Jiste je ze nas ted ceka spousta greatest hits, raritnich nahravek a minimalne 3 desky hiphopovych remixu

Kazdopadne kral je mrtev, at zije kral!!!

A nejenom timer, mě příjde, že měl atomový hodiny i na vejšku tónu a feelinglistonos píše: Skoda ho a skoda vsetkych tych kokotin ktorym musel celit ku koncu - mohol spravit este kopec dobrej muziky. Sice nie som nejaky jeho fans ale myslim ze Jackson "TO" vedel ako malokto - mna fascinuje ta presnost s akou spieva, akoby mal v hlave timer z atomovych hodin, a frazovanie a vsetko okolo - je to proste ina liga.
me by zajimalo, kde podobny videa sehnat/shlednout, nevis? ja tu mam akorat DVD s jeho klipama, pisnicky a nic vic...vic me prave zajimaji ty "making of" a tak podobne...jeany_jeany_jeany píše: Když jsem zhlídnul video, jak natáčel We are the world (nebo jak se to jmenovalo) a asi tak 40x tam zpíval stejnej úsek v různejch vzdálenostech od mikrofonu (aby "zapad" do dědskýho zboru) a trefil to vždycky nachlup, tak mi podklesla čelist až na koberec
)
alebo paganini, alebo elvis alebo hocikto iny. svetska slava polna travamicanek píše:2excom:v pohode taky jsem se omluvil dopredu a napsal, ze to zde neni vhodne - k jeho genialite jsem se vyjadril, takze vubec nechci zpochybnovat talent apod... klidne muj prispevek smaz, ale opravdu nebyl myslen negativne - p.s. k te me poznamce, neni to generalizovani ani muj nazor, je to fakt, nekolikrat to bylo potvrzeno v odborne literature - kdyby se prepocitalo kolik vydelal atd. na dnesni dobu, tak ma michael jeste co dohanet
Obecně moc nevím, konkrétně tohle video sem kdysi někdo dával. Je na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=yt9IuqgbEaAJindy2 píše:me by zajimalo, kde podobny videa sehnat/shlednout, nevis? ja tu mam akorat DVD s jeho klipama, pisnicky a nic vic...vic me prave zajimaji ty "making of" a tak podobne...jeany_jeany_jeany píše: Když jsem zhlídnul video, jak natáčel We are the world (nebo jak se to jmenovalo) a asi tak 40x tam zpíval stejnej úsek v různejch vzdálenostech od mikrofonu (aby "zapad" do dědskýho zboru) a trefil to vždycky nachlup, tak mi podklesla čelist až na koberec
)