mozes dat plz link na tento skin ?? dost sa mi paci..ekeaze píše:tohle je celkem slusny theme :
REAPER - DAW
Re: REAPER - DAW
je to soukroma neofiko predelvaka jednoho theme co udelal typek z reaper fora : http://stashbox.org/600187/lf_origin_snow_MercNegr.rar
Ja prave objevil kvantizaci audia v Reaperovi, takze jsem se hned vrhnul na nahravky bicich a je to dobre
Jinak si na Reapera nemuzu stezovat.

jo to je fajn ale elastik audio by bylo jeste lepciWohma píše:Ja prave objevil kvantizaci audia v Reaperovi, takze jsem se hned vrhnul na nahravky bicich a je to dobreJinak si na Reapera nemuzu stezovat.

excom: no reaper je skvely donutil ma po tristvtre roku opat seriozne zacat makat na novom tracku 

Zkousel jsem vsechny mozny vzhledy a osobne jsem ted nasel zalibeni v tomhle- http://stash.reaper.fm/theme/391/NI-Hostel.zip doporucuju vyzkouset, na tech jejich screenshotech vypada hur nez ve skutecnosti, aspon teda u me vypada fakt skvele, trosku amiga-like...
No vida, stačí jeden nevinný update a už je na Reaper větvi pěkně živo...Mám z vás radost, chlapci a děvčata ! Mimochodem, je tu vůbec někdo jinej než já, kdo používá Reaper na Macu ?
Panove novej update .. a jednim slovem WOW... REAPER 3.103... x64 version: 32-bit VST bridging support
Changes: Morsels of goodness
* x64 version: 32-bit VST bridging support
* MIDI list editor: fixed possible duplicate event creation when filter on
* Render: disabled opening project from shell during render
* MIDI list editor: fixed inline editing of pitch values
* VST: better audioMasterGetOutputLatency reporting when stopped
* VST: reverted 3.1 optimization that seemed to cause problems with a few plug-ins
* VST: special case for Fretted Synth
Changes: Morsels of goodness
* x64 version: 32-bit VST bridging support
* MIDI list editor: fixed possible duplicate event creation when filter on
* Render: disabled opening project from shell during render
* MIDI list editor: fixed inline editing of pitch values
* VST: better audioMasterGetOutputLatency reporting when stopped
* VST: reverted 3.1 optimization that seemed to cause problems with a few plug-ins
* VST: special case for Fretted Synth
ze muzes vyuzit 64 bit system a muzes pouzivat normal 32 bit pluginy 
64 bit system neni omezen 4 GB RAM a 2 GB RAM pro jednu aplikaci...

64 bit system neni omezen 4 GB RAM a 2 GB RAM pro jednu aplikaci...
nevite jestli se da nastavit v reapru ten thlavni kurzor ( jak pri kliknuti preskoci vzdy na misto kliknuti ) tak aby jen preskakoval na misto kliknuti , ale aby se nespoustelo znova od tohoto mista prehravani, proste aby to prehravalo furt dal ci dokola a ja mohl ruzne tim kurzorem upravovat vse potrebne... a spousteni prehravani bych ovladal jen spacebarem
dendy : zase dik
sem to hledal furt pod mouse..

dotaz - funguje reaper po tech 30 dnech zkusebni doby? nebo je tam nejake omezeni?