REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 06 zář 2010 21:22

Zdar...je moznost ze by sa dal vyrenderovat aktualny zvuk z projektu do vysledneho wav ? Myslim ale ked mam zapnuty monitoring syntakov...aby som nemusel zvlast nahravat audio stopu pre kazdy synth....ale aby mi to priamo vyrenderovalo to, co pocut ako monitoring....

Uživatelský avatar
dedko
Příspěvky: 785
Registrován: 14 říj 2009 18:55

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dedko » 06 zář 2010 21:55

keď sú to VSTi tak ano, normálny render. Keď HW synťáky tak "bounce live output"...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 06 zář 2010 22:00

ako hovori dedko... a konkretne v pripade reaperu ked das render tak si vpravo hore v tom selec boxe nastav realtime (online) rendering - tam ti render tracku bude trvat presne tolko ako ked sa prehrava a aj sa ti tak vsetky externe veci prehra ako ked mas normalny playback

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 07 zář 2010 00:48

super, diky, vyskusam...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 13 zář 2010 19:48

Koncem roku by měl být REAPER 4 !

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 13 zář 2010 20:59

uff uff.. a to este budeme mat zadara vsak ? update az po verziu 4.99 nie ?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 13 zář 2010 21:13

jj... zadara do 4.99

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 25 zář 2010 23:40

hele.....daju sa kopirovat media items a envelope points naraz ? Ked si oznacim media items, tak nejde oznacit body automatizacie bez toho aby sa neodselektovali media items a naopak....urcite v tom bude nejaka finta...proste dragnem mysou a chcem v danej oblasti ozancit vsetko vratane automatizacie...

Alebo najlepsie by bol hotovy prikaz na to - skopirovat vsetko co je v loope do shcranky a ked dany objekt presahuje, automaticky ho splitnut.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 25 zář 2010 23:59

move envelope points with media intems... to pak kopíruješ intems s envelopes, když se koukneč na tool bar, tak tam je icona envelopes, na tu když kliknes pravým tlačitkem , tak se ti zobrazí možnosti ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 26 zář 2010 10:11

ekeaze:

Parada, funguje, dik

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 26 zář 2010 21:40

nooo moment

Tak zistil som v com je pes...

Ono totiz na tej audio stope kde mam automatizaciu nemam ziadny objekt. Takze preto mi to nefunguje...skoda :) ...ono ked si tam potom nahrajem audio tak uz sa to da, ale ja potrebujem kopirovat este vo faze ked robim s MIDI - audiotrak je este prazdny a ma len automatizaciu...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 26 zář 2010 23:14

nechcem kecat nemam si to ako teraz vyskusat ale mam pocit ze ked zapnes ripple edit mose (taka ikona 3x3 stvorceky) tak potom ked dragnes nejaky event tak s nim zaroven posuvas vsetko na vsetkych stopach ktore zacinaju od toho dragovaneho eventu... ale neviem ci to je presne to co hladas

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Ondra P. » 27 zář 2010 09:09

jinak se dá kopirovat cokoliv ctrl+c , ctrl+v.... s rim ripple editing má Dendy pravdu, ale taky teď nemám možnost to ozkoušet

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 27 zář 2010 10:47

ja uz chapem co potrebujes... skusal som nejak to docielit ale asi to fakt nejde.. jedina moznost co ma napada je docasne si do audio stopy nakreslit prazdny objekt a potom selectnut ten objekt v midi stope aj ten prazdny v audio stope a posunut ich oba ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 27 zář 2010 10:50

dendy: jj asi tak no....

Odpovědět