Michael Jackson zemřel
Michael Jackson zemřel
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... srdce.html
Smutné,mám jeho muziku rád
Smutné,mám jeho muziku rád
Re: Michael Jackson zemřel
Pro mě celoživotně negativní člověk včetně jeho muziky.
Velká škoda, já pořád doufal, že skutečně tu sérii megakoncertů v Anglii dá. Byl to borec.
Je to smutny, pro me to znamena konec jedny velky legendy. Na albech Thriller, Bad a Dangerous jsem vyrustal, ten clovek mel v tele tolik muziky jako malokdo. Pripada mi, ze nam ubyvaji muzikanti a zustavaji neoriginalni rychlokvasky a plagiatori, po kterych za par let nestekne pes 

ja myslim ze koniec jeho legendy nastal po platni dangerous, odvtedy bolo uplne fuk ci tu je alebo nie je. az na tych co citaju bulvarKermitak píše:Je to smutny, pro me to znamena konec jedny velky legendy. Na albech Thriller, Bad a Dangerous jsem vyrustal, ten clovek mel v tele tolik muziky jako malokdo. Pripada mi, ze nam ubyvaji muzikanti a zustavaji neoriginalni rychlokvasky a plagiatori, po kterych za par let nestekne pes
so zbytkom ale suhlasim
muzikant to byl genialni. Billy Jean je pro me nesmrtelna.
Ale jako clovek byl trochu uchylnej. Nebo tenhle svet byl pro nej uchylnej
V kazdem pripade klid jeho dusi
Je to sok!
Pro me.

iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Spis byl hodne citlivej. Ja mu normalne verim, ze se s detma chtel jen kamaradit. Vzdyt byl od malicka jenom v drilu, normalni zivot nepoznal. Proste si to chtel nejak vynahradit, ale neuvedomil si ze kolem je normalni drsna spolecnost a pokud je slavnej a bohatej, bude muset celit vydirani a dalsi spine. Mel se vic ovladat, vic uvazovat. Jenze cenosi tohle racionalni mysleni trochu postradaji. Je mi ho lito. Takhle to nemelo dopadnout.
Taky na to čumim... nedávno ohlásil comeback (kterýmu ale, pravda, moc lidí nevěřilo) a najednou tohle..
Hlavně je třeba zmínit Quincy Jonese,který mu dělal většinu muzikyVlad píše:muzikant to byl genialni. Billy Jean je pro me nesmrtelna.

Také mám na téma "Jackson a děti" podobný názor.peteness píše:Spis byl hodne citlivej. Ja mu normalne verim, ze se s detma chtel jen kamaradit. Vzdyt byl od malicka jenom v drilu, normalni zivot nepoznal. Proste si to chtel nejak vynahradit, ale neuvedomil si ze kolem je normalni drsna spolecnost a pokud je slavnej a bohatej, bude muset celit vydirani a dalsi spine. Mel se vic ovladat, vic uvazovat. Jenze cenosi tohle racionalni mysleni trochu postradaji. Je mi ho lito. Takhle to nemelo dopadnout.
Skoda ho a skoda vsetkych tych kokotin ktorym musel celit ku koncu - mohol spravit este kopec dobrej muziky. Sice nie som nejaky jeho fans ale myslim ze Jackson "TO" vedel ako malokto - mna fascinuje ta presnost s akou spieva, akoby mal v hlave timer z atomovych hodin, a frazovanie a vsetko okolo - je to proste ina liga.
Who is it In the closet
Who is it In the closet
Hlavne ak si tu hudbu sam aj skladal , tak klobuk dolu .. je ho skoda .. dnes taky ludia uz nie su ..