Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 01 lis 2007 19:27

ECSON WALDES píše:
tempoautomatic píše:no ten radias byl už od začátku velké zklamání...

...měl jsem možná dát na ty recenze :-), prodávat ho už nebudu, ale určitě bych ho nedoporučil

určitě není pro mé potřeby na mém žebříčku "lepší" než třeba ni massive, který pro mě hraje líp, zato se mi s ním líp dělá a je levnější :-)


No, kolikrat jsem to tu uz psal, ze tyhle digi KORGy nehrajou. Jsem rad ze to sam potvrzujes. Par lidi tu tyhle Korgy do umoru brani a ja od nich stale odrazuju. Jak uz jsem psal, osbne bych uz do zadnyho DSP synthu neinvestoval zadnej peniz, zvlast ne do Korgu . Pluginy to vsechno daleko predbehly, co daleko, totalne HW synthum utekly.

Ale koukam ze mas rad TC efekty: M-ONe, D-TWO, Triple-C
Tyhle TC mam moc rad. Hlavne D-TWO.

.
Mno digi SW a podobne vylomeniny, jsou super na praci maji spoustu moznosti a daji se programovat kliknutim mysi, ale na hw je jeste porad radost hrat.. i kdyz v dobe all in one box VSTi jsou to jen dost velke prekazejici omezene spatne sequencovatelne kusy hw

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 01 lis 2007 19:31

Acid Punk píše: Hej to se mi libi, este ti tam chybi fesna mlada baba po boku ktera se pta, nemam ti nakoupit nebo neco uvarit? nebo ze bych za tebe vyprala ;)
taku mam :) to ta co je na notebooku ako background :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 01 lis 2007 19:37

ECSON WALDES píše:Jak uz jsem psal, osbne bych uz do zadnyho DSP synthu neinvestoval zadnej peniz, zvlast ne do Korgu
to ten korg suhlasim, asi uz ani ja ... ak nieco od korgu tak jedine kaoss pad 3 ;-)

ale inak ani jeden z mojich strojov - G2engine (imho o 5 tried zabavnejsi, kreativnejsi, inspirativnejsi modular system nez reaktor) , DX200 (o tom ako hra si uhladene digiatlne nic FM8 moze nechat len snivat), AN200 (neviem o zniadnom VSTi z ktore lezu tak tucne leady a basy) ani microQ (toto je obecne podla mna jeden z naviac nepravom podcenovanych VAcok vsetkych cias) - by som zaziadny VSTi nevymenil ani nahodou..

sorry za offtopic ...

hondzykk
Příspěvky: 174
Registrován: 21 bře 2007 10:05

Příspěvek od hondzykk » 01 lis 2007 20:45

to cyril :: posli foto svoji nory

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 02 lis 2007 15:48

dendy píše:
ECSON WALDES píše:Jak uz jsem psal, osbne bych uz do zadnyho DSP synthu neinvestoval zadnej peniz, zvlast ne do Korgu
to ten korg suhlasim, asi uz ani ja ... ak nieco od korgu tak jedine kaoss pad 3 ;-)

ale inak ani jeden z mojich strojov - G2engine (imho o 5 tried zabavnejsi, kreativnejsi, inspirativnejsi modular system nez reaktor) , DX200 (o tom ako hra si uhladene digiatlne nic FM8 moze nechat len snivat), AN200 (neviem o zniadnom VSTi z ktore lezu tak tucne leady a basy) ani microQ (toto je obecne podla mna jeden z naviac nepravom podcenovanych VAcok vsetkych cias) - by som zaziadny VSTi nevymenil ani nahodou..

sorry za offtopic ...
S tou FM8 máš fakt pravdu. Na DX200 to nemá ani náhodou...

