Podotýkám, že v Cubase jsem nikdy žádný problém neměl.
Je mi souzeno.Už mohu hrát přes klávesy.Bylo to opravdu v tom, že jsem je měl zapojené přes USB.Přepojením přes USB-MIDI převodník od Esi šlape jak švýcarské hodinky bez jediného škobrtnutí. Snad v dalších verzích tuto malou nedokonalost "výrobce" odstraní. Kurňa já su šťastnéekeaze píše:Hary_ : asi ti neni souzeno byt smrtakem
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... chnoparty/markuc píše:Drumer : nevím, co to je, ale kdybych tam včera byl, asi bych o tom věděl - takže asi nebyl![]()
parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO.markuc píše:Aha: takze pro vsechny, kterym se to bude hodit : funkce, kterou hledam a kterou vsichni zname jako "zoom wave" nebo neco podobneho, se v Reaperu jmenuje "increase/decrease peaks view gain" a default klavesova zkratka je shift + up/down.
tak tak.. vytesat zlatym pismom do mramoruekeaze píše:Reaper Rulez !
Jo a najlepsie vie padatdendy píše: parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO.![]()
mne to nepada uz ani s apEQ ...dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
A mas 32 alebo 64bit windows? Rozmyslam ci to nebude tym, lebo ked tam mam toho viac tak jednoduche zhrkoce. Alebo ked ho damu ukoncit tak na konci vyhodi error. Alebo zeby to robil tento novy Win 7?dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...