Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Wohma píše:Vsechno je zatim provizorni, ale kdyz chcete fotky :-)

Obrázek
ty zvirata na monitorech a ve studiu jsou zajimavej rudiment. ja mam na kazdy bedne po jednom a i v 'serioznich' studiich jsem se setkal treba s nenapadnym prasatkem ;]

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj. Tak jsem upgradoval studio. Posílám nejnovější fotky. :)

Obrázek

Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Ondrash : tak to je ono :)
ja uz som rozbehal external na G... neskor pastnem aj ja...

c9000

Příspěvek od c9000 »

hmm tak to je dost hustý, líbí ,to je ten nový korg že, zajímavě uspořádané s tím kontrolerem v levo, to sou BM6a? moc hezkej koutek zajímala by mě fotka z větší dálky v jaké části místnosti se to nachází.

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

c9000 píše:hmm tak to je dost hustý, líbí ,to je ten nový korg že, zajímavě uspořádané s tím kontrolerem v levo, to sou BM6a? moc hezkej koutek zajímala by mě fotka z větší dálky v jaké části místnosti se to nachází.
Ahoj. Jo to jsou BM6A. Mám to normálně v obýváku/ložnici/studiu dohromady. Asi udělám nějaký plánek, protože musím trošku zapracovat na akustice. :) Tohle je tak třetina pokoje...

dendy

Příspěvek od dendy »

ondrash: pekne pekne.. vsetko uhladne a pekne po ruke ... fajn!

matucha

Příspěvek od matucha »

jo vypada to, ze se syntakama se ti bude delat prijemne...

...tak mi nedalo a poslech sem si http://myspace.com/vibesmorethanjustmusic a naprosto mi to cely unika. Jeden masterkeyboard a vsti tu hudbu musej zvladnout uplne s prehledem. Ale asi de o fetis nebo tam mas (jako ja) dost stary skladby.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

ondrash: mas to moc hezky, ostatne libilo se mi to u tebe uz driv kdyz jsem to videl nazivo a ted tam mas jeste utulneji koukam :) Co ti to pribylo na stole? Radias? Jo a nemel jsi nahodou dva monitory?

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Matucha: O fetiš ani tolik ne, ale vystihl jsi to přesně, i web se chystám trochu oprášit.... :) No a hlavně se vrátit k liveactům....

c9000

Příspěvek od c9000 »

no ono většinu věcí při dostatečnejch znalostech a talentu dáš do kupy na masterkeyboardu a vst, teda co e týká el. muziky, takže je to diskutabilní, nicméně já mít na ty mašiny finance taky bych si to obdobně zařídil, ale já bych šel po starších mašinách :D

matucha

Příspěvek od matucha »

Jako asi byly doby kdy to jinak neslo, ale dneska...

Ja se samozrejme taky obklopuju spoustou kramu, ktery mam rad a nekdy by opravdu stacilo je mit ve VSTi ;-).

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Matucha: A už jsme zase u toho. :) Mě prostě ty mašiny inspirují víc. I když je to náročnější na všechno.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

asi se budete smat, ale prehodil sem si pres svy lavry a ssl geary decky, kdyz delam. clovek by mel co nejvic zavirat oci, a ne si ujizdet na sexy militantnich designech dedy lavryho. cim min ledek a krasy v okoli - jakkoli se mi to libi, kdyz zrovna neprodukuju - tim lip pro me a muj kontakt s hudbou.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Ondrash : nedaj sa zastrasit :) kto chce VST nech si ich z instaluje aj u svojej starej na mobily :D

neni nad HW.. mne sa konecne podarilo rozbehat cele studio bez PC so vsetkym... a neviem si vynachvalit ;)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

brooklyn: a dobry je obcas vypnout monitor...

Odpovědět