Ja mam takovej divnej postoj k Apparatovi, na jedny strane me bavej jeho hratky s granularnem, samplama, efektama apod. Na druhy strane me to na deskach malokdy nejak zasahne a po druhym poslechu to odsouvam s tim, ze to neni pro me. A cim vic vokalu, tim hur. Ale zase me bavi poslouchat zaznamy zivaku (treba ten z akropole) nebo se mi moc libilo jeho prvni vystoupeni v Praze v NOD.
Koule? Kňourání?...No.... v každém případě pro mě osobně , jsou to naprosto upřimně a čistě podaný emoce do morku kostí v kvalitním IDM balení. Ale chápu že tahle umělecká nálož asi nebude pro každýho. Peace
matucha: taky nemůžu říct, že by se mi líbilo zdaleka všechno z apparátu, ale na Walls jsou momenty, který mě hodně dostávaj - třeba rytmika v Hold On, boží. BTW: pražskej set/koncert je paráda.
poradne sem se do toho alba zatim neponoril, ale na prvni poslech me pobavilo, jak se v jisty poloze (hold on, hailin' from the edge) stretava se soucasnou estetikou producentu jako timbaland, pricemz vychazi z naprosto odlisnyho prostredi.
Brooklyn / juanita juarez píše:poradne sem se do toho alba zatim neponoril, ale na prvni poslech me pobavilo, jak se v jisty poloze (hold on, hailin' from the edge) stretava se soucasnou estetikou producentu jako timbaland, pricemz vychazi z naprosto odlisnyho prostredi.
(tim chci rict, ze se mi to libilo, protoze se mi neco od timbalanda libi -- i kdyz spis nelly nez jeho solo projekt. ale taky to nemam poradne naposlouchany.)
Moje krevni skupina by to i byla, ale napadite?...........prijde mi to jako recyklace neceho z 90's - treba My Bloody Valentine......dalsi dukaz ze hudebni napady se toci v cim dal uzsim kruhu.
ok, je pravda že s tou nápaditostí jsem to asi přehnal, já jen že v tomhle stylu jsem slyšel často daleko větší paskvily.
nápaditý je dá se říct třeba takový frank zappa.