Tudy: MKS70 byl zamyslen jakoze neco na analogove pady, stringy. Ty zvlada vyborne a nad to jeste prekvapil, jak se to da pouzit vylozene elektropunkove. Tady je par jednoduchych zvuku, co sem ho prvni den ocuchaval s tim programmerem: Bez programmeru by to byla hrozna drbacka.
Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
jake popisky? Vzdyt jsou to vcecko stare provareniny
Tudy: MKS70 byl zamyslen jakoze neco na analogove pady, stringy. Ty zvlada vyborne a nad to jeste prekvapil, jak se to da pouzit vylozene elektropunkove. Tady je par jednoduchych zvuku, co sem ho prvni den ocuchaval s tim programmerem: Bez programmeru by to byla hrozna drbacka.
napr. horni cast racku (krom toho midi)peteness píše:jake popisky? Vzdyt jsou to vcecko stare provareniny![]()
Tudy: MKS70 byl zamyslen jakoze neco na analogove pady, stringy. Ty zvlada vyborne a nad to jeste prekvapil, jak se to da pouzit vylozene elektropunkove. Tady je par jednoduchych zvuku, co sem ho prvni den ocuchaval s tim programmerem: http://www.youtube.com/watch?v=XMQFAl-exCU
Bez programmeru by to byla hrozna drbacka.
Masouna: Electrix MoFx, Toft AFC2, Distressor EL8X, TC Helicon Voice Works Plus, Sherman 2, Neutrik patchbay.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
u me probehl mensi vizualni update.

Krásný bednyBrooklyn / juanita juarez píše:u me probehl mensi vizualni update.
Hezké, tuhle inspirativní pistáciovou mám ve studiu taky, dlouho jsem spekuloval jaká barva by se tam hodila a tahle kyselá zelená vyhrála.
Kde máš zbytek? Najaký kompresor, preamp apod?
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
diky, taky se mi libi a taky jsme spekulovali a do posledni chvile moc netusili, jak bude pusobit. (mimochodem, jmenuje se 'kiwi 3', vyrabi 'dulux' a smichaji ji treba v bauhausu. nevysla tedy uplne levne. :/)c9000 píše:Hezké, tuhle inspirativní pistáciovou mám ve studiu taky, dlouho jsem spekuloval jaká barva by se tam hodila a tahle kyselá zelená vyhrála.
no a ad zbytek: vpodstate skoro nic (par veci neni videt - kytara, delta jako preamp, yamaha clavinova na 'seriozni' hrani, really nice compressor, fletna a par drobnosti-hracek...). hlavni jsem ve studiu ja. :]
to mi rika...
Ze sem si nedavno udelal radost timhle "vibrafonem" pro deti
. Valelo se to na aukru za 1000,- a nikdo to nechtel 
wau, to je nádhera! to musí hrát jak z praku... až lehce závidím;)
Hezky je, ze to vlastne pokracuje presne tam (dolu), co konci ta mala zvonkohra, co je na stole za tim. Hraje to celkem pekne, jen ty nejspodnejsi kameny uz zacinaj mit vyraznejsi atonalni vysoky zvoneni, ktery se mi az tak moc nelibi, ale zvyk sem si. Taky je fajn, ze na tyhle truhliky se daj nandat dreveny kameny a mit tak z toho lowend marimbu, ale to by asi nestalo 1000,- takze na to asi nedojde.
- Pierre niko
Re: to mi rika...
To matucha: ja to chtel...
je to parada. Nevadi pujcim si zase od mamy ze skolky
Sem to nestih...
bylo to tam uz podruhy 
dneska sem si prines jednoho fesaka
gryatulace, videl jsem ho na midi.cz a byl skoro rozhodnutej ho koupit, ale pak mi vlezla do cesty nečekaná finanční transakce a tak to nedopadlo, Hádám že je to ten kousek co byl inzerován.