Podotýkám, že v Cubase jsem nikdy žádný problém neměl.
REAPER - DAW
Re: REAPER - DAW
Hmm, na tom něco je.Ale teďabych někde splašil starou zvukajdu s game portem. Ouuunouuuuu.....Zkusím ještě zapojit přes M-AUDIO MIDISPORT UNO.Pak už nevím coby mohlo pomoci a tím pádem je pro mne tento, ač pro mnohé skělý soft, DAW nepoužitelný 
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.
Cubase AI4, Nuendo 3, REAPER
2Markuc: jo, mám jí napsanou, ale aktuálně jsem s ní již dlouho nepracoval.
P.
P.
Hary_ : asi ti neni souzeno byt smrtakem 
Je mi souzeno.Už mohu hrát přes klávesy.Bylo to opravdu v tom, že jsem je měl zapojené přes USB.Přepojením přes USB-MIDI převodník od Esi šlape jak švýcarské hodinky bez jediného škobrtnutí. Snad v dalších verzích tuto malou nedokonalost "výrobce" odstraní. Kurňa já su šťastnéekeaze píše:Hary_ : asi ti neni souzeno byt smrtakem
Naposledy upravil(a) Hary dne 10 zář 2009 08:18, celkem upraveno 1 x.
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.
Možná by nebylo od věci všechny ty užitečnosti - zapojení kláves, jak používat VSTi, jak na routrování signálu a podobné důležitosti, hodit do nějaké části fóra aby člověk, který něco hledá, nemusel vše od počátku zde pročítat.Samozřejmě že fórum by bylo zamčeno.Jen kdyby se objevila zase nějaká vychytávka - rada jak na věc, by ji tam patřičný člověk šoupnul.
Jen nápad.
Jen nápad.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... chnoparty/markuc píše:Drumer : nevím, co to je, ale kdybych tam včera byl, asi bych o tom věděl - takže asi nebyl![]()
parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO.markuc píše:Aha: takze pro vsechny, kterym se to bude hodit : funkce, kterou hledam a kterou vsichni zname jako "zoom wave" nebo neco podobneho, se v Reaperu jmenuje "increase/decrease peaks view gain" a default klavesova zkratka je shift + up/down.
tak tak.. vytesat zlatym pismom do mramoruekeaze píše:Reaper Rulez !
Jo a najlepsie vie padatdendy píše: parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO.![]()
co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
mne to nepada uz ani s apEQ ...dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
jinak ten update co se chysta je fakt hustej .. mam nainstalovanu tu pre verzy a jdou tam vkladat reper projekty jako intems... proste pretahne se projekt z browseru a pak je v jednom tracku jako intem , kdyz se na nej klikne, tak se otevre okno s tim projektem... automation freehand drawing je taky super... no a plno dalsiho
A mas 32 alebo 64bit windows? Rozmyslam ci to nebude tym, lebo ked tam mam toho viac tak jednoduche zhrkoce. Alebo ked ho damu ukoncit tak na konci vyhodi error. Alebo zeby to robil tento novy Win 7?dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
-
markuc
Drumer : to myslis toho Honzu Nedveda ? To si snad delas prdel, moh by me delat votra a mozna i dedu ... bohuzel jsem neslysel, co rika.
Ale zpet k Reaperu : fakt nepada, je stabilni jako prase ... a pod macem obcas nefunguje a je takovej linejsi, ale nespadne ani za nic ...
Ale zpet k Reaperu : fakt nepada, je stabilni jako prase ... a pod macem obcas nefunguje a je takovej linejsi, ale nespadne ani za nic ...
u mne Windows XP - nepada vubec
Windows 7 64bit - zatim to jen testuju a pada dost
Windows 7 64bit - zatim to jen testuju a pada dost
- ReaktoplazmAR
ja mám vistu 32bit a smrťák mi padal pri natahovaní VSTčok, mal problémy s velmi dlhou cestou k nim, dal som VST folder na plochu a problém zmizol