DA za 5500Kč
Jo a jedna vec mi (nunu) neni jasna... bavime se o poslechu nebo o zvukarine? Nebo o obojim? Ja se bavim hlavne o zvukarine. Tam si myslim, ze nejvyssi kvalita neni nikdy dost dobra, protoze clovek potrebuje slyset a nahrat a umichat a umastrovat fakt maximum.
U poslechu (a tady se potvrzuje ze nejsem audiofil) mi pride, ze stacej dobry zkraslujici bedny za stredni penize a lehka akustika do obejvaku a je to. Hlavne kvuli tomu, ze malokdy hudbu posloucham primo jako jedinou cinnost, vzdycky u toho neco delam... bednicky genius by mi na to nestacily, ale dynaudia BM6A uz jo... nepotreboval bych zadny B&W nautilus s diamantovym tweetrem. Ve studiu se samozrejme na hudbu a zvuk soustredim hodne a tam je vsechno opravdu kriticky.
U poslechu (a tady se potvrzuje ze nejsem audiofil) mi pride, ze stacej dobry zkraslujici bedny za stredni penize a lehka akustika do obejvaku a je to. Hlavne kvuli tomu, ze malokdy hudbu posloucham primo jako jedinou cinnost, vzdycky u toho neco delam... bednicky genius by mi na to nestacily, ale dynaudia BM6A uz jo... nepotreboval bych zadny B&W nautilus s diamantovym tweetrem. Ve studiu se samozrejme na hudbu a zvuk soustredim hodne a tam je vsechno opravdu kriticky.
Kde by som to ja robil !nunu píše:Pytkin 3. track hraje jak hovado...Kurva dobre..To jsi delal ty ???Poklona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To hraje opravdu prirozene,s ohromnou lehkosti a brilantnosti,nesleva se to...To je moje ZVUKOVA KREVNI SKUPINA !!!!

Len je to kvalitna nahravka , ktoru pouzivame na porovnavanie posluchov a monitorov ..
Neni, protoze pokjud neni zajem nehodlam do toho investovat ani cas, ani penize. Nebo jinak, s nejvetsi pravdepodobnosti tu svoji hracku do prahy privezu, ale v zapeti zmizi znamemu domu, jelikoz na ni netrpelive ceka. Jenze ta "stara zalezitost" se v zadnem pripade ani zdaleka jen nakupem materialu nevejde do zminovanych 5,5 tisice...
Zalezi na tom, co myslis tou prezentaci.
Pokud rici par slov o produktu, tak to asi smysl ma, pokud poslechovy test, tak tam si nejsem jisty, jestli je to dobry napad.
Zkusil jsem podobne tema otevrit tady:
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... c&start=15
Pokud rici par slov o produktu, tak to asi smysl ma, pokud poslechovy test, tak tam si nejsem jisty, jestli je to dobry napad.
Zkusil jsem podobne tema otevrit tady:
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... c&start=15
Myslel jsem samozřejmě na poslechovej test. Na srazu by na to mohly bejt (až na počet lidí) takřka ideální podmínky.
BTW, zrovna včera jsme se bavili po ICQ s Kermitakem o Lavry DA10. Mě se to jeví jako úplně ideální zařízení na krmení aktivních beden, protože to má krokovou regulaci a navíc sluchátkovej výstup. Přitom je to docela zaplatitelný. Kdyby se ale nunuovi podařilo něco podobnýho za míň peněz, byla by to bomba.
BTW, zrovna včera jsme se bavili po ICQ s Kermitakem o Lavry DA10. Mě se to jeví jako úplně ideální zařízení na krmení aktivních beden, protože to má krokovou regulaci a navíc sluchátkovej výstup. Přitom je to docela zaplatitelný. Kdyby se ale nunuovi podařilo něco podobnýho za míň peněz, byla by to bomba.
Naposledy upravil(a) Ctirad dne 25 úno 2008 14:06, celkem upraveno 2 x.