REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Hary
Příspěvky: 16
Registrován: 14 dub 2004 16:48

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Hary » 09 zář 2009 22:38

Hmm, na tom něco je.Ale teďabych někde splašil starou zvukajdu s game portem. Ouuunouuuuu.....Zkusím ještě zapojit přes M-AUDIO MIDISPORT UNO.Pak už nevím coby mohlo pomoci a tím pádem je pro mne tento, ač pro mnohé skělý soft, DAW nepoužitelný :(
Podotýkám, že v Cubase jsem nikdy žádný problém neměl.
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.
Cubase AI4, Nuendo 3, REAPER :-)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od pavlii » 10 zář 2009 00:50

2Markuc: jo, mám jí napsanou, ale aktuálně jsem s ní již dlouho nepracoval.

P.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 10 zář 2009 07:54

Hary_ : asi ti neni souzeno byt smrtakem :D

Hary
Příspěvky: 16
Registrován: 14 dub 2004 16:48

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Hary » 10 zář 2009 08:10

ekeaze píše:Hary_ : asi ti neni souzeno byt smrtakem :D
Je mi souzeno.Už mohu hrát přes klávesy.Bylo to opravdu v tom, že jsem je měl zapojené přes USB.Přepojením přes USB-MIDI převodník od Esi šlape jak švýcarské hodinky bez jediného škobrtnutí. Snad v dalších verzích tuto malou nedokonalost "výrobce" odstraní. Kurňa já su šťastné :D
Naposledy upravil(a) Hary dne 10 zář 2009 08:18, celkem upraveno 1 x.
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.
Cubase AI4, Nuendo 3, REAPER :-)

Hary
Příspěvky: 16
Registrován: 14 dub 2004 16:48

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Hary » 10 zář 2009 08:15

Možná by nebylo od věci všechny ty užitečnosti - zapojení kláves, jak používat VSTi, jak na routrování signálu a podobné důležitosti, hodit do nějaké části fóra aby člověk, který něco hledá, nemusel vše od počátku zde pročítat.Samozřejmě že fórum by bylo zamčeno.Jen kdyby se objevila zase nějaká vychytávka - rada jak na věc, by ji tam patřičný člověk šoupnul.
Jen nápad.
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.
Cubase AI4, Nuendo 3, REAPER :-)

Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Drumer » 10 zář 2009 14:56

markuc píše:Drumer : nevím, co to je, ale kdybych tam včera byl, asi bych o tom věděl - takže asi nebyl :D
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... chnoparty/
:D :D :D :D sorry,právě že tam ten poslední host mluví o Cubase a ta podoba je taky neskutečná :wink:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 10 zář 2009 20:11

markuc píše:Aha :idea: : takze pro vsechny, kterym se to bude hodit : funkce, kterou hledam a kterou vsichni zname jako "zoom wave" nebo neco podobneho, se v Reaperu jmenuje "increase/decrease peaks view gain" a default klavesova zkratka je shift + up/down.
parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO. :-)
ekeaze píše:Reaper Rulez ! :)
tak tak.. vytesat zlatym pismom do mramoru :)

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od listonos » 11 zář 2009 00:02

dendy píše: parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO. :-)
Jo a najlepsie vie padat :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 11 zář 2009 00:05

co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 11 zář 2009 00:11

dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
mne to nepada uz ani s apEQ ...

jinak ten update co se chysta je fakt hustej .. mam nainstalovanu tu pre verzy a jdou tam vkladat reper projekty jako intems... proste pretahne se projekt z browseru a pak je v jednom tracku jako intem , kdyz se na nej klikne, tak se otevre okno s tim projektem... automation freehand drawing je taky super... no a plno dalsiho :)

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od listonos » 11 zář 2009 00:52

dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
A mas 32 alebo 64bit windows? Rozmyslam ci to nebude tym, lebo ked tam mam toho viac tak jednoduche zhrkoce. Alebo ked ho damu ukoncit tak na konci vyhodi error. Alebo zeby to robil tento novy Win 7?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 11 zář 2009 01:17

mam vistu 32 bit...

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od markuc » 11 zář 2009 10:25

Drumer : to myslis toho Honzu Nedveda ? To si snad delas prdel, moh by me delat votra a mozna i dedu ... bohuzel jsem neslysel, co rika.
Ale zpet k Reaperu : fakt nepada, je stabilni jako prase ... a pod macem obcas nefunguje a je takovej linejsi, ale nespadne ani za nic ...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 11 zář 2009 10:31

u mne Windows XP - nepada vubec
Windows 7 64bit - zatim to jen testuju a pada dost

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 11 zář 2009 11:31

ja mám vistu 32bit a smrťák mi padal pri natahovaní VSTčok, mal problémy s velmi dlhou cestou k nim, dal som VST folder na plochu a problém zmizol

Odpovědět