REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
pavlii
Moderátor

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od pavlii »

IMHO nejde. Zoom vlny bez zoomu tracku/partu jsem nikde neviděl, že by šel. Vlnový průběh graficky odráží to, co bylo zaznamenané. Zvětšit vlnu znamená zesílit (bez zvětšení výšky tracku/partu).

P.

markuc

Příspěvek od markuc »

Pavlii : Samozrejme ze jde, co pouzivas za aplikaci ? Jde to naprosto všude, Logic, Cubase, Nuendo, Sonar ... proste vsude. S amplitudou to nema nic spolecnyho, je to jen otazka grafiky.

EDIT : vidim, ze pozivas Cubase SX, tak se koukni na pravy okraj arange okna, v jeho horni casti je maly posuvnik, kterym se prave upravuje vertikalni rozmer vlny ... :)
Naposledy upravil(a) markuc dne 09 zář 2009 09:11, celkem upraveno 1 x.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

jj v cubase to jde...

markuc jinak mne napadlo pkud mas vsechny wavy v projektu potichu nahrany a tedy maji maly zobrazeni vlny , tak zkus v preferencich myslim ze v media zalozce nastavit pro volume intems + 6 db a tim je pak vytahnes hlasiteji a bude citelnejsi vlna... normalne je to na staveny na 0 db

markuc

Příspěvek od markuc »

Dobrej napad, vyzkousim ... diky !

markuc

Příspěvek od markuc »

Aha :idea: : takze pro vsechny, kterym se to bude hodit : funkce, kterou hledam a kterou vsichni zname jako "zoom wave" nebo neco podobneho, se v Reaperu jmenuje "increase/decrease peaks view gain" a default klavesova zkratka je shift + up/down.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Reaper Rulez ! :)

Drumer

Příspěvek od Drumer »

Markuc:ty jo,nebyls včera ve všechnopárty? :D :D :D :wink:

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

2Markuc: no právě že Cubase SX moc ne, spíš VST/32 a tam to tuším ještě není..... dix za osvětu :-D

P.

markuc

Příspěvek od markuc »

Drumer : nevím, co to je, ale kdybych tam včera byl, asi bych o tom věděl - takže asi nebyl :D

Pavlii : v pohodě, jen jsem myslel, že máš SX, máš ji napsanou ... :?

Hary

Příspěvek od Hary »

Ahoj borci.Tož jsem si početl, stáhl,ale tento Vámi vychvalovaný soft mi nejde na mém PC rozjet. Pořád mi to hlásí "Fading away". Nevíte co s tím? Mám staženou poslední verzi, která je na stránkách "výrobce".
Info o systému: XP home serv. pack 2, 3GB RAM, CPU Core2 Duo 2,33 GHz, 2,34 GHz.

Před chvílí se mi konečně podařilo spustit. Vymazal jsem registry od smetí.Ale stejně, když si vytvořím midi stopu, insertnu midi item,na stopu moutnu VSTi Piano, otevřu si piano roll, a klapnu na klávesu,program se kousne, musím jej natvrdo vypnout. Pak jej znovu rozjedu, ale zastaví se na: Initializing UI Classes. Co s tím? :?
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.
Cubase AI4, Nuendo 3, REAPER :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

hm.. zeby preintalovat windows ? :-) urcite mas v systeme nieco co ti ho rozbija resp. robi ti tam nejaku neplechu tak ze reaper z toho nemoze.. takze skus reinstall, na cisty OS hodit reaper.. a potom postupne pridavaj vsetky aplikacie ktore bezne pouzivas a odsleduj kedy ti to zacne zase blbnut.. trosku zlhavavy postup ale nic lepsie ti momentalne neporadim...

Hary

Příspěvek od Hary »

Zdá se, že jsem přišel kde byl zakopaný pes.Jmenuje se CME. Když jsou vypny. Smr'ták jede. Neměl někdo podobný problém? A když ano,jak jej řešil, pokud jej řešil?
Bez kláves to není ono a měnit kvůli softu hw se mi zrovna nechce :(
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Hary píše:Zdá se, že jsem přišel kde byl zakopaný pes.Jmenuje se CME. Když jsou vypny. Smr'ták jede. Neměl někdo podobný problém? A když ano,jak jej řešil, pokud jej řešil?
preinstaluj drivre

Hary

Příspěvek od Hary »

EXCOM píše:
Hary píše:Zdá se, že jsem přišel kde byl zakopaný pes.Jmenuje se CME. Když jsou vypny. Smr'ták jede. Neměl někdo podobný problém? A když ano,jak jej řešil, pokud jej řešil?
preinstaluj drivre
Drivery přeinstalované a nechytá se.Safriš..... :-(

Vuid

Příspěvek od Vuid »

To bude v driverech, CME se mi obcas neohlasi ani v Cubase. (Reaper jsem teda nezkusil, jen tipuju)
Ale prej pomaha CME pres MIDI port misto USB na tyhle trable.

Odpovědět