Novy album Laca Lucenica - XXL (teda XLL)
fuu ja som si to tiez doteraz nevsimol.. ludsky mozog je STRASNY
domysla si veci az to neni pekne.. a potom co je realita.. ktovie kolko z veci ktore "vidime" su v skutocnosti uplne ine...
dano: mal si spravit haluz - premenovat thread na XLL a tvarit sa "vsak tam JE XLL napisane... vzdy bolo..."
)))

dano: mal si spravit haluz - premenovat thread na XLL a tvarit sa "vsak tam JE XLL napisane... vzdy bolo..."

Na to já mám dlouholetý extrémní příklad. Po dokončení našeho CD Yamuna - Vasudeva s japonskou zpěvačkou ke mně depresivně přišel grafik a měl málem slzy v očích - ptal jsem se co se stalo a on že se strašně omlouvá za tu příšernou chybu na titulní stránce. Ať jsem koukal jak jsem koukal, nic jsem neviděl. Až potom mi teprve prozradil, že je tam překlep ve jménu zpěvačky (naše tři jména byly psané z boku) a místo Sujata tam bylo Suajta. Kdyby mi to neřekl, tak bych si toho nevšiml.
Pointa je v tom, že pak mi to nedalo a kytaristovi i zpěvačce jsem řekl, že na titulní stránku bohužel vloudila chybička. Hledali a hledali a nic nenašli a pořád se mě ptali co myslím a tak jsem jim to raději neřekl. A nevymýšlím si když řeknu, že ta zpěvačka o tom dodnes neví a nevšimla si toho
(a je to už 4 roky).
Pointa je v tom, že pak mi to nedalo a kytaristovi i zpěvačce jsem řekl, že na titulní stránku bohužel vloudila chybička. Hledali a hledali a nic nenašli a pořád se mě ptali co myslím a tak jsem jim to raději neřekl. A nevymýšlím si když řeknu, že ta zpěvačka o tom dodnes neví a nevšimla si toho

jasne, ze ojebali slepuchadendy píše:dano: mal si spravit haluz - premenovat thread na XLL a tvarit sa "vsak tam JE XLL napisane... vzdy bolo...")))

Naposledy upravil(a) dano dne 14 led 2008 11:03, celkem upraveno 1 x.
Dnes som si na poste vyzdvihol XLL aj s venovanim autora
Najvacsia haluz bolo, ze mi zasielku na poste odovzdal totalny typek (fenomen medzi pracovnikmi slovenskej posty) - cierne nechty, kerky asi vsade a brutal off gilette. Jaka symbolika 
Co sa tyka bookletu: paradne odvedena grafocka praca, urcite to nebola lacna vyroba. Ide o papierovy obal, s magnetkami. Urvite si to osahajte ked budete mat moznost. Cely obal je neuveritelne kompaktny a vyladeny.
Co sa tyka muziky: je uplne jasne, ze Laco nenechal nic na nahodu a cely projekt je pekny vypiplany. Urcite to treba pocut viac krat. Virusacke zvuky dodavaju celemu albumu fakt ze trendy sound. Zatial nehodnotim nic viac, pocul som to cele len raz
pri rypalov a remixovatorov a terminatorov (ako Dendy:-)) je tu celkom fajn vyzva: http://www.lucenic.sk/2007/index.htm a klik na REMIX COMPETITION

Co sa tyka bookletu: paradne odvedena grafocka praca, urcite to nebola lacna vyroba. Ide o papierovy obal, s magnetkami. Urvite si to osahajte ked budete mat moznost. Cely obal je neuveritelne kompaktny a vyladeny.
Co sa tyka muziky: je uplne jasne, ze Laco nenechal nic na nahodu a cely projekt je pekny vypiplany. Urcite to treba pocut viac krat. Virusacke zvuky dodavaju celemu albumu fakt ze trendy sound. Zatial nehodnotim nic viac, pocul som to cele len raz

pri rypalov a remixovatorov a terminatorov (ako Dendy:-)) je tu celkom fajn vyzva: http://www.lucenic.sk/2007/index.htm a klik na REMIX COMPETITION
si si isty ze to bolo TIcko ?? TIcko ma pod displayom 3 knoby kdezto Ccko ma len 2 .. na 90% som si isty ze ten Lacov kusok mal pod LCD prave 2 knoby...
bohuzial videl som ho asi 3 sekundy takze som nestihol spravit blizsiu analyzu lebo som to len nahodou prepol...
dano: bohuzial makam teraz na jednom projekte a programujem od rana do vecera takze na music vobec neni cas
takze tato remix comp. mi ujde 
bohuzial videl som ho asi 3 sekundy takze som nestihol spravit blizsiu analyzu lebo som to len nahodou prepol...
dano: bohuzial makam teraz na jednom projekte a programujem od rana do vecera takze na music vobec neni cas

26.1.2008 Víťazný remix FM Remix Competition poslal Peter Elefant, oddnes sa nachádza aj na týchto stránkach a pri troche šťastia ho môžete počuť aj z éteru Rádia_FM. DirrrtyB poslal odkaz na server Trackers.sk, kde si môžete vypočuť ďalších remixérov, ktorí sa zapojili do súťaže