Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 05 dub 2008 16:20

ambivalence píše: To iste mozem odporucit aj ja. Apple klavesnicu som umiestnil na nevyuzitu cast Novation klavesov a nalepil som si na nu editor keys.


Obrázek
to je paráda, to chci :)
každopádně ten přídavný numpad se asi ještě vyplatí koupit...nebo možná koupit něco podobného přímo s ním, protože bez numpadu já teda docela nemůžu existovat...na masterkeyboard s větším prostorem by se imho možná vešla delší klávesnička, než je tahle...
nevim co je lepší no, jestli tohle a externí numpad, nebo něco úplně jiného, ale je to hezké řešení...

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 05 dub 2008 17:17

Da sa tak Mac klavesnica použit aj na PC?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 05 dub 2008 17:19

greezman : iste .. je tam jablcko miesto windowsu .. inak je to v podstate rovnake ..

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 19:46

Příspěvek od ambivalence » 05 dub 2008 17:53

Numericka klavesnica chyba aj mne. Som zvyknuty na standardnu windowsacku klavesnicu. To ale nie je problem, mam klavesnice dve. Pod stolom je moja stara infrared Labtec, ktoru mam na bezne internetovanie.
Takto vyzera moj pracovny kutik ked internetujem:

Obrázek

Ked zapnem Cubase, klavesnicu jednoducho zasuniem, mys polozim na stol, podvihnem stolicku a mam vsetko poruke:

Obrázek


Apple klavesnica je dodavana bez bluetooth adaptera, pretoze jablka ho maju standardne zabudovany. Aby spolupracovala s Windowsami na PC, je potrebny BT adapter od D-Link. Docital som sa, ze funguje iba s DBT-120, ale rozchodil som to aj s DBT-122 (po zasahu v registroch).
Naposledy upravil(a) ambivalence dne 05 dub 2008 22:04, celkem upraveno 1 x.
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 05 dub 2008 18:07

Uff ale aj cena je pekná 2900 SK to je trocha prehnane. :(

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 05 dub 2008 19:20

greezmen píše:Uff ale aj cena je pekná 2900 SK to je trocha prehnane. :(
a to se navíc asi díváš na špatnou, tahle bezdrátová stojí tady 4 220kč ... v USA 79 dolarů :) to je 53 korun za dolar :cry:

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 05 dub 2008 19:46

ty pí*o, tak tomu říkám lidová cena :)

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 19:46

Příspěvek od ambivalence » 05 dub 2008 20:22

elektri píše:
greezmen píše:Uff ale aj cena je pekná 2900 SK to je trocha prehnane. :(
a to se navíc asi díváš na špatnou, tahle bezdrátová stojí tady 4 220kč ... v USA 79 dolarů :) to je 53 korun za dolar :cry:
Pozerá sa na tú správnu. V Auparku stojí 2890 SKK. Cena je v porovnaní s bžnou klávesnicou vysoká. Ale nie je to žiadny bakelit. :roll:
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 05 dub 2008 21:01

EXCOM píše:k tej klavesnici len tolko ze odporucam od apple ich BT klavesnicu malinku
Obrázek
Obrázek

je na nezaplatenie prave preto ze je mala a bez kabla...

psk501 : mas to tam pekne utulno stlacene :) prijemne
Hele obávám se, že na nic. Já potřebuju numerickou klávesnici, na Cubase nutnost.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 05 dub 2008 21:56

a.tom.x píše:Hele obávám se, že na nic. Já potřebuju numerickou klávesnici, na Cubase nutnost.
ziadny problem chlape :) akurat kablik budes musiet tolerovat
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 05 dub 2008 21:58

a.tom.x : ale mam pocit ze ta malicka ma v sebe numericku cez FN tlacitko.. ako to maju notebooky... prepnes a mas vyhradene klavesy ako numericku...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 05 dub 2008 21:59

greezmen píše:Da sa tak Mac klavesnica použit aj na PC?
je to BlueTooth klavesnica, cize ziaden problem...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 dub 2008 22:04

excom: ani kablova neni problem... ani pcckova na macu ani naopak. len chyba winkey, ak si dobre pamatam, jablcko je hluche... ale mozno si zle pamatam

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 06 dub 2008 11:31

EXCOM píše:a.tom.x : ale mam pocit ze ta malicka ma v sebe numericku cez FN tlacitko.. ako to maju notebooky... prepnes a mas vyhradene klavesy ako numericku...
No, ale s tím se nedá dělat ... :(

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 06 dub 2008 11:35

EXCOM píše:
a.tom.x píše:Hele obávám se, že na nic. Já potřebuju numerickou klávesnici, na Cubase nutnost.
ziadny problem chlape :) akurat kablik budes musiet tolerovat
Obrázek
Obrázek
Jo tohle jde, ale mám tenkou klávesnici tuším logitech nebo genius nebo tak neco na ni nalepeny ty samolepky pro Cubase

Odpovědět