Internet a problem s rychlostou

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Internet a problem s rychlostou

Příspěvek od Poshook » 12 pro 2006 17:22

zdravim,

v poslednej dobe sa mi velmi pomaly natahuju stranky. ked nieco stahujem z rychlost downloadu je taka, za aku si platim (2048 kBit/s), ale ked dam otvorit akukolvek stranku, tvari sa, ze budem cakat do vianoc.

kde moze byt problem?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 12 pro 2006 17:24

try firefox ;o)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 12 pro 2006 17:29

mam, verzia 2.0

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 12 pro 2006 17:30

mam, verzia 2.0

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 12 pro 2006 17:31


Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 pro 2006 17:32

problem bude u providera, ktory ma zamrdane disky na lokalnom serveri a nekesuje stranky v takom rozsahu ako doteraz... takze si ich stahujes nie z lokalneho cache, ale pekne od zdroja, co je pekny humus

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 12 pro 2006 17:41

Peknej humus sou proxy ;)

redswift
Příspěvky: 35
Registrován: 26 kvě 2004 10:33

Příspěvek od redswift » 12 pro 2006 19:06

nemas adsl a vytizeny upload?

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 12 pro 2006 19:35

bol to spyware....

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 12 pro 2006 19:43

a vykopls ho cim? spybot? ad-aware?...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 12 pro 2006 19:57

ad-aware... ale velmi ma to prekvapilo, pretoze som za posledne 2 roky nemal tu cest... (pouzivam Outpost Firewall + NOD32 2.70)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 12 pro 2006 20:28

Jenze ani firewall ani antivirak spyware neresi. Nainstaluj si treba Spybot, ktery dokaze bezet v rezidentnim modu a mej ho porad zapnuty. Jednou za cas se vyplati proskenovat disk antivirakem a Spybotem, protoze ono se ti tam i pres ty rezidenty stejne obcas neco dostane.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 12 pro 2006 21:12

to neni tak docela pravda. outpost je dost vyspelej - podle me nejlepsi co se tyce vybavy a zpusobu ovladani (co se tyce ochrany zalezi dle me stejne vic na uzivateli) a disponuje i spyware databazi a primou ochranou ;)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 12 pro 2006 21:27

OK, mas pravdu.
Ja pouzivam volne siritelnou verzi Zone Alarm, ktera spyware neumi. Komercni verze uz to umi. Takze je to o penezich.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 12 pro 2006 23:43

No, porad plati, ze zadny antispyware program neni schopen odchytit vsechno, takze vzdy je dobre pouzit jednou za cas jeste nejaky druhy.

Odpovědět