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 27 lis 2007 11:52

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 lis 2007 12:43

nejak sa tu moc keca a kutik ziadny :)

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 27 lis 2007 14:20

nase uzbacke fofr studijko.. i s hudebni ukazkou....

http://www.youtube.com/watch?v=yWNVAYMhAJE

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 27 lis 2007 14:27

Tempoautomatic: pridal bys fotecku mista, kde se ti nastroje michaji, nebo to tahas vsechno do kompu? Ty TCcka mas prece povesene na nejakem auxu mixu, nebo se mylim? Dik
Naposledy upravil(a) Pierre niko dne 27 lis 2007 14:36, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 27 lis 2007 14:34

Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

tempoautomatic
Příspěvky: 161
Registrován: 21 bře 2006 22:42

Příspěvek od tempoautomatic » 27 lis 2007 17:34

Pierre niko: Tak tady:

<img src="http://ezone.techno.cz/album_pic.php?pic_id=426">

<img src="http://ezone.techno.cz/album_pic.php?pic_id=427">

Z těch fotek je jasně vidět, že je u mě změna, kamarád totiž zkoumal HDD, který jsem měl výtečně umístěný na horní poličce, a ten mu upad za živa na Juno a protože jsem měl konzoly v sádrokartonu, všechno se to vyvrátilo, takže momentálně fotím staveniště a nový hdd.

Jenom krátce:
Víceméně je ten můj setup podřízen mému způsobu práce. Většinu projektů nemám kompletně v midi až do úplného konce, ale většinou mám kousek midi a ten pak nahraju do audia a pak už dělám s audiem. Výjimkou je jenom Motif. Takže:

Všechny nástroje mám napíchané do mixu, main out pak mám vedený do G-MAJORu na jeho analog INPUT. Odtud to jde digitálně do řetězce TC M1 a TC TRIPLEC a pak zpátky analogem (nic neříkejte, já vím :-)) do Fireface, odkud nahrávám.

Když pak potřebuju použít efektový řetězec u již nahraného audia, vyháním to z SPDIF Fireface do G-MAJORu na jeho digitální INPUT. Odtud to jde digitálně do řetězce TC M1 a TC TRIPLEC a pak zpátky analogem do Fireface, odkud nahrávám, případně do KAOSS PADU na výstup 7&8 a pak zpět na vstup 7&8 (právě proto, že tímto způsobem DAD používám KAOSS PAD, mi nevadí stejným způsobem používat i G-MAJOR a M-ONE).

No a zapojení ve Fireface mám takovéto:
OUT:
OUT 1 MONITOR1
OUT 2 MONITOR2
OUT 3 VOICEONE ANALOG
OUT 4 MICROKORG VOCODER
OUT 5 -
OUT 6 -
OUT 7 KAOSS PAD2
OUT 8 KAOSS PAD2
OUT 9 PHONES
OUT 10 PHONES
SPDIF G-MAJOR->TC M-ONE->TC TRIPLE C

IN:
IN 1 GUIT
IN 2 MIC
IN 3 VOICEONE ANALOG
IN 4 MARSHALL BB
IN 5 TC TRIPLE C
IN 6 TC TRIPLE C
IN 7 KAOSS PAD2
IN 8 KAOSS PAD2
IN 9 -
IN 10-
SPDIF VOICEONE DIGITAL

Jak říkám, asi nad tím může spousta lidí kroutit hlavou, ale já už jsem si na to takhle zvyknul :-).

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 01 pro 2007 19:57

tak som uploadol svoj brlozok do galerie, kedze Gott sei Dank zas funguje:

http://www.electrozone.cz/album_showpage.php?pic_id=429

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 01 pro 2007 21:04

Proc mas ty bedny v rovine a ne otocene k tobe?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 01 pro 2007 22:31

fova píše:Proc mas ty bedny v rovine a ne otocene k tobe?
nie su v rovine... je tam uhol cca 10°
takto som v bode posluchu nameral najrovnejsiu charakteristiku

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey » 02 pro 2007 01:03

Kexik, mna by zaujimalo preco pouzivas kovovy pop filter, je v tom nejaky rozdiel oproti klasickej sietke?

Odpovědět