Reaper sekání

Vše o programu Reaper
fikus

Re: Reaper sekání

Příspěvek od fikus »

Jo asi jak jsem laboroval a zaškrtával,tak jsem to pak už nevrátil na původní místo :lol:
Máš recht,doma v pc to mám nezaškrtlé...
Zkouším přes to asio4all jet na pc přes focusrite usb6 a při editaci je to zhruba na stejné úrovni jak ovladač od karty.A to jsem si naivně myslel že mají ty ovladače k určitému HW víc vytuněné...

fikus

Příspěvek od fikus »

Tak jsem zkusil asio4all přes tu zvukovku M-Audio a je zhruba na stejné úrovni jako ovladač od M-Audia.
Každopádně díky za osvětlení že lze v asio4all přepínat zvukovky :mrgreen: :palec+:

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

:-) na stejné úrovni myšleno, že problém není definitivně vyřešen?

P.

fikus

Příspěvek od fikus »

Jenom jsem to zkusil v tom projektu kde se mi to dost sekalo a na první dobrou mi to přišlo stejný,takže horší rozhodně ne.
Ještě s tim polaboruju až bude víc času.Naláduju tam náký žrouty výkonu a budu přepínat :mrgreen:
Pak dám vědět :palec+:

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Cool. Držíme palce :-)

P.

fikus

Příspěvek od fikus »

Tak jsem to konečně potestoval.Naložil jsem tomu aby se jen tak tak rozjelo play a sledoval jak se bude projekt sekat.Minimálně 20krát jsem přepnul m-audio driver na asio4all a zpět.Stále mi ty změny přišli skoro zanedbatelné,ale ve finále musím dát trochu více kladných bodů asio4all.Ale tak max.o 5-10%.Každopádně díky za komenty. :palec+:

Odpovědět