REAPER - DAW
Re: REAPER - DAW
Zdar...je moznost ze by sa dal vyrenderovat aktualny zvuk z projektu do vysledneho wav ? Myslim ale ked mam zapnuty monitoring syntakov...aby som nemusel zvlast nahravat audio stopu pre kazdy synth....ale aby mi to priamo vyrenderovalo to, co pocut ako monitoring....
keď sú to VSTi tak ano, normálny render. Keď HW synťáky tak "bounce live output"...
ako hovori dedko... a konkretne v pripade reaperu ked das render tak si vpravo hore v tom selec boxe nastav realtime (online) rendering - tam ti render tracku bude trvat presne tolko ako ked sa prehrava a aj sa ti tak vsetky externe veci prehra ako ked mas normalny playback
super, diky, vyskusam...
Koncem roku by měl být REAPER 4 !
uff uff.. a to este budeme mat zadara vsak ? update az po verziu 4.99 nie ?
jj... zadara do 4.99
hele.....daju sa kopirovat media items a envelope points naraz ? Ked si oznacim media items, tak nejde oznacit body automatizacie bez toho aby sa neodselektovali media items a naopak....urcite v tom bude nejaka finta...proste dragnem mysou a chcem v danej oblasti ozancit vsetko vratane automatizacie...
Alebo najlepsie by bol hotovy prikaz na to - skopirovat vsetko co je v loope do shcranky a ked dany objekt presahuje, automaticky ho splitnut.
Alebo najlepsie by bol hotovy prikaz na to - skopirovat vsetko co je v loope do shcranky a ked dany objekt presahuje, automaticky ho splitnut.
move envelope points with media intems... to pak kopíruješ intems s envelopes, když se koukneč na tool bar, tak tam je icona envelopes, na tu když kliknes pravým tlačitkem , tak se ti zobrazí možnosti ...
ekeaze:
Parada, funguje, dik
Parada, funguje, dik
nooo moment
Tak zistil som v com je pes...
Ono totiz na tej audio stope kde mam automatizaciu nemam ziadny objekt. Takze preto mi to nefunguje...skoda
...ono ked si tam potom nahrajem audio tak uz sa to da, ale ja potrebujem kopirovat este vo faze ked robim s MIDI - audiotrak je este prazdny a ma len automatizaciu...
Tak zistil som v com je pes...
Ono totiz na tej audio stope kde mam automatizaciu nemam ziadny objekt. Takze preto mi to nefunguje...skoda

nechcem kecat nemam si to ako teraz vyskusat ale mam pocit ze ked zapnes ripple edit mose (taka ikona 3x3 stvorceky) tak potom ked dragnes nejaky event tak s nim zaroven posuvas vsetko na vsetkych stopach ktore zacinaju od toho dragovaneho eventu... ale neviem ci to je presne to co hladas
jinak se dá kopirovat cokoliv ctrl+c , ctrl+v.... s rim ripple editing má Dendy pravdu, ale taky teď nemám možnost to ozkoušet
ja uz chapem co potrebujes... skusal som nejak to docielit ale asi to fakt nejde.. jedina moznost co ma napada je docasne si do audio stopy nakreslit prazdny objekt a potom selectnut ten objekt v midi stope aj ten prazdny v audio stope a posunut ich oba ...
dendy: jj asi tak no....