REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od markuc » 23 úno 2011 22:24

Alfy bych se nebal, jedu na ni ve 64 bitech uz od chvile, co je a pravidelne ji aktualizuju na nove verze, coz je s jejich tempem zhruba 3 x tydne :lol: a nemel jsem za celou tu dobu jeden jedinej problem. Honim spoustu VSTcek, vetsinou 32 bitovych pres jejich wraper a pohoda ... o par malych chybkach vim a oni taky, ale jak rikam, nic podstatneho ...

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od mario.severin » 24 úno 2011 06:46

dendy píše:aha co ma potesilo, som to nainstaloval do ineho foldera aby som si neprepisal 3jku ale on pouzil vsetky nastavenia (vratane shortcutov) co mam v 3jke zadefinovane .. to je SUPER !
Takže můžeš používat na "střídačku" obě verze?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12696
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 24 úno 2011 09:15

ano len ju musis nainstalovat do ineho adresara aby si si neprepisal ten stary :)

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od mario.severin » 24 úno 2011 09:31

Dendy: Díky moc. Musím tu betu otestovat. Poslední dobou mě pár věci v Reaperu leze pěkně na nervy, tak doufám, že se něco s tím udělá...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12696
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 24 úno 2011 09:54

ktore veci ti lezi na nervy ? :)

inak mne sa po troche viac testovania prave tato 4 moc nepaci koli tomu ako vyzera.. pride mi to viac neprehladne oproti default skinu 3jky ... tak si pockam az sa do toho budu dat ladovat njeake ine skiny ...

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Wohma » 24 úno 2011 10:29

Stahni si do toho RADO skin. Ladovat uz tam jdou.

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od mario.severin » 24 úno 2011 20:07

Úžasný a přenádherný skin pro verzi 4 (nejspíše inspirováno Logicem):

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=72426

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12696
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy » 24 úno 2011 20:27

fuuha tak ten je fakt TUCNY

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od markuc » 08 bře 2011 10:53

Tak jsem tu Alfu4 přechválil ... děje se mi tam podivná věc ve spojení s Kontaktem 4 ... po chvíli práce se začnou ozývat strašný lupance při startu play nebo stop (mezerník) a po další chvíli zmizí zvuk ze stop Kontaktu úplně ... nezbývá, než restart celého projektu. Nevím, jak tuhle podivnost co nejlíp popsat do jejich fóra, nevím to ani v češtině, natož v angličtině :oops: Nestalo se vám něco podobnýho ? Mám Win7 a jedu Reaper v 64 bitech.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od kexik » 08 bře 2011 10:55

mne toto robil kontakt vo fruity studio... tak neviem ci nie je problem u NI

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od markuc » 08 bře 2011 11:03

No právě, problém může být kdekoli. Mám i Kontakt v 64 bitové verzi a s Reaperem 3 je všechno v pohodě

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od bassline » 08 bře 2011 16:19

mario.severin píše:Úžasný a přenádherný skin pro verzi 4 (nejspíše inspirováno Logicem):

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=72426
Ty jo, parada ! Do Reapera 3 to asi nejde pouzit co ?

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od mario.severin » 08 bře 2011 19:43

bassline píše:
mario.severin píše:Úžasný a přenádherný skin pro verzi 4 (nejspíše inspirováno Logicem):

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=72426
Ty jo, parada ! Do Reapera 3 to asi nejde pouzit co ?
Nejde :( Už jsem to zkoušel - dělalo to psí kusy, ale možná s nějakým omezením a laborováním s nastavením by to snad nějak mohlo jít "naroubovat". Zkus to...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od Cyril » 08 bře 2011 20:04

O cem to mluvite, vzdyt Reaper je zatim jen trojkova verze, ne? V4 znamena ctvrta alfa verze toho skinu
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od markuc » 08 bře 2011 20:07

Cyril : to se pletes, jedna se o skin pro Reaper 4, uz jich tam par je ... :)

Odpovědět