...ale nic jsem nenasel.
I moje oblibena Ikea me tentokrat zklamala.
Hlavni problem je v tom, ze chci rozmer desky 140x80cm a tak velke pracovni stoly se proste nedelaji. Toto jsou spise obvykle rozmery kuchynskeho stolu. Tak velky stul chci proto, abych dopredu mohl polozit Oberheima a dozadu dat na dalsi vyvyseny mini stolek bedny a LCD. Do prostoru pod ministolek dam preampy, sluch. zesilovac, atd.
Hodne zhruba by to melo vypadat nejak takhle, ale ten mini stolek bude podstatne nizsi nez na obrazku a dole nebude ten odkladaci prostor:

Take to musi byt dost bytelne kvuli tomu Oberheimu, takze moc neprichazi v uvahu drevotriska.
Kupovat vylozene kuchynsky stul z masivu se mi nechtelo.
Tak jsem se pustil do vyroby svepomoci

Dnes jsem byl koupit v OBI zelezne nozicky a to jak na stul (80-ti centimetrove), tak na horni mini stolecek (10-ti centimetrove). OBI nema na Internetu katalog zbozi, takze jsem nasel pro vasi predstavu neco podobneho u jineho prodejce:

Jeste se do OBI chci vypravit pro desky z masivu, ktere jsem tam dnes nasel, ale nemel jsem s sebou dost penez - desku 140x80x2,5cm tam maji za 1400Kc a desku 140x30x1,8cm za 200Kc.
Myslim, ze jsou nemorene a nelakovane, takze s tim jeste budu muset neco udelat.
Pak jeste budu muset nekde koupit system pro klavesnici a mys. Chci to vyresit deskou na kolejnickach, ktera bude zajizdet pod stul, abych mel primy pristup k Oberheimu. Musi to byt pomerne velke, protoze mam Microsoft Natural Keyboard, ktera je dost rozmerna.
Celkove naklady na stul bez kontejneru odhaduji na 2500Kc.
Za tak male penize bych hotovy stul poridil maximalne z tenke drevotrisky a navic pro me rozmerove vyhovujici.
Casem sem prihodim nejake fotky, jak pokracuji s vyrobou...