REAPER - DAW
Re: REAPER - DAW
v default nastavení jsou okna pluginů "always on top", zkus ještě projet nastavení v options > preferences > plug-ins
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
No praveze nie su. V nastaveniach som to nenasiel nikde. Ked mam otvorene okno pluginu a kliknem mimo toho okna, tak sa mi strati...
tak to je divné, mně se to chová přesně naopak, když mám otevřené okno pluginu a kliknu třeba na timeline, tak je to okno stále navrchu... "always on top" jako takové v nastavení myslím není, ale teď jsem schválně zkoušel "reset conf. to factory" a funguje to ok
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Hmm aku mas verziu ?
Jo pockaj...ale mne ide o nieco ine. Otvorim si napriklad na celu obrazovku MIDI editor, do toho si otvorim mixer a potom si otvorim nejake okno s pluginom. Tak kliknutim na MIDI editor alebo na mixer sa to okno s pluginom schova.
Jo pockaj...ale mne ide o nieco ine. Otvorim si napriklad na celu obrazovku MIDI editor, do toho si otvorim mixer a potom si otvorim nejake okno s pluginom. Tak kliknutim na MIDI editor alebo na mixer sa to okno s pluginom schova.
Naposledy upravil(a) bassline dne 28 črc 2011 22:51, celkem upraveno 2 x.
mám verzi 3.77
ptal ses na okna pluginů, no pokud máš přes celou obrazovku mixer nebo midi editor, pak se okno pluginu schová, s tím asi nic neuděláš, já mám dva monitory, nebo použij http://www.actualtools.com/windowmanager/
ptal ses na okna pluginů, no pokud máš přes celou obrazovku mixer nebo midi editor, pak se okno pluginu schová, s tím asi nic neuděláš, já mám dva monitory, nebo použij http://www.actualtools.com/windowmanager/
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Nevíte co nastavit v Reaperu, aby když v něm otevřu audio soubor(např. wav, flac, mp3), se mi ve windows nevytvářel typ souboru (REAPER Peaks File (.reapeaks)). Pak tam mám dva soubory se stejným jménem např. Piano.flac a ten co si vytvoří Reaper Piano.reapeaks.
the options you are looking for are under the Options>Preferences>Media
once you are there, you can just make a folder to move all of your peaks to so that they don't screw up your music folders or whatever, or just disable them all together if you want to.
Stejně jsem to nenašel
. Mám nejnovější verzi 3.77.

Ses si jistej? Ono tam Media je dvakrat, jednou pod Appearance a jednou jako "hlavni" polozka. Mrkni na to, jmenuje se to Store all peak caches in alternate path (kterou nastavis v General/Path).
Naposledy upravil(a) Wohma dne 01 srp 2011 16:49, celkem upraveno 1 x.
Reaper musí vytvářet soubory ReaPeaks, aby ten zvukový soubor mohl graficky zobrazit. Můžeš si ale nastavit místo, kam se ti budou ukládat a odtud je pak jednoduše odstranit: Preferences > General > Paths > Alternate waveform peak (nastavíš kam se mají ukládat) a potom Preferences > Media > zakliknout "Store peak caches in alternate path" (případně Store all peak)
edit: a koukám, že jsme se s Wohmou srazili v podobné odpovědi
edit: a koukám, že jsme se s Wohmou srazili v podobné odpovědi

Studio ATLAS
Studio ATLAS
Teď na to koukám
. Ještě jednou dík!

Kde? na webe stale vidim 3.77
landoleet.org, na webu se to objevi pozdeji, mozna delaji novej design stranek