Ahoj,
když potřebuji v midi-tracku měnit doby z 4/4 na 3/4 a zpět, tak si to nastavím pomocí Time signature marker. Nemůžu ale za boha přijít na to, jak to naklikat pouze 1x a pak to natáhnout na celou délku tracku...nevěřím, že to nejde, ale nemůžu na to přijít jak...
Poradíte někdo...?
Kamil.
Střídání taktu v průběhu celého songu
-
Re: Střídání taktu v průběhu celého songu
v cubase to jde pomoci kopirovani/duplikovani useku. zkus to.
-
Jj, máš pravdu. Provedu výběr a označím jej jako "region" a pak ho můžu držením ctrl a pomoci myši kopírovat dále v tracku. I to je pomoc, ale pořád si myslím, že to musí jít ještě jednodušeji, prostě někam vepsat, kolikrát se má region nakopírovat...
- ReaktoplazmAR
ja to robim stale ze menim takt pocas tracku..
a imo pokial nehram na zivo tak je uplne jedno co tam mam nadstavene.. prip nadstavim na 1/1 nech ma mriezka nemyli a robim si co chcem..
a imo pokial nehram na zivo tak je uplne jedno co tam mam nadstavene.. prip nadstavim na 1/1 nech ma mriezka nemyli a robim si co chcem..
Saturninek: a čo tak dať si to do 7/4 taktu s určením ťažkých a ľahkých?
-
Song má tento rytmus:
3x 4/4, 1x 3/4 a tak pořád dokola...pokud tedy mám programovat jakýkoliv VSTi, pro orientaci je velmi přínosné to mít takhle už nalajnované...
Jak jsem psal, jde to, ale 5 minutový song trvá takto předpřipravit třeba 5 minut, kdybych mohl označit ty 4 takty a pak dát třeba 150x copy, tak by to bylo za 30s...čekal bych, že taková funkce tu bude existovat...ale pár minut mě nezabije, než se pak orientovat v tom guláši bez taktů...
3x 4/4, 1x 3/4 a tak pořád dokola...pokud tedy mám programovat jakýkoliv VSTi, pro orientaci je velmi přínosné to mít takhle už nalajnované...
Jak jsem psal, jde to, ale 5 minutový song trvá takto předpřipravit třeba 5 minut, kdybych mohl označit ty 4 takty a pak dát třeba 150x copy, tak by to bylo za 30s...čekal bych, že taková funkce tu bude existovat...ale pár minut mě nezabije, než se pak orientovat v tom guláši bez taktů...

Google: reaper copy paste time signature
První výsledek:
První výsledek:
-
Hm, tak jo no, přiznávám, jsem kokot a neumím hledat na Google...Díky nixx
Jak prosté milý Watsone
Miluji Reaper...

Jak prosté milý Watsone

Miluji Reaper...