Feedback na moj web
Re: Feedback na moj web
Vasek: ??? pisem snad ze je taky ako moj? ale mozem aj pomalsie ak treba 
len aby nedoslo k nedorozumeniu nejakemu zbytocnemu. svoj web som sem nedal ako priklad dobreho webu, ale aby som sa posunul (vdaka akejkolvek konstruktivnej kritike) dalej. proste ma to bavi robit a rad sa v tom ucim nove veci, aj ked som si vedomy, ze iste veci naozaj zvladnu len profici. kedze ma ten web ale nezivi, nemam z toho ziadny stres.
akekolvek ine web stranky ktore sem postujem nemaju byt mastenim ega ze takto to mam aj ja, ale ako priklad, ako sa to podla mna robi a co sa mi paci.
v kazdom pripade dakujem za kazdy koment a nazor. pekny den este.
akekolvek ine web stranky ktore sem postujem nemaju byt mastenim ega ze takto to mam aj ja, ale ako priklad, ako sa to podla mna robi a co sa mi paci.
v kazdom pripade dakujem za kazdy koment a nazor. pekny den este.
Naposledy upravil(a) dano dne 02 lis 2015 14:05, celkem upraveno 1 x.
dano: Podle mě Ivo to vystihl velmi přesně a tvoje reakce na to je trochu úsměvná, toť vše.
dokonce i na mobilu to vypada docela fajn. jen na mym monitoru u pc je to strasne nalepeny doleva...
http://orig07.deviantart.net/4a01/f/201 ... 9f9ac1.jpg
Dano ved si pozri moj web ..
tak ty mas absolutne nadcasovu sajbu. to si tak clovek pozrie a tak nejako je rad celkovo ze je rad.
tak zase pytkinov web to je iny level, podls mna uz coskoro hipsteri si zacnu robit presne taketo weby!!!
pytkin, navrhujem nechaj si bradu ako hister, a budes v tomto smere ozajstny priekopnik!
alebo ti premiestnim to, co si mal v osemnactich tam, kde teraz nic, namiesto brady
alebo ti premiestnim to, co si mal v osemnactich tam, kde teraz nic, namiesto brady
Naposledy upravil(a) hombrefeo dne 02 lis 2015 20:12, celkem upraveno 2 x.
a moment, zrada, pytkin.sk uz presmeruje na respublicu.. csoo to, kde je ta povodna genialita co si mal na pytkin.sk ???
dendy : pis www .. to je web z roku 1998 .. vtedy este ludia neboli lenivy
Chlapci a nerobte si srandu z mojho webu .. on uz je v kategorii , cim starsi , tym lepsi
Chlapci a nerobte si srandu z mojho webu .. on uz je v kategorii , cim starsi , tym lepsi
dano zakaz si na pol roka fejsbruk (a idealne aj ezone) a uvidis kolko bude novych veci na strankudano píše:postupne menim (aj vdaka tymto radam).. inak este vacsi oldskool je u mna obsah, kedze posledne veci tam mam z 2009
ezone mu nezakazuj, docela tady chybel... nebyl von nejakej urazenej?