CD TEXT

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
IGGY
Vybavení

CD TEXT

Příspěvek od IGGY »

Nevite nekdo jak pridat k CD "CD text" tak aby se zobrazoval i v mediaplayrech pod windows a mac?
A jeste jeden dotazek, kdyz zarezavate CD tracky, kolik tam nechate mista (silence) pred krivkou?

Tamango

Příspěvek od Tamango »

Pokiaľ viem, tak Win Mediaplayer CD TEXT zobrazi? nevie, teda aspoň na mojich CD s CD TEXTom mi ich nezobrazuje.
CD TEXT pridáš len pri pálení CD. Potom už nemáš šancu.

Silence nechávam len pár ms, lebo pri pálení audio CD by malo podľa štandardu vynecha? medzi skladbami 2sek medzeru. Samozrejme pokiaľ nepáliš bez medzier, teda skladby nadväzujú na seba ....

ak sa mýlim, opravte ma ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

diky, ja si to myslel, ale zakaznik to chtel uplne bez mezer a tak se to ted nechova uplne korektne, ten CD text samozrejme pridavam pri paleni, ale narazil jsem na CD ktere melo ty texty i v media prehravaci, me se tam nezobrazuji, tak by me zajimalo jestli jsem neco zaspal nebo je to udelane nejak jinak... :roll:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nektere prehravace identifikuji cd z internetove databaze a automaticky doplni cd text.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

IGGY : Mediaplayer urcite nedetekuje CDtext .. ale samozrejme ze si stiahne nazvy z internetu ..

Vrzalík

Re: CD TEXT

Příspěvek od Vrzalík »

Který vypalovací program umí přidat CD TEXT? Umí to nero? Používám Ashampoo 6 a to neumí nebo jsem na to zatím nepřišel. Díky!

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Jo, Nero ho umi.

blueevil

Příspěvek od blueevil »

asi sa bavite o podpore CD textu mechanikou. neviem ako je to teraz, ale DVD vypalovacky LG nepodporovali CDtext, neobsahovali chipset: Mediatek

Odpovědět