Egosys i M-Audio s prstem v zadku jak rika Kexik. Mam to otestovano jakykoli prehravac DVD / Audio + Cubase s ASIO maka uplne bez problemu. Dokonce bych si nedovedl predstavit, ze to nejaka zvukovka neumi :c)
Hmm, to jsou zajimavy veci. Koukam, ze to budu muset vsechno radne proverit, nez se definitivne rozhodnu pro tu Presonus. Na webu Emu se u ty my 0404 USB taky pise, ze ma ASIO2, ale nikdy se mi 2 standalone aplikace pustit nepovedlo, dokonce ani ASIO + DX...
2fova: dyt ja to taky jako legraci neberu, neboj, ja kvuli tomu, ze motu nemela poradny wdm ovladace tu kartu prodal, at ma jakkoliv dobrej zvuk. Jeden mekar ji velice rad koupil... A pak jsem si docasne koupil levnou Emu USB 0404, ted prisel zase cas to vyresit, pac potrebuju lepsi kartu, tentokrat ale nechci nic, co nebude umet to soucasny prehravani, je to desne votravny...
2fova: "2. Zkontroluj si, zda mas zaskrtnutou volbu:
OPTIONS>AUDIO>ADVANCED>SHARE DRIVERS WITH OTHER PROGRAMS" A kde bych to tak mel najit, to je volba v Cubase?
tankista, este ma napadla zakladna vec, co ta mozno nenapadla: nie vsetky media playery vedia resamplovat audio a vacsina videi ma 48kHz zvuk. esli ti to neblbne len preto ze mas nastavenych 44.1 v cubase a skusas s tym prehravat 48kHz video? to samozrejme bez resamplingu nepojde... skus si nejaky filmik na skusku skonvertovat na 44.1 (to mi pride najneskodnejsie riesenie, prepocitat zvuk vo videach)
tankista píše:Popravde uplne idealni by bylo, kdyby nekdo na PC udelal nakej customizovatelnej soft podobnej Logicovskymu MainStage, ale obohacenej o moznost prhravani wav nebo i videa z nakyho playlistu (spustenim na midi eventy by to bylo uplne paradni) a pokud by to navic umelo to video prehrat v malym okne a zaroven to samy jako fullscreen na 2. monitoru, tak bych mu asi libal nohy
to posledne riesi nvidia driver .. vies si nastavit ze pri prehravani videa , ti zobrazuje na druhom monitore toto video vo full screene ..
2fova: bych potreboval vedet, kde je takova volba v Samplitude.... Jinak, co jsem se bavil s lidma, tak na M-audio kartach to fakt jde uplne betproblemu. Je to pech, ja bych rad koupil nakou s lepsima preampama. Nekdo tu jeste zminoval, ze to snad umej taky karty Egosys. Muzete nekdo potvrdit, ze to umi jeste jina karata? Obzvlast by me zajimal Presonus Firebox nebo Echo Audiofire 4
tankista: vsak si kup tu novu m-audio na fw, co ma len same adaty, a k tomu presonus preamp s adatom, a mas na salame, ci tovie fw karta od presonusu.
este by som riesil, ci to vie rme?
Tenhle problem znam - doma Audiphile 2496 - pustim x muziky pres kdeco najednou a jede to
Studio - Audiofire 12 - nehraje zaroven Nuendo a napr. Mediaplayer.
Problem je v driverech, musi byt multiclient ASIO, EchoAudio to neumi, i kdyz vydavaji nove verze driveru pomalu kazdy mesic..
2nemo: no prave, pres ruzne proklamace ASIO 2.0 driveru atd., muzu zatim rict, ze dle refernci to umeji pouze M-audio karty a snad ESI DuaFire a spol.... Skoda, ze to neumi naka nabusenejsi
tankista: nie som si isty, co ti teraz poviem, ale imho v asio 2.0 specifikacii nie je nic o multiclient podpore... 2.0 prinasa akurat este mensie bufery, podporu vsti, a 96/192kHz samplovacky, nicht wahr?