Nafukovací balón místo křesla?
Nafukovací balón místo křesla?
no ja uz taham 3 rok na lopte 

- ReaktoplazmAR
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
ja mám doma za kompom tiež fit-loptu /tiež už cca. 3 rok/, aj do mojho "študia" som si kúpil asi pred 2 mesiacmi.. kludne na nej aj zaspím..
nepoti sa vam na tej lopte rit ? rozmyslam , ze by som siel do toho .. musi to byt na chrbticu super ..
no, v lete ked na tom sedim len v trenkach tak poravde trochu aj ano.. ale riesim to tak ze cez nu prehodim uterak 
inak na chrbticu je to fakt super.. mavam ovela OVELA mensie problemy s chrbitcou (hlavne krcnou) nez som maval kedysi.. a to sedim za kompom nonstop
kazdy den minimalne 8-10 hodin ...

inak na chrbticu je to fakt super.. mavam ovela OVELA mensie problemy s chrbitcou (hlavne krcnou) nez som maval kedysi.. a to sedim za kompom nonstop
kazdy den minimalne 8-10 hodin ...
- ReaktoplazmAR
no ja cez nu v lete prehadzujem tričko ktoré si vyzleciem ked mi je horko
studijko mám v pivnici kde je momentálne okolo 18 °C, takže tam mám cez nu prehodenú kožušinu..
na chrbticu je to super, po čase si na to človek zvykne a už to ani nevmíma..

studijko mám v pivnici kde je momentálne okolo 18 °C, takže tam mám cez nu prehodenú kožušinu..
na chrbticu je to super, po čase si na to človek zvykne a už to ani nevmíma..
- ReaktoplazmAR
delay píše:A když se daří, tak si DENDY s REAKTOPLAZMEM muzou zvesela zaskat...

- Agent Provocateur
Dendy: Pekné to tam máš a inak congratz k novému domčeku..Stále ale nemožem z tej papagájice-je uplne krásna..
Tiež chcem časom doplniť náš zverinec v byte -2 mačky a osmák degu- o papagája-mal som kedysy dávno korelu a tieto vtáky ma fakt berú
--teraz chcem žaka-je asi najinteligentejší a aj kvoli velikosti, ešte som rozmýšlal nad Kakadu-ale tie vraj nehorázne nechutne škriekajú
..inak tá papagájica to je taký analog klenot zpomedzi tých VA-čiek čo tam máš 

tak som diskusiu o (nielen) mojom velkom vtaku splitol nech tu neni taky offtopic
./smetiste/zivot-s-velkym-vtakom-uskalia-a-zaujimavosti-t11621.html
./smetiste/zivot-s-velkym-vtakom-uskalia-a-zaujimavosti-t11621.html
ina vec.. vratim sa k tomu mojmu kutu.. nejak doteraz som moc neriesil tie moje truthy, viem ze je to kvalitativne (tak, aj cennovo, povezme si pravdu) uplne dno ale tak nejak doteraz mi postacovali.. ale teraz ked som ich tu zapojil mam proste najprv som myslel ze je to len prvotna haluz, ale uz druhy den ten pocit ostava - akoby mali na sebe hi-pass a ze pod 100hz ani poriadne nehraju (obratenu fazu nemam - zase tak zle to nieje:)).. moze to byt fakt tym ze ta izba ma relativne fajn akustiku, nevytvara ziadne rezonancie na basoch, a tym padom konecne naozaj pocujem ako velmi zle tie trutky hraju ??? da sa s tym vobec daco spravit (okrem kupy novych bedni
)aby ta izba az tak "nezrala" spodne basy ??? alebo inak si to neviem vysvetlit, doteraz som mal fakt ten pocit ze to nieje az taka katastrofa ale tu hraju uplne OTRASNE ... ako plechova stredova sracka ...

truthy MAJU basy, tym som si isty... druha polka mojho nazoru je v threade o vtakoch. vidis co tu robis za bordel 

pardon, som sa sekol a neskoro som si to vsimol
potom som to uz presunul zem ale ty si bol rychlejsi..
jasne, ja budem rad hocikedy dojdi ja som doma skoro stale (ak zrovna nieco nelobzujem po ikei, kike, hornbachu alebo asku
)

jasne, ja budem rad hocikedy dojdi ja som doma skoro stale (ak zrovna nieco nelobzujem po ikei, kike, hornbachu alebo asku

zrejme to bolo tak ze v starom byte som mal hodne zrezonovanu nejaku frekvenciu pod 100 hz a myslel som si ze to tak ma byt
.. az teraz vidim jaka vie by akustika miestnosti svina...

no som zvedavy kedy k tomu dojde, ja som lenivy jak pixla valia. ale rucho ma asi ustve aby som to spravil... tvoj stary remix sa totiz dost pacil nejakym jeho americkym kontaktom