Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Trakkery... podle rychlyho zkouseni je mi jasny, ze budou moooooc uzitecny. Akorat me stve jak je vsechno extra horky a potrebuje to mista mezi sebou, to se pak cloveku do racku skoro nic nevejde. Ty trakkery kupodivu ale nehrejou tak silene jako varimu nebo avocet.
Nejsilenejsi vec mi pride, ze sem si koupi trakkeru nebo STC8 naplanoval zhruba pred 8 lety a teprv ted se mi podarilo dojit k tomu, ze jsem je mohl doopravdy koupit.
Nejsilenejsi vec mi pride, ze sem si koupi trakkeru nebo STC8 naplanoval zhruba pred 8 lety a teprv ted se mi podarilo dojit k tomu, ze jsem je mohl doopravdy koupit.
Naposledy upravil(a) matucha dne 14 úno 2011 22:55, celkem upraveno 1 x.
Trochu hezci fotka a serie ukazek http://www.gearslutz.com/board/high-end ... ost6338389 je tam vic druhu ruznejch kompresoru. Docela zajimavy. Bacha, ne vsechno je tam srovnany hlasitostne, coz je u porovnavani zasadni vec.

Tak taky přispěju.

EDIT: Most na stůl si nechávám udělat. Vejšky monitorů vůči hlavě si zatím nevšímejte.

ja si vsecko vyrobil sam, zdroje: ikea za 490,- stare poschodove postele, postel pro miminko (doufam ze ji zase nebudu muset brzo smontovavat) sklep a nejake tycky 

Aktuální bordel v režii...

...a v nahrávačce

Saša

...a v nahrávačce

Saša
to tam mas teda peknej bordel 
Kdyz koukam na ty space echa, nevis nahodou o nejaky re201 na prodej v dobrym stavu a za dobrou cenu? Na ebayi je to vetsinou zbytecne pres 600eur a nebo 120v z japonska za lehce pod 500e...

Kdyz koukam na ty space echa, nevis nahodou o nejaky re201 na prodej v dobrym stavu a za dobrou cenu? Na ebayi je to vetsinou zbytecne pres 600eur a nebo 120v z japonska za lehce pod 500e...
kde je ten bordel ? ja ziaden nevidim ..
na ty space echa jsem taky cumel, ale zdalo se mne ze blbe vidim,. tak, asi jeste vidim dobre teda. a jinak to tam u tebe ma prijemnou mood....
No nevim, ve studiu, kde je to zahuleny travou bych delat fakt nemohl
Ale to studio ma co jsem na strankach cetl dost uzky a jasny zamereni, takze na tom nesejde, co by se libilo me 

matucha:
Nevím, občas se nějaká objeví, ale výrazně méně často, než třeba 501. Kromě úplných náhod asi nezbyde, než ta eBay.
Pytkin: To chce brýle. Myslel jsem třeba ty peřiny v nahrávačce a tak... Session se protáhla a tohle je ráno po vstávání...
BS: Je to 2xRE301 a jedna 501. Používám je už dost málo, většinou si vystačím s tou UAD emulací.
Cyril: Chápu, ale to zaměření je tak uzonké, že se to bere spíš jako bonus...
Saša

Pytkin: To chce brýle. Myslel jsem třeba ty peřiny v nahrávačce a tak... Session se protáhla a tohle je ráno po vstávání...
BS: Je to 2xRE301 a jedna 501. Používám je už dost málo, většinou si vystačím s tou UAD emulací.
Cyril: Chápu, ale to zaměření je tak uzonké, že se to bere spíš jako bonus...
Saša
aktualni gear:
Geithain RL-901K do konce brezna budou nahrazeny ME-800
Forssell MADA-2
Forssell SMP-2
Forssell Monitor kontroler
SSL XLogic Alpha-Link MADI SX
Thermionic Rooster
Thermionic FatBustard
Thermionic The Phoenix
SPL PassEQ
Pendulum OCL-2
Bricasti M7
Eventide H8000FW+controller
Crane Song HEDD192
Anelope Zodiac+ + HD800
TC Powercore X8 + UAD 2-Quad
RME HDSPe MADI
a spousty dalsiho:
Nord Rack 3,Roland V-Piano, Virus TI2, Roland V-Synth Yamaha FS1R,Jomox Xbase999, Roland G8 atd...
Horch, JZ-mic, MacPro(12core), na ceste Elysia mPressor
atd...atd...
Naposledy upravil(a) monoque dne 11 bře 2011 10:40, celkem upraveno 5 x.
To už není koutek ale kout 

Za cenu gearu, co tam mas by si nekdo postavil barak 

a niekto za cenu toho baraku si nakupi gearTOM-Thak píše:Za cenu gearu, co tam mas by si nekdo postavil barak