3D zvuk
-
Re: 3D zvuk
Jak zahodil ty sirky...strašně reálné...nechápu
Je to parádní, akorát je to z roku 2009.. Celkem se divím, že jsem to vidím teprve teď.. Asi se to moc neuchytilo, co ? 

google: virtual barber shop
skoro mi odstrihol lave ucho...

aj ta holiaca masinka je dobra. clovek az stiahne krk, aby mu tam nieco neurobil...
(pokial sa dobre pamatam, tak je to vsetko vypocitane z mono signalu !

To prave nestaci.... S tym sice nahras krasne realne 3D, ale uz ho neupravis.
Tamti chlapci zoberu mono, k nemu pridaju sadu 3D suradnic .... a vypocitaju 3D do sterea !!!!
Tamti chlapci zoberu mono, k nemu pridaju sadu 3D suradnic .... a vypocitaju 3D do sterea !!!!
bol by som odprisahal, ze minimalne noviny v prvom videu od 1.18-1.25 su snimane dvoma majkami.
Len pre účely archivácie - pridávam:
- ReaktoplazmAR
tak ma napadlo.. nepoznáte nejaký postup ako dosiahnut aby zvuk znel vzadu ?? napr. mám holú mono stopu zo syntaku a rád by som aby to znelo akoby to príchádzalo zo zadu.. ??
tie videá sú super
na sluchátkach je to skoro neuveritelne
tie videá sú super

Tak presne takovy 3D zvuky jsem docilil, kdyz jsem si hral s rekorderem ZOOM H2 ve Stereo 4ch mode.
-
- Profesionál
prave ze ne, kdysi jsem o tom cetl, je to nejaka pomerne ezotericka technologie snad nekoho z jizni ameriky, a jestli si dobre vzpominam, ma k tomu pristup jenom ten vynalezce, ale mozna se od ty doby neco zmenilo... (a mozna se mylim, tak me kdyztak opravte)STi píše:staci mat doma dummy head
zoom a jeho stereo par mikrofonu je super, ale tohle nezvladne.
Naposledy upravil(a) Brooklyn / juanita juarez dne 30 dub 2013 23:12, celkem upraveno 1 x.