o hodně svižněji a plynuleji a víc to umí. Dlouhou tu nikdo nechválil cokoli, co by se týkalo Windows, že ? :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

prej dema ... mam od zacatku cervna plnou :D ty penize co za to chtej ....
jinak pro mac je to stale beta verze...

vysel dalsi update 3.1

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

tohle je celkem slusny theme :

Obrázek
Obrázek

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

a pak tu mame nove studio one theme (je to nove predelany) :
http://stash.reaper.fm/theme/395/StudioOne.zip
Obrázek

a jeste jendo :
http://stash.reaper.fm/theme/393/Reflected.zip
Obrázek

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

pak je tu dalsi vychytavka gui k pluginum delay, a flanger, a chorus, a tremolo and a phaser
http://stash.reaper.fm/v/2747/JSGUISuite.zip

jsou to ty dva pluginy napravo :
Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dost fajnovo to vyzera s tymi sknimi...
uz aby tu bolo Studio One... lebo inak sa mi zacne pacit Reaper 8)

Odpovědět