REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Wohma

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Wohma »

Cyrile, Cyrile, zacni radsi delat hudbu :lol:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to podium vyzera celkom OK .. designovo velmi pripomina protools ..

bassline

Příspěvek od bassline »

hmm skoda ze sa neda prisposobit zobrazenie trackov...vyska tracku je velka, tym padom vidiet menej stop...Je zbytocne aby vlastnosti tracku boli viditelne pre kazdy track naraz. Zerie to miesto. Mohli to urobit tak ako to je v Cubase, proste track inspector a podla vyberu aktualnej stopy sa zobrazia vlastnosti danej stopy....tym neni obmedzena vyska tracku a trackov je vidiet viac...

Wohma

Příspěvek od Wohma »

?
Obrázek

bassline

Příspěvek od bassline »

da sa track nejak zbalit ? Nasiel som taku funkciu ale len pokial je track folder zapnute...

bassline

Příspěvek od bassline »

Aha tak uz som na to asi prisiel...pokial je vypnute record armed, tak sa vyska da zmensit....ale to neni nejlepsie riesenie pretoze pri vsetkych audio stopach potrebujem mat record armed zapnute :)

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Preferences - Audio - Recording - Always show full track control panel on armed tracks

bassline

Příspěvek od bassline »

Super dik :)

dendy

Příspěvek od dendy »

hehe repaer je proste super.. tam sa da vykonfigurovat fakt vsetko :-)

bassline

Příspěvek od bassline »

Jj ma to siroku skalu moznosti...akurat som nasiel funkciu ze ked nahravas audio mozes priamo aj s VST efektami, cool :D

Cyril

Příspěvek od Cyril »

bassline: nechapu, proc by tu funkci nekdo pouzival...?

dendy

Příspěvek od dendy »

cyril - uplne bezne som to takto robil, hlavne s nordrackom ktory nema externu efektovu jednotku ...

markuc

Příspěvek od markuc »

Taky se v nem uz nejakej cas trochu vrtam, neni to vubec spatny ... ProTools mi to teda nepripomina vubec, ale je pravda, ze jsem je delsi dobu nevidel, tak treba jo ... Me ta koncepce pripada nejpodobnejsi genialnimu Cakewalk Project5, kterej uz definitivne zmizel v propadlisti dejin. Ale to uz jsem nekde psal ... aha, uz si vzpominam, psal jsem to v tom spravnym vlakne na tema Zynewave Podium ... takze to bylo asi spravne, ze ??? :D

bassline

Příspěvek od bassline »

este takato vec by sa zisla (ale to uz som fakt narocny :D ):

Mam niekolko MIDI trackov a AUDIO trackov. AUDIO potrebujem mat vsetky record arm zapnute kvoli monitorovaniu. Ale velmi uzitocne by bolo keby sa medzi MIDI trackmi dalo nastavit to, ze ked zapnem u jedneho tracku record arm, tak sa u ostatnych MIDI trackov vypne. Pretoze nikdy nepotrebujem ovladat cez keyboard naraz viac stop ale len jednu. Tym padom by som nemusel stake vypinat record arm danej MIDI stopy a naslednej zapnut na inej. Ale to nepojde pretoze Reaper nerozoznava AUDIO od MIDI trackov.

Je to sice detail, ale pomohlo by to pri praci veeelmi...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

dendy: asi jsem to blbe pochopil, ale myslel jsem, ze jde o nahravani rovnou uz s aplikovanym VST efektem do audia. Coz by mi prislo nesmyslny, proc si nenechat moznost pozdeji ten efekt treba upravit, vymenit... nepredpokladam, ze bassline myslel nahravani s tim, ze je na stope povesenej efekt a clovek ho slysi, to si myslim, ze je naprosto zakladni a samozrejma funkce...

Odpovědět