REAPER - DAW

Vše o programu Reaper
Odpovědět
dendy

Re: REAPER - DAW

Příspěvek od dendy »

Amorph píše: Pytkin: ne dik, mam koupeny cubase, zustavam mu vernej a nechci se zbytecne rozptylovat nejakou cizi kraskou:)
bojis sa ze by si podlahol jej vnadom a podviedol svoju sucasnu ?? :-))

ja to mam lahsie - klobasu som predal pred vyse mesiacom takze rozhodovanie je lahke :)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

jo s tim MIDI/audio to je fakt dobrej nápad. Když jsem měl ještě HW, tak mít 2x víc stop byl strašnej vopruz. Každopádě jde do midi stopy uložit i Sysex (preset) syntaku? Pokud ano, tak klobouk dolů.:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

dendy: no ani moc ne:) Ona to teda zadna kraska neni, spis takova chytra skautka;)

delay

Příspěvek od delay »

Ono je těžký dělat v něčem, co se jmenuje SMRŤÁK a má na ikonce kosu :).
Ale Amorphe, na nahrávání ÚLu to mohlo být ONO :)

dendy

Příspěvek od dendy »

Oxyygen píše:jo s tim MIDI/audio to je fakt dobrej nápad. Když jsem měl ještě HW, tak mít 2x víc stop byl strašnej vopruz. Každopádě jde do midi stopy uložit i Sysex (preset) syntaku? Pokud ano, tak klobouk dolů.:-)
jasne ze sa da :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

delay píše:Ono je těžký dělat v něčem, co se jmenuje SMRŤÁK a má na ikonce kosu :).
Ale Amorphe, na nahrávání ÚLu to mohlo být ONO :)
mne sa paci ze preco to nazvali "REAPER" :-)

Rapid Enviroment for Audio,Production and EngineeRing

:-)))

delay

Příspěvek od delay »

Vždycky něco najdeš :)
Raději bych pracoval v ANGELu - Acoustic New Generation Enhanced Laboratory

dendy

Příspěvek od dendy »

delay píše:Vždycky něco najdeš :)
Raději bych pracoval v ANGELu - Acoustic New Generation Enhanced Laboratory
pockaj- to nieje moj vymysel :)) .. oni to tak vazne maju v ABOUT :-)

a zase lepsie ako keby sa to malo volat "RAPE" :-D

kexik

Příspěvek od kexik »

hlavne hosi nezabudajte ze ide o NAJLACNEJSI daw na trhu, pokial ide o pomer poctu stop, moznosti a ceny

dano

Příspěvek od dano »

no zaujimavy DAW podla vsetkeho. ja som zatazeny na Cubase uz od Atari cias a urcite to tak zostane aj do buducna, ale keby som sa rozhodoval teraz a bol by som este tabula rasa, tak neviem neviem... :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

neviem prist na jednu vec .. mam v stope midi eventy.. a chcem nahravat audio... ale ked dam ten track arm a dam record tak mi okrem toho ze nahrava audio ako dalsi tejk cez tie midi eventy tak nahrava aj midi - cize mi ich prepise .. neviete kde sa tam nastavuje mod recordingu pre midi "overlay" alebo take daco ?? proste aby nemazalo existujuce eventy - len ako dalsi tejk dohrali audio z audio in ...

dano

Příspěvek od dano »

dendy píše:neviem prist na jednu vec .. mam v stope midi eventy.. a chcem nahravat audio... ale ked dam ten track arm a dam record tak mi okrem toho ze nahrava audio ako dalsi tejk cez tie midi eventy tak nahrava aj midi - cize mi ich prepise .. neviete kde sa tam nastavuje mod recordingu pre midi "overlay" alebo take daco ?? proste aby nemazalo existujuce eventy - len ako dalsi tejk dohrali audio z audio in ...
no dendy co cakas? po skusenosti s Klobasou to nebude jednoduche :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : teraz som skusal ale len midi na midi a spravil mi druhy take v midi ..

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:dendy : teraz som skusal ale len midi na midi a spravil mi druhy take v midi ..
hej to ide.. aj s audiom to ide.. ale ja sa snazim spravit takuto specificku vec :

(normalne, ked mas audio v stoper, a mas tam nahadzane nejake efekty, mozes dat record a nahra ti ako dalsi take to co ti ide von z efektov do tej istej stopy)

- mam v stope midi eventy, ktore idu do VSTi-cka
- chcem dat record, a narat (realtime) do tej istej stopy audio co lezie von z VSTi-cka (koli virusu TI)

akonahle vsak dam record - nahra mi sice novy tejk ale je prazdny a pocas nahravania midi eventy nehraju (myslel som zi ze ich prepisuje ale neprepisuje - len proste nehraju)

cize ked dam stop, mam v stope midi eventy povodne + novy tejk audia ktore je ale prazdne..

neviem s tym hnut - musi sa to nejak dat, som si isty ze to nejak musi ist ale nieco robim zle ...

btw. strasne sa mi paci ako sa tam pracuje s tejkami - ako ich vies lahko rozhodit do viac stop, ale sekvencne za sebou v tej istej stope, a ako aj vies viac audio zaznamov bud z jedej stopy alebo viacerych stop zase jednym klikom v menu spojit do 1 spolocneho multi tejku .. proste parada...

kexik

Příspěvek od kexik »

dendy a chova sa TI ako obycajne vsti? netreba tam skor naroutovat nejaky usb audio in alebo tak? ja som nikdy vsti v reaperi realtime nenahraval, vzdy som pouzil export, ale povedal by som ze si musis navolit audio input a medzi inputmi musi byt TI

Odpovědět