REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Hary

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Hary »

Hmm, na tom něco je.Ale teďabych někde splašil starou zvukajdu s game portem. Ouuunouuuuu.....Zkusím ještě zapojit přes M-AUDIO MIDISPORT UNO.Pak už nevím coby mohlo pomoci a tím pádem je pro mne tento, ač pro mnohé skělý soft, DAW nepoužitelný :(
Podotýkám, že v Cubase jsem nikdy žádný problém neměl.
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.
Cubase AI4, Nuendo 3, REAPER :-)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

2Markuc: jo, mám jí napsanou, ale aktuálně jsem s ní již dlouho nepracoval.

P.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Hary_ : asi ti neni souzeno byt smrtakem :D

Hary

Příspěvek od Hary »

ekeaze píše:Hary_ : asi ti neni souzeno byt smrtakem :D
Je mi souzeno.Už mohu hrát přes klávesy.Bylo to opravdu v tom, že jsem je měl zapojené přes USB.Přepojením přes USB-MIDI převodník od Esi šlape jak švýcarské hodinky bez jediného škobrtnutí. Snad v dalších verzích tuto malou nedokonalost "výrobce" odstraní. Kurňa já su šťastné :D
Naposledy upravil(a) Hary dne 10 zář 2009 08:18, celkem upraveno 1 x.
Steinberg MR 816x, BEHRINGER B2030A, SAMSON C02, AKG P 100, BEHRINGER B-1, CME-UF6, ZOOM 2000.

Hary

Příspěvek od Hary »

Možná by nebylo od věci všechny ty užitečnosti - zapojení kláves, jak používat VSTi, jak na routrování signálu a podobné důležitosti, hodit do nějaké části fóra aby člověk, který něco hledá, nemusel vše od počátku zde pročítat.Samozřejmě že fórum by bylo zamčeno.Jen kdyby se objevila zase nějaká vychytávka - rada jak na věc, by ji tam patřičný člověk šoupnul.
Jen nápad.

Drumer

Příspěvek od Drumer »

markuc píše:Drumer : nevím, co to je, ale kdybych tam včera byl, asi bych o tom věděl - takže asi nebyl :D
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... chnoparty/
:D :D :D :D sorry,právě že tam ten poslední host mluví o Cubase a ta podoba je taky neskutečná :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

markuc píše:Aha :idea: : takze pro vsechny, kterym se to bude hodit : funkce, kterou hledam a kterou vsichni zname jako "zoom wave" nebo neco podobneho, se v Reaperu jmenuje "increase/decrease peaks view gain" a default klavesova zkratka je shift + up/down.
parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO. :-)
ekeaze píše:Reaper Rulez ! :)
tak tak.. vytesat zlatym pismom do mramoru :)

listonos

Příspěvek od listonos »

dendy píše: parada ...mne sa hned nezdalo ze by Reaper nieco nevedel.. on proste vie VSETKO. :-)
Jo a najlepsie vie padat :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
mne to nepada uz ani s apEQ ...

jinak ten update co se chysta je fakt hustej .. mam nainstalovanu tu pre verzy a jdou tam vkladat reper projekty jako intems... proste pretahne se projekt z browseru a pak je v jednom tracku jako intem , kdyz se na nej klikne, tak se otevre okno s tim projektem... automation freehand drawing je taky super... no a plno dalsiho :)

listonos

Příspěvek od listonos »

dendy píše:co ja viem... odkedy som vysadil apEQ tak mi nepadol ani raz ...
A mas 32 alebo 64bit windows? Rozmyslam ci to nebude tym, lebo ked tam mam toho viac tak jednoduche zhrkoce. Alebo ked ho damu ukoncit tak na konci vyhodi error. Alebo zeby to robil tento novy Win 7?

dendy

Příspěvek od dendy »

mam vistu 32 bit...

markuc

Příspěvek od markuc »

Drumer : to myslis toho Honzu Nedveda ? To si snad delas prdel, moh by me delat votra a mozna i dedu ... bohuzel jsem neslysel, co rika.
Ale zpet k Reaperu : fakt nepada, je stabilni jako prase ... a pod macem obcas nefunguje a je takovej linejsi, ale nespadne ani za nic ...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

u mne Windows XP - nepada vubec
Windows 7 64bit - zatim to jen testuju a pada dost

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja mám vistu 32bit a smrťák mi padal pri natahovaní VSTčok, mal problémy s velmi dlhou cestou k nim, dal som VST folder na plochu a problém zmizol

Odpovědět