DAW a "vseobecny system" na jednom PC

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 dub 2009 10:01

ano? mne to takto neslo. mam jeden XP Home edition a ked som si ulozil to cislo ktore mi nadiktovali do jedneho, do druheho to neslo. dokonca to neslo ani do prveho pri dalsej instalacii

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 13:03

nerobil si daky zmenu v nich ? dnes som volal do MS , zadal cislo do boch windowsov , a jak oci ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 dub 2009 13:11

praveze nie... normalne preinstalovanie systemu bez zmeny akehokolvek hardwaru... nechapem

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 13:14

mozno si ho daval na dva rozne disky ne ?

ja som rozdelil disk na polku .. dal jeden system , druhy system .. a kody su rovnake ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 dub 2009 13:15

jaaaaj jasne :-) teraz to bude na jednom v roznych particiach tak uvidim... ale urcite to bude v tom

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 13:16

dano : a kazdy disk bol iny ? mozno je to tym .. myslim ze do toho kodu sa dava aj cislo disku ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 dub 2009 13:17

jasne vtedy to boli dva fyzicke Maxtory tak rcite to bolo preto...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 13:23

jo asi to bude ono . .mna to potesilo , ze tam nemusim volat 2x .. inak ked instalujes XP neni problem ..lebo aktivujes cez internet .. ja som ale downgradoval vistu , cize som musel telefonicky ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 dub 2009 13:57

no praveze to problem je, lebo na Home edition je obmedzeny pocet aktivacii cez internet.. a tie som uz davno vycerpal :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 14:14

dano : ahsoo .. to je mozne .. no tak das aktivaciu cez telefon .. v principe v tom ziaden problem neni :)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 dub 2009 14:39

nie je len som nevedel ze preco ti to umoznuje kopirovat aktivacny kod medzi dvoma systemami. ale to sme uz zistili, takze pridana hodnota v tom je :-)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: DAW a "vseobecny system" na jednom PC

Příspěvek od dano » 21 dub 2009 13:46

Takze si to uz ficim na dwoch systemoch z jedneho HDD + dalsi HDD mam na recording a sample. super. vsetko slape ako ma a nastavenie pre DAW robi zazraky.

ciste teoreticka otazka. moze sa stat, ze by si tioe dva systemy ktore su v dvoch odlisnych particiach na jednom HDD zacali nejako navzajom sahat do registrov a inych nastaveni? alebo je to takto oddelene uplne dostacujuce?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: DAW a "vseobecny system" na jednom PC

Příspěvek od Pytkin » 21 dub 2009 15:21

oddelenie je dostacujuce , kym nechytis vir ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: DAW a "vseobecny system" na jednom PC

Příspěvek od dano » 21 dub 2009 16:20

Pytkin píše:oddelenie je dostacujuce , kym nechytis vir ..
tak to mam positene nastastie tak ze oba systemy mam zalohovane cez ghosta v niekolkych leveloch az po konecne pouzivatelske nastavenie, takze mozem kedykolvek nahodit znovu za 10 minut :-)

Odpovědět