Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
EGA

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od EGA »

skromne pred apgrejdom

Obrázek

Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

qx21 realne pouzivas ? ja som si kupil pred 3mi rokmi Roland MC50mk2 , ze to bude super .. clovek zapne a moze robit .. ako som ho kupil , tak aj lezi zabaleny v kufriku .. ani raz som ho nezapol :)

EGA

Příspěvek od EGA »

Pytkin píše:qx21 realne pouzivas ? ja som si kupil pred 3mi rokmi Roland MC50mk2 , ze to bude super .. clovek zapne a moze robit .. ako som ho kupil , tak aj lezi zabaleny v kufriku .. ani raz som ho nezapol :)
veľmi okrajovo, hlavne preto, že neviem zohnať 8-pinový DIN, aby som mohol sejvovať sekvencie. má pár zaujímavých fičúr, ale inak je to len z núdze cnosť. toho rolanda sa nechceš zbaviť? :wink:

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja som si nedávno kúpil qx3, je to peklo :D
zatial to robim tak že si predchystám tracky v abletone a do qx3 ich nahrám.. ale chcel by som si zvyknút robit niektré veci len na tom..

EGA

Příspěvek od EGA »

ReaktoplazmAR píše:ja som si nedávno kúpil qx3, je to peklo :D
zatial to robim tak že si predchystám tracky v abletone a do qx3 ich nahrám.. ale chcel by som si zvyknút robit niektré veci len na tom..
DD diskety sa asi nezháňajú najľahšie :roll:.. ale qx3 je celkom slušná odpaľovacia jednotka, v jadrovej elektrárni by sa nestratila imho :].. qx21 je oproti nej fakt menší mongoloidný braček s amputovanými končatinami..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EGA píše:
Pytkin píše:qx21 realne pouzivas ? ja som si kupil pred 3mi rokmi Roland MC50mk2 , ze to bude super .. clovek zapne a moze robit .. ako som ho kupil , tak aj lezi zabaleny v kufriku .. ani raz som ho nezapol :)
veľmi okrajovo, hlavne preto, že neviem zohnať 8-pinový DIN, aby som mohol sejvovať sekvencie. má pár zaujímavých fičúr, ale inak je to len z núdze cnosť. toho rolanda sa nechceš zbaviť? :wink:
v principe aj mozno hej .. cas ukazuje , ze pochybujem , ze ho dakedy realne zapojim a budem pouzivat :)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

EGA ja používam bežné diskety čo kúpiš hocikde a formatujem ich v samplery čo vie aj HD aj DD ale som presvedčený o tom že aj QX by ich vedela naformátovat

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Tak jsem si pořídil další ruskou krásku - Estradin 314 Solaris... a opět mě moc baví charakter. Zároveň je překvapující rozptyl použitelnosti a to nejen k ohledu na počet ovládacích prvků. Zajímavé je, že všude na russynths se cutoff filtru jmenuje jinak, na Polivoksu je to 'častota sreza', na Aelitě 'diapazon' a tady 'polosa'... ale neva, člověk si zvykne :wink:
Estradin 314 Solaris
Estradin 314 Solaris
Estradin 314 Solaris inside
Estradin 314 Solaris inside
další info, foty a demo tady: http://www.bodyia.cz/estradin-314-solaris
Naposledy upravil(a) bodyia dne 05 zář 2010 18:18, celkem upraveno 1 x.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ty blaho.. hraje to fakt hodne pekne a pevne.
Co je to zac? Nejaka specifikace nekde?

c9000

Příspěvek od c9000 »

moc se ve string mašinách nevyznám ale hodně mi to připomíná satrý Crumary, orchestartor a ten druhej(ted nevím název). tedy proti nim je to takový živější a prokrvenější, nebo jak bych to nazvat.
nejvíc se mi líbí ten jeden tuk na 0:52 - 0:53 ten je super. :wink:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

bodyia : ty vole , kde na to chodis ? :) opat paradny vcelin :) uzasne je tlacitko SET'

EGA

Příspěvek od EGA »

bodyia: oh, hrá to fakt nádherne. akurát ja by som si ho asi nevedel sám opraviť.. dá sa to s niečím syncnúť?

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Bóďo. Hraje to fakt pěkně :)

matucha

Příspěvek od matucha »

[špatnej ruskej mod]
Maňe zabavaje macně. Dabrojsky syntetyzador jez to.
[/trapnej ruskej mod]

ceskej preklad > chci ;) (a za pet kopjejek i koupim)

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

:D
TOM-Thak: lehká specifikace a další ukázky jsou tady: http://www.ruskeys.net/eng/base/solaris.php - pro ruský synthy asi nejlepší zdroj informací
C9000: Ten druhej, Crumar Performer, mám, a charakterem je hodně odlišnej, mnohem jemnější a víc retro. Podobně moderní zvuk, jaký se dá dostat ze Solarisu, tam moc nejde. Ale Performer je skvělej taky.
Pytkin: Bylo to tejden na midi, nikdo ho nechtěl...;)
EGA: No, opravy budou oříšek, protože dokumentace k tomu není. Vyrobilo se jich pravděpodobně i dost málo. Ale funguje a doufám, že bude. Synchronizovat se to ničím nedá, stejně jako skoro všechny organ/string machines. Tady si řešení ani neumím představit, protože každá klávesa spíná 6 kontaktů (!), což jsem fakt ještě nikde nikdy neviděl. Je to jenom na live.

Odpovědět