Co nam zmenilo pohled na tvorbu hudby
to som jediny co to ma bez milnikov? proste sa na mna priebezne lepia "dovednosti". tracky co vyrabam mi pridu len technicky lepsie, tie dobre z pred 10 rokov su furt dobre, len ich treba prekopat, kedze som ich zlepil casto strasnym sposobom. samozrejme cca 80% napadov je nutny odpad (teda, mozno je odpad 100%, 80% povazujem za odpad ja sam), zavidim ludom co maju LEN skvele napady 

- freecoolin
- freecoolin
- Tranzistor
- freecoolin
myslis ze tie 2 veci nemozu byt spojene do jednej ? ze vyprodukujes vec co si ziska uspech u "mas" a zaroven si s nou spokojny ? aj vyprodukovat dobry komercny hit chce velky kus kumstu a skusenosti, vid kopa priemernych skupin a interpertov ktory vydaju 1-2 skladby co sa prebojuju tak max. na 20-30 miesto v top 100 a potom sa prepadnu v prepadlisku historie...fova píše:Treba si jen neveris
Otazkou je ale, co je dobra hudba. Podle me to rozhodne neni hudba, kterou poslouchaji masy, ale spise to, z ceho mam dobry pocit, ze se mi to povedlo a nemusim se za to stydet.
masy su relativny pojem. posluchacov janeviem, Air, bude percentualne k poctu obyvatelov zemegule mizivo, ale stale su to desattisice predanych CD. skor nerozumiem ludom, ktori vyrabaju "hity" na slovensku. to by som sa radsej zivil herbalifom, pride mi to menej drze. a nerozumiem, ako sa moze uzivit brano mojsej. fakt nie.
jeho zivia norine prachykexik píše:masy su relativny pojem. posluchacov janeviem, Air, bude percentualne k poctu obyvatelov zemegule mizivo, ale stale su to desattisice predanych CD. skor nerozumiem ludom, ktori vyrabaju "hity" na slovensku. to by som sa radsej zivil herbalifom, pride mi to menej drze. a nerozumiem, ako sa moze uzivit brano mojsej. fakt nie.

ale myslim ze rozoberat mojsejovcov to uz je fakt HODNE hlboko pod uroven tohto diskusneho fora

Do tohohle tematu rozhodne patri i tohle:
tankista píše: Navic, nekdy se z lofi da udelat i velka cnost, napr. muj velky obdiv sklizi za hudbu Four Tet, pritom to na cem dela je opravdu neuveritelny, skoro kazdej, kdo tu jsme, je daleko lepe vybavenej... Tenhle rozhovor s nim opravdu stoji za precteni a osobne mi dokazal hodne zmenit pohled na radu veci:
http://www.soundonsound.com/sos/Jul03/a ... ourtet.asp