KRK V6II
Fostex NX6A
KRK VXT6
Fostex PM-2 MkII
Adam Audio A5
to je kategoria 800 za par takze ktore hej ktore nie a preco a osobne nazory a skusenosti ak mate dakujem

ja už se ptam na všecko radši tady, to mobiloidní snoby nemůžu snést, ať shoříIvo píše:Já myslím, že tady se i zneužívá to, že tohle je z nějakých důvodů jedno z "nejměkčích" for na netu, kde se skousne skoro úplně všechno. Já jsem se například v rámci nového mobilu zeptal pár otázek na Samsung Galaxy foru (je pravda, že jsem moc návod atd. nestudoval) a byl jsem postaven do latě takovým způsobem, že příště si budu raději opravdu jistý že odpověd snadno nenajdu jiným způsobem, než se zase na něco zeptámZavést to i tady by myslím bylo užitečné.
Ptát se bezelstně (nebo možná "lstně" ?) co je to preamp, ovladač atd a čekat že lidi budou dlouze osobně odpovídat na něco, co se dá jako zcela elementární věc snadno zjistit kdekoliv, je možná něco, co by se mohlo uvést na pravou míru ... je to myslím ze strany tazatele i trošku nezdvořilé ...
jsou lidi, co maji cas a nevadi jim (nebo: radi) pisou (a nekdy smysluplne poradi), tak proc ne. plytvas casem stezovanim si, ze je nekdo moc hodnej? :] prece se tu po nikom nevyzaduje, aby radil. neco jako lidi, ktery si stezujou, ze facebook je nuti odhalovat soukromi.Ivo píše:Já myslím, že tady se i zneužívá to, že tohle je z nějakých důvodů jedno z "nejměkčích" for na netu, kde se skousne skoro úplně všechno. Já jsem se například v rámci nového mobilu zeptal pár otázek na Samsung Galaxy foru (je pravda, že jsem moc návod atd. nestudoval) a byl jsem postaven do latě takovým způsobem, že příště si budu raději opravdu jistý že odpověd snadno nenajdu jiným způsobem, než se zase na něco zeptámZavést to i tady by myslím bylo užitečné.
Ptát se bezelstně (nebo možná "lstně" ?) co je to preamp, ovladač atd a čekat že lidi budou dlouze osobně odpovídat na něco, co se dá jako zcela elementární věc snadno zjistit kdekoliv, je možná něco, co by se mohlo uvést na pravou míru ... je to myslím ze strany tazatele i trošku nezdvořilé ...
Mluvíš trochu o něčem jiném. Za prvé je to běžné na většině for, že posvátná mantra "hledej" je v popředí pozornosti pro všechny elévy a nové členy fóra a dost citelně se vyžaduje. A to ne proto, že by někdo neměl chut a čas radit, ale proto aby se forum nezahlcovalo a nerozmělnovalo mnohonásobným probíráním téhož ... (jak to třeba zmínil i Pelf). Za druhé, přiznejme že témata "nejlepší bedny do 10k", "nejlepší karta do 5k" apod. už se tu probíraly do vyprahnutí 10000x . Takže to byl jen poukaz na tuto stránku věci. Je mi to ale úplně šumafukBrooklyn / juanita juarez píše:
jsou lidi, co maji cas a nevadi jim (nebo: radi) pisou (a nekdy smysluplne poradi), tak proc ne. plytvas casem stezovanim si, ze je nekdo moc hodnej? :] prece se tu po nikom nevyzaduje, aby radil. neco jako lidi, ktery si stezujou, ze facebook je nuti odhalovat soukromi.