Nevite nekdo jak pridat k CD "CD text" tak aby se zobrazoval i v mediaplayrech pod windows a mac?
A jeste jeden dotazek, kdyz zarezavate CD tracky, kolik tam nechate mista (silence) pred krivkou?
CD TEXT
Pokiaľ viem, tak Win Mediaplayer CD TEXT zobrazi? nevie, teda aspoň na mojich CD s CD TEXTom mi ich nezobrazuje.
CD TEXT pridáš len pri pálení CD. Potom už nemáš šancu.
Silence nechávam len pár ms, lebo pri pálení audio CD by malo podľa štandardu vynecha? medzi skladbami 2sek medzeru. Samozrejme pokiaľ nepáliš bez medzier, teda skladby nadväzujú na seba ....
ak sa mýlim, opravte ma ...
CD TEXT pridáš len pri pálení CD. Potom už nemáš šancu.
Silence nechávam len pár ms, lebo pri pálení audio CD by malo podľa štandardu vynecha? medzi skladbami 2sek medzeru. Samozrejme pokiaľ nepáliš bez medzier, teda skladby nadväzujú na seba ....
ak sa mýlim, opravte ma ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...
diky, ja si to myslel, ale zakaznik to chtel uplne bez mezer a tak se to ted nechova uplne korektne, ten CD text samozrejme pridavam pri paleni, ale narazil jsem na CD ktere melo ty texty i v media prehravaci, me se tam nezobrazuji, tak by me zajimalo jestli jsem neco zaspal nebo je to udelane nejak jinak... 

Re: CD TEXT
Který vypalovací program umí přidat CD TEXT? Umí to nero? Používám Ashampoo 6 a to neumí nebo jsem na to zatím nepřišel. Díky!
Re: CD TEXT
asi sa bavite o podpore CD textu mechanikou. neviem ako je to teraz, ale DVD vypalovacky LG nepodporovali CDtext, neobsahovali chipset: Mediatek