Kabely na zakazku - KABELOVY KONFIGURATOR

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Kabely na zakazku - KABELOVY KONFIGURATOR

Příspěvek od safa » 06 dub 2007 00:17

Pri jedne nedavne diskusi na tema vyroby nestandardnich kabelu me napadlo udelat pro vas nejaky system pro zadavani kabelu k vyrobe. Dva mesice programovani a dochytavani ... a tady je (takhle vypada):

Obrázek

Od zitrka pokud bude vsechno v poradku by mel byt pristupny na teto adrese:

http://shop.audiopro.cz/katalog/kabely- ... -a-patche/

Doufam, ze se vam libi a ze odnynejska nebudete mit problem kdo vam vyrobi kabely jack-XLR k vasim aktivnim bednam ;-)

PS: ... kdyz nekdo prijdete na nejakou chybku dejte vedet.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 06 dub 2007 00:24

Great! Skoda ze uz mam vsechny kabely nakoupene.

Ale mozna pujdu s kvalitou kabelu o uroven vys a pak bych nove kabely mohl vzit od vas.

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 06 dub 2007 00:35

fakt super práce safo, tleskám...ještě až předěláte celé ty stránky a bude to dokonalé...

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 06 dub 2007 00:47

fova píše:Ale mozna pujdu s kvalitou kabelu o uroven vys a pak bych nove kabely mohl vzit od vas.
Gothamy můžu jen doporučit!
Nevím, jak dlouho by vydržely na podiu, ale do studia podle mě nic lepšího není k mání. Nejvíc mě dostalo perfektně navinuté stínění a kvalita celého kabelu vůbec.
Než jsem koupil první Gotham, tak jsem měl za nejslušnější kabely Proel, ale to se vůbec nedá srovnávat..

Šáfo, skvělá práce!
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 06 dub 2007 01:28

Safa, SUPER napad !!!
Ako je to s platenim a dodavkami na sk ?

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 06 dub 2007 01:29

Tudy píše:Než jsem koupil první Gotham, tak jsem měl za nejslušnější kabely Proel, ale to se vůbec nedá srovnávat..
No a v cem vnimas ten rozdil? Myslis tim zvuk nebo mechanicke provedeni?
Nektere kabely co mam jsou zrovna Proel.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 06 dub 2007 08:26

Naprosto skvely...

taky mam gotham signalak 2x50 metru a musim ric ze je zatim to nejlepci co sem mel... predchozi kabely se ruzne kroutily byly desne mekky... tenhle vypada ze bude nadlouho...

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 06 dub 2007 08:59

fova píše:No a v cem vnimas ten rozdil? Myslis tim zvuk nebo mechanicke provedeni?
Nektere kabely co mam jsou zrovna Proel.
Hlavně mechanické provedení, ale o lepším zvuku nepochybuji (leda, že by někdo postavil fyzikální zákony na hlavu).
Zatím mám jen vyměněny kabely na elektretech Sony ECM220, ale tam jsou napevno, tak nemůžu udělat přímé srovnání.
Ostatní mám ve fázi výroby.

Proel je v pohodě, ale aspoň nahrávací a monitorovou cestu si upgradni (já teda předělávám kabeláž celého Tudia, ale to je trošku finančně náročné)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 dub 2007 09:35

Venti píše:Safa, SUPER napad !!!
Ako je to s platenim a dodavkami na sk ?
... mmno na SK je drazsi doprava (myslim ze 500) a problemy s placenim dobirek takze obvykle chceme platbu predem prevodem. Jinak to funguje normalne.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 dub 2007 10:03

Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 06 dub 2007 10:13

Tudy píše:ale o lepším zvuku nepochybuji (leda, že by někdo postavil fyzikální zákony na hlavu).
No právě ... Pokud ty fyzikální zákony zůstanou kde jsou, pak i zvuk zůstane naprosto stejný u všech kabelů :wink:
Jednu věc můžu říct najisto: Gotham vs. Proel - u 7 m mikrofonního kabelu je zvuk NAPROSTO identický.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 dub 2007 10:18

mmno jedina vec, zalezi na podminkach. Nase studio bylo v obci Jiloviste docela trpelo na blizkou pritomnost vysilace Cukrak (je to vzdusnou carou asi 2km). Puvodni kabelaz byla natahana Eurocable s normalnim stinenim ... a do kazdyho dratu nam tam slabe lezlo pisnani asi nosnych kmitoctu z vysilace. Kdyz se to pak secetlo ze 32ti stop do kterejch se to namodulovalo tak to bylo docela slyset. Od ty doby co jsem hlavni signalovy trasy pretahal GAC2 s dvojitym Reussenovo stinenim tak je klid.

Takze ano ... za beznych podminek je zvuk obou kabelu pravdepodobne identicky...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 dub 2007 12:43

Ivo píše:
Tudy píše:ale o lepším zvuku nepochybuji (leda, že by někdo postavil fyzikální zákony na hlavu).
No právě ... Pokud ty fyzikální zákony zůstanou kde jsou, pak i zvuk zůstane naprosto stejný u všech kabelů :wink:
Jednu věc můžu říct najisto: Gotham vs. Proel - u 7 m mikrofonního kabelu je zvuk NAPROSTO identický.
za predpokladu, ze ten kabel vedie z dobre navrhnuteho budica linky do dobre navrhnuteho vstupu... na to nezabudat... ked prepojis dva behringre gothamom a ksandami, tak rozdiel MOZE byt pocut, hlavne odstup sumu (CMRR)... ale vseobecne sa vplyv kablov precenuje, to je fakt

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 06 dub 2007 21:08

Jednu věc můžu říct najisto: Gotham vs. Proel - u 7 m mikrofonního kabelu je zvuk NAPROSTO identický.
a u dlhsich???
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 07 dub 2007 08:38

Ivo píše: No právě ... Pokud ty fyzikální zákony zůstanou kde jsou, pak i zvuk zůstane naprosto stejný u všech kabelů :wink:
Jednu věc můžu říct najisto: Gotham vs. Proel - u 7 m mikrofonního kabelu je zvuk NAPROSTO identický.
Tak v tom pripade nemam co resit

Odpovědět