Chyba 0x0000007B

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od dano » 07 led 2011 11:49

nema teraz prasulen na navy Win7 a ten co tam bol sa stoporil :-)

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od BS » 07 led 2011 11:50

ajo :D

si rikam, ze proc si menil neco co fungovalo.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od dano » 07 led 2011 12:05

by som do toho nesiel samozrejme, ale zacal ziapat :-) osobne pouzivam len legal windows a aj ju k tomu mienim dokopat, ale zatial to poriesim aspon takto...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od dano » 09 led 2011 11:29

Problem je vyrieseny. Po otestovani notebooku vsetkym moznym z Hiren Boot CD, ktore nevykazalo ziadnu chybu, som sa este raz pozrel do BIOS, kde som zistil, ze nemam zapnuty v SATA Mode IDE, ale AHCI. Po prepnuti na IDE vsetko fici ako ma.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Pytkin » 09 led 2011 12:38

moje nervy .. taka banalita ?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od dano » 09 led 2011 12:48

pre teba :-) ale zase som o nieco mudrejsi

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Pytkin » 09 led 2011 12:50

sorry dano .. nechcelo sa mi citat tento tvoj thread .. to je klasicka vec ze Xp nepodporuju v instalacii AHCI .. dnes je AHCI defaultne pozapinane , lebo win7 to maju v sebe ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od dano » 09 led 2011 13:06

ok jasne. a je podla teba dobre teraz ked uz win sXP slape doinstalovat AHCI driver a pouzivat to, alebo mam proste nechat zapnuty v BIOS IDE?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Pytkin » 09 led 2011 16:10

ja ho nikdy do XP neinstalujem .. neviem ci to moze priniest nejake podstatne zlepsenie ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Kermitak » 09 led 2011 17:09

Muze ti to trochu zrychlit diskovy operace, takze proc ne. Pokud bys na tom radici mel taky nejaky disky v supliku, umozni ti to hotplug, Nic dalsiho zasadniho me nenapada.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Pytkin » 09 led 2011 20:03

Ahci umozni hotplug ? Nejaka utilia sa tam prida na odpojenie disku ? Alebo ako to funguje?

jackies

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od jackies » 09 led 2011 20:12

Nechci tu vytvořit nějaký flame, nejsem si jistý a už si to moc nepamatuji, ale i když se nainstaloval do XP dodatečně AHCI driver
tak po změně na "něj" v BIOSu XP stejně nefungovala.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Kermitak » 09 led 2011 20:50

Pytkin: no normalne se ten disk objevi mezi odpojitelnyma zarizenima v systrayi, jako treba flashdisk, ale co tak koukam, tak to v XP je problematicky rozchodit, takze to dano radsi nedelej (jde to, ale je to dost prace).
Jak pise jackies, nestaci jenom nainstalovat AHCI driver, je potreba udelat i par dirty hacku s intel matrix storage driverem. Bez toho se ta instalace muze pekne rozdrbat.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Pytkin » 09 led 2011 21:44

Kermitak: cize vsetky disky ti ukaze ako odpojitelne ?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Chyba 0x0000007B

Příspěvek od Kermitak » 09 led 2011 21:52

Disky na AHCI radici jo. Mam pocit, ze se to snad da u jednotlivych disku i zrusit, ale krk za to nedam. Nastavil jsem si AHCI kvuli SSDcku a normalne ho muzu ejectnout (fuj to je hnusny slovo).

Odpovědět