Novy stul
No nvim, jestli to bylo pro me, ovsem me se fakt nohy nezozjedou - uz mm full setup, kvuli CRT to mam kus od zdi a ani se to nehne... A to tam ma pocitam veci kolem 70kg....
Jinak tady je fotka z fonu:

Jedine negativum je vyska masteru;( spatne jsem o spocital ja vul, takze to mam vys, nez jsem chtel, niz to nejde, musel bych odstranit suplik na klavesnici. Na pedaly v poho dosahnu (zidle nahoru), ale je mi to neprirozene. Musim jeste podlozit bedny, nemam vyskac v urovni usi, kdyz dam zidli nahoru. Vrazim tam asi tvrdy polystyren a bude to.
Jinak tady je fotka z fonu:

Jedine negativum je vyska masteru;( spatne jsem o spocital ja vul, takze to mam vys, nez jsem chtel, niz to nejde, musel bych odstranit suplik na klavesnici. Na pedaly v poho dosahnu (zidle nahoru), ale je mi to neprirozene. Musim jeste podlozit bedny, nemam vyskac v urovni usi, kdyz dam zidli nahoru. Vrazim tam asi tvrdy polystyren a bude to.
- synth_synth_synth_synth
-
si myslim, ze je to vylozene otazka toho, co komu sedi.. ja sem dospel k nazoru, ze takove ty specialni stoly, kde se vsechno vleze, nejsou zrovna idealni reseni (lehkej upgrade a uz to tam beztak nevleze atd.).. ja mam napr. mnohem radeji, dyz sou bedny na stojanech za stolem, master napravo nebo nalevo od stolu atd... dle meho nazoru by mel byt na stole maximalne daw controller, ovladani beden, monitor(y) a klavesnice... ale je to dano tim, ze mam - podobne jako fantozzi - vecne milion veci na stole.. 

Taky se přidávám. Můj master už není na stole... Vadilo mi jak jsem měl málo místa. Pomalu jsem si neměl ani kam odložit hrnek s kafem... Takže všechno bude jinak. Nechal jsem si udělat rack, předělávám studio, hraju si i s kabelama, ale je to na dlouhý lokte. Po Vánocích udělám nové fotky mého studia a dám je do sekce Koutek...nick_valensi píše:si myslim, ze je to vylozene otazka toho, co komu sedi.. ja sem dospel k nazoru, ze takove ty specialni stoly, kde se vsechno vleze, nejsou zrovna idealni reseni (lehkej upgrade a uz to tam beztak nevleze atd.).. ja mam napr. mnohem radeji, dyz sou bedny na stojanech za stolem, master napravo nebo nalevo od stolu atd... dle meho nazoru by mel byt na stole maximalne daw controller, ovladani beden, monitor(y) a klavesnice... ale je to dano tim, ze mam - podobne jako fantozzi - vecne milion veci na stole..
To Fova a pro všechny co mají master před sebou. Kolik času věnujete skutečné hře a kolik skládání? Já stejně víc míchám, stříhám, zkouším... Proto jsem dal master vedle sebe. Podle mě nejdůležitější je se ve studiu cítit fajn. Mít dost prostoru kolem sebe. S přibývajícím HW působí každý další kabel rušivě. Nechtěl bych skončit zavalený technikou, i když to k tomu směřuje.

pytkin to napisal za mnaPytkin píše:neviem hosi .. mne stale pripada rozumnejsie dat master do suflika a klavesnicu hore .. nemal by byt master nizsie ?

ja som to riesil nejak takto( fotka stara cca 7-8 rokov ) ..
ako bolo to celkom natrt ale v tedy to splnalo ucel.. klaves po ruke, klavesnica a mys v pohode na stole, nic nebolo od ruky
Me soucasne rozlozeni s masterem na stole vyhovuje a dobre se mi s tim pracuje.
Pokud ti to Ondrashi nesedi, tak si to zmen tak, aby se ti take dobre pracovalo.
Ono totiz v tomhle moc zalezi na tom, jaky typ hudby clovek dela a co k tomu prioritne potrebuje za vybaveni. Zadne univerzalni rozlezeni platne pro vsechny neexistuje.
Ja jsem dlouho mel klavesy stranou a jsem rad, ze uz to tak nemam.
Pokud ti to Ondrashi nesedi, tak si to zmen tak, aby se ti take dobre pracovalo.
Ono totiz v tomhle moc zalezi na tom, jaky typ hudby clovek dela a co k tomu prioritne potrebuje za vybaveni. Zadne univerzalni rozlezeni platne pro vsechny neexistuje.
Ja jsem dlouho mel klavesy stranou a jsem rad, ze uz to tak nemam.

Naposledy upravil(a) fova dne 27 lis 2007 19:52, celkem upraveno 1 x.
A co se tyce Pytkinova navrhu, aby byl master dole, tak me by 20-ti kilovy Oberheim zadna vyjizdeci deska s kolejnicemi neunesla. Musel bych to resil samostatnym stolkem na koleckach, ktery bych zastrkoval pod hlavni stul.
Dale, protoze je Oberheim dlouhy, musela by byt hlavni deska stulu jeste delsi, nez je ted, aby se master pod nej vesel.
Oproti soucasne delce stolu 140cm bych musel jit na nejakych 160 cm a to uz bych se nevesel do meho noveho studijka, kde budu mit z obou stran stolu jeste akusticke upravy. Ta mistnustka je dost uzka.
Proste, stul, ktery mam je pro me osobne nejlepsi mozne reseni.
Dale, protoze je Oberheim dlouhy, musela by byt hlavni deska stulu jeste delsi, nez je ted, aby se master pod nej vesel.
Oproti soucasne delce stolu 140cm bych musel jit na nejakych 160 cm a to uz bych se nevesel do meho noveho studijka, kde budu mit z obou stran stolu jeste akusticke upravy. Ta mistnustka je dost uzka.
Proste, stul, ktery mam je pro me osobne nejlepsi mozne reseni.