Novy stul
-
Našemu Jiříkovi jsem to v pokojíčku vyřešil takto, hlavně to nezavazí! a venku je to hned. Na výšku to s tím kobercem vychází to na milimetr.

Je trošku níž, ale když si tam dám malou stoličku, tak si tam při svých 180 cm pohodlně zahraju i já. Ty šuplíky na straně nijak neomezují.
EDIT: Je to všechno IKEA - stůl i šuplíky.
Je trošku níž, ale když si tam dám malou stoličku, tak si tam při svých 180 cm pohodlně zahraju i já. Ty šuplíky na straně nijak neomezují.
EDIT: Je to všechno IKEA - stůl i šuplíky.
-
-
- Profesionál
-
Brooklyn / juanita juarez:
Všechno jsem to změřil:
stůl:
šířka: 150 cm (vnitřní šířka 139,5 cm)
hloubka: 80 cm
výška: 76 cm (vnitřní výška 72 cm)
šuplíky:
šířka: 40 cm (vnitřní šířka 139,5 cm)
hloubka: 49 cm
výška: 53,2 cm (s kolečkama 58,5 cm)
Zbývá teda 13,5cm (72-58,5) rozdíl, a Yamaha P 70 má 13,1-13,3 cm na výšku, takže jak říkám, je to tak tak - a musí se teda shodit předníma gumovýma nožkama dolů z těch šuplíků, aby si o stůl něškrtal ten krapet vyčnívající volume slider.
Byla to trochu klika, protože já jsem mu to piano plánoval dát na stůl, ale manželka přišla jednak s estetickým "ženským" faktorem (že to jako na stole vypadá nedobře
) a jednak ji prostě napadlo to vyřešit takhle a zrovna to klaplo. Ten stůl i šuplíky jsou tak 6-7 let staré, dneska možná mají jiné modely a třeba to s nima ani nakonec nepůjde, nevím.
J.
Všechno jsem to změřil:
stůl:
šířka: 150 cm (vnitřní šířka 139,5 cm)
hloubka: 80 cm
výška: 76 cm (vnitřní výška 72 cm)
šuplíky:
šířka: 40 cm (vnitřní šířka 139,5 cm)
hloubka: 49 cm
výška: 53,2 cm (s kolečkama 58,5 cm)
Zbývá teda 13,5cm (72-58,5) rozdíl, a Yamaha P 70 má 13,1-13,3 cm na výšku, takže jak říkám, je to tak tak - a musí se teda shodit předníma gumovýma nožkama dolů z těch šuplíků, aby si o stůl něškrtal ten krapet vyčnívající volume slider.
Byla to trochu klika, protože já jsem mu to piano plánoval dát na stůl, ale manželka přišla jednak s estetickým "ženským" faktorem (že to jako na stole vypadá nedobře

J.
Pro vsechny ty, co maji bedny primo na stole:
V Tesco se uz delsi dobu prodava tenhle stul:

Nez jsem se pustil do vyroby vlastniho stolu, docela jsem o nem uvazoval, ale nevesel se mi na nej muj Oberheim a pak mi prislo, ze je tam zbytecne moc malych prihradek, kdezto ja preferuji mene prihradek, ale zato velke.
Monitory se daji umistit na ty vyvysene policky vpravo a vlevo.
Maji ho take tady:
http://www.akcniceny.cz/detail/exce-psaci-stul-rohovy/
V Tesco se uz delsi dobu prodava tenhle stul:

Nez jsem se pustil do vyroby vlastniho stolu, docela jsem o nem uvazoval, ale nevesel se mi na nej muj Oberheim a pak mi prislo, ze je tam zbytecne moc malych prihradek, kdezto ja preferuji mene prihradek, ale zato velke.
Monitory se daji umistit na ty vyvysene policky vpravo a vlevo.
Maji ho take tady:
http://www.akcniceny.cz/detail/exce-psaci-stul-rohovy/