já jsem rok započal nákupem nového displeje a to hlavně kvůli práci s vizuálem. potřeboval jsem něco s dobrým pokrytím adobe rgb a zároveň jsem považoval za nutný posunout se konečně na 4k. po strastech a útrapách jsem nakonec investoval daleko víc, než jsem původně plánoval a skončil relativně spokojen s benq sw321c.
a když už jsem nabrousil obraz, bylo potřeba udělat něco i se zvukem. zlobivé krk vxt8 u mě tak vystřídaly koaxiální fluid audio fx-80. to mě vedlo i k myšlence dotáhnout alespoň základní ošetření místnosti, které jsem odkládal už několik let, protože jsem pořád nevěděl, jak tu normálně obývanou místnost pojmout. nakonec jsem to vyřešil několika elegantníma vicoustic panelama a pomohl si alespoň od těch nejrušivějších early odrazů.
přes léto jsem se pak vrátil taky trochu víc k muzice a nějak začal postupně oživovat i vybavení uvnitř kompu. kromě dlouho zanedbávaný aktualizace cubase jsem letos na moje poměry nakoupil i dost pluginů včetně dvou velikejch balíků - arturia v collection a ikm total studio 2 max.
a co vy?