REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od markuc » 31 bře 2010 13:00

to ekeaze: Asi jsi můj příspěvek nedočetl do konce - píšu, že kdo nemá paypal a podobné vymoženosti, může této nabídky využít. To, že stojí Reaper 60 $, ví na tomto fóru asi každej ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 31 bře 2010 21:51

Pouziva niekto Screen Sets ? Pri ulozeni rozlozenia plochy si to nepamata vysku automatizacneho tracku (v reaperi envelope)...robi to aj vam ?
Naposledy upravil(a) bassline dne 31 bře 2010 21:58, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 31 bře 2010 21:57

markuc píše:to ekeaze: Asi jsi můj příspěvek nedočetl do konce - píšu, že kdo nemá paypal a podobné vymoženosti, může této nabídky využít. To, že stojí Reaper 60 $, ví na tomto fóru asi každej ...

no jo priste budu lip cist :)

luphtrack: protahnes tu kosticku doprava tim menis delku ... to druhy nevim so myslis, ale asi midi keyboard ne ? jestli jo tak si nastav midi v prefernecich

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 31 bře 2010 22:02

Alebo - existuje proste nejaka moznost ze mozem prepinat alebo zobrazit druhy nahlad, kde budem mat envelope v zoome ?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 31 bře 2010 22:14

bassline píše:Alebo - existuje proste nejaka moznost ze mozem prepinat alebo zobrazit druhy nahlad, kde budem mat envelope v zoome ?
da se udelat to ze selctovanej track zazoomujes... viz action list.. tam je tech zoomu nekolik a staci si je hodit na klavesovu zkratku...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 01 dub 2010 19:47

luphtrack píše: - jak nastavim délku midi smyčky?
vojdes "dovnutra", a potom mysou dragnes za koniec editovatelnej oblasti (ked prides na ten prechod kde konci tak sa ti kurzor zmeni na taku dvojsipku s ciarkou v strede - vtady dlacis lave tlacitko mysi, drzis, potiahnes - a z vacsujes prislusny midi slice)

to druhe neviem nemam teraz reaper tuto takze to neviem vyskusat.. ked tak buduci tyzden ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 13 dub 2010 17:47

..
Naposledy upravil(a) bassline dne 18 dub 2010 22:57, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 13 dub 2010 17:48

EXCOM píše: a v tejto suvisloti ma napadlo, ze by sa mohla pridat pod avatara moznost si pripisat v com clovek pracuje a v com je dobry a ma skusenosti, celkom by to zprehladnilo v com clovek robi a mohli by byt otazky mierene priamo na neho... myslim ze by to stalo za uvahu... ( pastnem to aj do novych napadov pre admina :) )
to je dobry napad

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 18 dub 2010 22:57

Ludia, pouzivate themes v reaperovi ? Funguje vam to ? Pri pouziti nejakej theme mi zmeni iba farby ciastocne, ale nie celkovy vzhlad - fadery a ostatna grafika...som skusal aj nakopirovat themes priamo do foldra reaperu ale nepomohlo...ani rozne nastavenia v options ohladne themes....tak neviem kde moze byt pes zakopany..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 19 dub 2010 11:17

sak to som ti vravel na skype ze si ho musis odselektovat.. asi si ma nerozumel :) ja to mam tak nastavene ze nemusim ctrl+klik, staci mi hocikde mimo toho clipu kliknut ...

co sa tyka OS - he mam vistu ale na malom netbooku mam Windows7 a tam to tiez funguje spravne ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 19 dub 2010 14:40

dendy: rozumel som, ale nevedel som ako odselektovat, az teraz som zistil ze ctrl :) ...kazdopadne si to nastavim tak ako to mas ze kliknem mimo a sa mi odselektuje...lebo standartne kliknes mimo a sa neodselektuje...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 19 dub 2010 16:06

ja som blbeccc......zle som to nakopiroval....sorry za rozruch...

totiz rozbaleny adresar som priamo hodil namiesto toho aby som tam zkopiroval obsah rozbaleneho adresara - cize subor themy + adresar themy..

admini mozte to tu premazat tieto prispevky :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 19 dub 2010 16:14

sikovnik :P :P :P

dobre precistil som to nech tu neni zbytocna debata :-)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 19 dub 2010 16:53

bassline : vsak sem ti to psal :D

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od markuc » 03 kvě 2010 12:57

Ahoj, koukněte na nový theme - jmenuje se REALOGIC LIGHT, je krásně decentní, takže pro konzervativnější Reaperisty jako dělané ... :)
ARRANGE.jpg
ARRANGE.jpg (149.57 KiB) Zobrazeno 164 x
MIXER.jpg
MIXER.jpg (119.89 KiB) Zobrazeno 164 x

Odpovědět