Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 18 dub 2007 10:58

A keby tam teda bol aj nejaky VST host na PC ako navrhoval biscuit, tak by sa dal reason supnut cez rewire a priamo by sa dalo v hoste porovnavat vira a malstrom...

ecson:...no to ti nezarucujem, riziko infikovania je vysoke a nasledne vykrikovanie zo spanku je velmi pravdepodobne :lol:
Naposledy upravil(a) bassline dne 18 dub 2007 10:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 18 dub 2007 10:59

ECSON: Ja mam RX-5, ale neviem ci by to bolo pre teba zaujimave.

Bassline: super, takze ubytko sme zatial zvladli.

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Příspěvek od bodyia » 18 dub 2007 11:41

Ad drummachines - můžu vzít Mbase nebo ADX, ale myslím že, bez sekvenceru to není ono. A Logic mám jen na stolním počítači. Tak nevím, asi je nechám doma;-)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 18 dub 2007 11:49

bassline píše:biscuit:...a skus aj ten manual doniest plz :wink:
simte si ho stahni v pdfku :-)
http://www.access-music.de/downloads.ph ... sktop#cat4
nerikej mi, ze bys tam brejlil do lejster :-)
navic mam tistenej manual k nejaky vychozi verzi vira. nezapomen ze spousta ficur pribila!

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 18 dub 2007 13:05

inak, predpokladam ze blavaci tam nebudu spat ci ano? este jedna myslienka, ze ozvucenie, berie kazdy sluchatka? :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 18 dub 2007 13:10

EW: ještě mě napadlo, že bych vzal svou S5000 (mám k ní origoš krabici) a na místě bysme do ní buchli Tvůj Harddisk...

Je mi jasný, že už by to pro Tebe nebylo to intuitivní ovládání...
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 18 dub 2007 13:13

V predajni je niekolko ozvucovacich systemov....s tym si netreba robit starosti......zobrat vlastne sluchatka som doporucil preto aby mal kazdy svoj vlastny "referencny posluch" a ludia sa navzajom nerusili a mohli testovat viacero nastrojov.

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 18 dub 2007 13:37

Kedze sa stretavame na dobrom mieste hlavne vdaka Hubertovi, ktory dovolil aby k nemu vtrhla banda nevypocitatelnych sialencov s podivnymi cudlikonosicmi v rukach, navrhujem nazov nasho kulturneho vyzitia "HUBERTFURT"

Kedze som Franfurkt nestihol, nech mam aspon pocit, ze som na nejakom tom Messefurte bol :)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 18 dub 2007 21:46

ECSON WALDES píše:Mimo to veze nekdo i neco jinyho nez jen syntaky, at to neni nuda!!! .)) co drummachines ?
Drummachinu nemám, ale můžu vzít svůj rackový mix Tudynger RX1602 (viz http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... c&start=60 )a můžeme ho porovnat s originálem (pokud ho mají na prodejně, nebo někdo vezme svůj) :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 dub 2007 22:24

EW : Myslim ze Tvoja prezentacia AKAI S6000 vsetkych zaujima .. Rad by som to natocil na 2 kamery , zvuk na HD .. urcite si to radi pozru aj uzivatelia EZONE .. Takze ak by si S6k nezobral , bola by to velka skoda ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 dub 2007 22:25

HUBERT : daky HD recording tam mas ? na 3 kanaly (2 stereo zvuk + mic) .. Alebo treba nieco doniest ?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 19 dub 2007 09:38

Vsetky HW rekordery co tu momentalne mam zial umoznuju naraz nahrat len dva kanaly. Mozme to nahravat samozrejme do PC kde je to v pohode len potom nebude k dispozicii na ine....chalani tam chceli nieco skusat so SW instrumentami..........ale teraz ma napada ze to spravime tak ze prinesiem este svoj notebook a celu session mozeme nahravat donho......takze.....tak

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 dub 2007 13:58

hubert : jo jasne .. super ..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 20 dub 2007 09:44

ide nejaky spoj zo stanice na miesto toho obchodu? Ako sa vlastne vola ten obchod a na akej ulici sa nachadza ?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 20 dub 2007 10:21

Ako bolo napisane par stran dozadu predajna sa vola On Board a nachadza sa na ROznavskej ulici c 1 v areali R1 centra. Tu je link kde sa da vyhladat spoj v ramci Bratislavskej MHD: MHD

Pre vsetkych ktori by nahodou bludili tu je na mna mobil: 0905 366876

Odpovědět