Kermitak píše:Je to dan za to, ze se soudruzi z NDR rozhodli na posledni chvili usetrit na par kondenzatorech a diodach, se kteryma puvodne pocitali. Staci drobna uprava a radio zmizi.
Pozor, tím jsem nechtěl říct, že to tak má být. Je jasné, že soudruzi udělali chybu. Ale jestli jde jen o doplnění pár součástek na připravená (leč nevyužitá) místa na plošňáku, tak by to snad neměla být nějak hardcore náročná oprava a nemuseli z Behringeru posílat plechy, ale rovnou tyto součástky s návodem, kam co patří. Člověk by si to pak v místní opravně nechal za pár stovek opravit...
Každopádně zná někdo důvod, proč tomu tak je, proč je tam nedali? Že by jim ve většině testů bedny uspěly i bez těch součástek? Nějak se mi nechce věřit tomu, že by pro pár součástek riskovali výrazné zvýšení reklamací. Tento dnešní ekonomický princip cyklické spotřeby, kdy se věci nedělají pořádně jen aby byly levné a mohly se za pár let koupit zase nové, mě už opravdu štve a jestli se to nezmění, tak je to zaručená cesta do pekel...