hehe za poslednich par let ke me nikdo neprisel s tim, ze by rikal "hele udelej mi remix, dam ti za to penize" hehe to fakt ne, vetsinou vsichni chtej vsechno zadara, protoze budou mit sami docela vydaju, aby to vubec vydali...
je to uplne jednoduchy...penize se muzou vydelat tam, kde ten remix nebo skladba vygeneruje nejakej zisk. Kdyz sem si JEN pro sebe ze srandy udelal "remix" stavka DJu, tak si ho z myho webu behem pulroku stahlo kolem 50tisic lidi (a dodnes tahaji dal)...kdyby za to kazdej dal 3 kacky, tak to bylo naprosto v azuru...
LUPO: hele, ten "remix" jsem dělal taky, ještě z originálního výstupu toho magora ze superstar, ale nějak jsem to nedodělal, začalo mi to být čímdál více nepříjemné...no on se potom spřáhnul s nějakou kapelou a bohužel to vážně "nazpíval" a chvíli s tím vystupoval na diskotékách - takže ten Turek z toho určitě něco vyrejžoval...bylo to příšerné po všech směrech...no možná je to návod, jak něco vyždímat v superstar - předvést tam to nejhorší co kdo dovede...
ja sem si na to vyzkousel ze JE mozny aby si tvuj song stahlo tolik lidi, z jineho duvodu sem to nedelal, protoze v cesku nikdo neda ani halir za neco co si muze zadarmo stahnout
LUPO: tak jasně...ale důležitý asi taky bylo, že se o tom tvym "remixu" tolik lidí, nejspíš povětšinou náctiletých fanoušků superstar, vůbec dozvědělo...to by mě spíš zajímalo, jak jsi to udělal - já např. dodnes o tomhle tvém "remixu" neslyšel...
pche, udelal sem to naprosto diletantsky..smichal sem jeho zpev s depesackym songem I feel loved. a to si pis ze to byla reklama jako prase, mi psalo mraky lidi i znamych volalo, o kterejch sem dlouho neslysel a tohohle si vsimli
LUPO: nj, rozumim...ale mě spíš zajímalo, jak se o tom tvém songu dozvěděli ty masy lidí - to jako že do googlu někdo zadal "stávka djů" a vyplivlo mu to tvůj song? nebo jak se o tom dozvědělo tolik lidí?
mam dobre zname, co umi doslova zahltit internet, ale v tomhle pripade byl link na tenhle song danej na par klicovych mist a pak uz si to lidi sami preposilali
LUPO: wow, to je imponující kdyby se ti chtělo, pošli mi třeba na PM nějaká doporučení ohledně těch klíčových míst...na remixy populárních kokotin se vždycky najde materiál...