Pytkin píše:dendy : teraz som skusal ale len midi na midi a spravil mi druhy take v midi ..
hej to ide.. aj s audiom to ide.. ale ja sa snazim spravit takuto specificku vec :
(normalne, ked mas audio v stoper, a mas tam nahadzane nejake efekty, mozes dat record a nahra ti ako dalsi take to co ti ide von z efektov do tej istej stopy)
- mam v stope midi eventy, ktore idu do VSTi-cka
- chcem dat record, a narat (realtime) do tej istej stopy audio co lezie von z VSTi-cka (koli virusu TI)
akonahle vsak dam record - nahra mi sice novy tejk ale je prazdny a pocas nahravania midi eventy nehraju (myslel som zi ze ich prepisuje ale neprepisuje - len proste nehraju)
cize ked dam stop, mam v stope midi eventy povodne + novy tejk audia ktore je ale prazdne..
neviem s tym hnut - musi sa to nejak dat, som si isty ze to nejak musi ist ale nieco robim zle ...
btw. strasne sa mi paci ako sa tam pracuje s tejkami - ako ich vies lahko rozhodit do viac stop, ale sekvencne za sebou v tej istej stope, a ako aj vies viac audio zaznamov bud z jedej stopy alebo viacerych stop zase jednym klikom v menu spojit do 1 spolocneho multi tejku .. proste parada...